Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,129
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

zaten bu buluşma ile ilgili öncelikle ant offtaki arkadaşlarla konuşmalıyım şu anda azerbeycanda olduğumdan daha fikirlerini almadım.biliyorsunuz daha önce antalyada bu tür bir buluşma yaptık katılanlar hatırlar 80 araca yakın araç vardı ve hiçbir problem yaşanmadı.sonuçta bu tip organzasyonlarda tecrübeli arkadaşlarımız var.bu sadece aklımda olan bir konu idi.ama görüyorum ki bir çok insan bir araya gelmek için can atıyor.tabi bu konuyu yeni başlattık bir çok insan daha görmedi.ama fikirler geldikçe sanırım realiteye döndürebiliriz.ben elimden geleni yapmaya hazırım .yılbaşından sonra döneceğim ve bu işle ilgili gönüllüler bulabilirsem çalışmaya başlarız .ve sanırım en uygun tarihte 15 günlük yarı tatilde cuma -cumartesi - pazar günlerine denk gelecek zamanlar olacaktır diye düşünüyorum.tabiki bunlar sadece fikirler ,üzerinde konuşulmalı ve bu işi düzenleyebilecek arkadaşlar ile beraber karar vermeliyiz.sonuçta bu tip şeyler sadece benim veya 2 - 3 kişinin gayretiyle olmaz.sonuçta daha önce bu tür organizasyonlarla uğraşmış arkadaşlar fikir verecekler varsa bekliyoruz...

Etiketler

Gezi diyorsan iş başka zaten gezenbilirşenlikleri var. Herkeze acik amaa
LR LC karşikarşiya gelecekse oyunlar oynanacaksa sif benim batmami seyredip keyif alacak 15 LR ci sayabilirim :smiley:

Tüm araç markaları katılabilirse bence güzel olur

RedlinE' Alıntı:
LR LC karşikarşiya gelecekse oyunlar oynanacaksa sif benim batmami seyredip keyif alacak 15 LR ci sayabilirim :smiley:

1-Cem taşçıoplu
2-Kürşad Ergan

;D

Belki buluşmanın ismini geleneksel off road olimpiyatları olarak değiştirebiliriz aklımda bir kaç oyun var.katılacak tüm markaların temsilcilerini bu oyunlarda hem kendilerini denerler hem de gazlarını atacak kadar yorulurlar. bizde böylece hem idalaşmaları kontrol altında tutabiliriz .hemde gereksiz risklere girebilecek arkadaşları dizginliyebiliriz.

RedlinE' Alıntı:
land rover sahibi olarak senin batman bana asla keyif vermez.....ama seni battığın yerden çıkarmak bana bayaaaa keyif verir....

keyiflerimiz ve kardeşliğimiz karşılıklı ....sen beni çekersin ben seni... örnek toyota - land rover kardeşliği olacak desene... :smiley:

padon lafın mücahiteymiş... neyse .....dediğim hala geçerli...

Tuğsan bahsettiğin olimpiyatlar felan,koca bir şenliğe dönüşür ki buda takribi 100 araç demektir.
Gerisini sen düşün artık :smiley:

ne güzel işte şenlik ateşimiz büyük olur...şaka bi yana evet bunu söyleyen ilk sen değilsin ama...genede neden olmasın ...kurallar baştan konarsa ve bu işi ele alacaklar ciddiyetlerini gösterirse sorun olmaz...hatta bence bu işe sponsor olacak araç firmaları bile buluruz bence...belki organizasyonuda onların adı altında yaparız...iş daha ciddi olur.

antalyada yapılan son buluşmayı hatıralasana....80 araç vardık sanırım ...ne eğlenceliydi ....tadı damağında kalmadımı

eee ...hele bi adım atalım ....nedemişler ....başalamak işin yarısıdır...

TUĞSAN' Alıntı:
Belki buluşmanın ismini geleneksel off road olimpiyatları olarak değiştirebiliriz aklımda bir kaç oyun var.katılacak tüm markaların temsilcilerini bu oyunlarda hem kendilerini denerler hem de gazlarını atacak kadar yorulurlar. bizde böylece hem idalaşmaları kontrol altında tutabiliriz .hemde gereksiz risklere girebilecek arkadaşları dizginliyebiliriz.

Sevgili Tuğsan öneri mükemmel ;D yer hususunda tek önerim olur Bolu OfRoad Delikanlı parkuru :smiley::smiley::smiley::smiley: zamanlama için şimdiden bir şey demeyim ama muhtemel Ocak sonu yada Şubat başı şimdiden heyacan bastııııııı :smiley:

Ben herhalde şöyle gelirim ;

Defender TD5 (kamp malzemesi),
Defender 2,5 Diesel pikap (Yedek parça ve servis için :smiley:,
Defender V8 ( Off Road için )
Toyota LC VX100 ( Cihanımı susturmak için),

(ben şimdiden MKE ye 4,5 takım aks ısmarlayım)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.