Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,127

Etiketler
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

MKG' Alıntı:
Sevgili Tuğsan öneri mükemmel ;D yer hususunda tek önerim olur Bolu OfRoad Delikanlı parkuru :smiley::smiley::smiley::smiley: zamanlama için şimdiden bir şey demeyim ama muhtemel Ocak sonu yada Şubat başı şimdiden heyacan bastııııııı :smiley:

Ben herhalde şöyle gelirim ;

Defender TD5 (kamp malzemesi),
Defender 2,5 Diesel pikap (Yedek parça ve servis için :smiley:,
Defender V8 ( Off Road için )
Toyota LC VX100 ( Cihanımı susturmak için),

(ben şimdiden MKE ye 4,5 takım aks ısmarlayım)

mustafa abi sen bana v8 i vermiyceksin anlaşıldı ben kendime bir def 90 bulayım ;D ;D ;D

Mustafa Bey valla saydığınız araçlar evinizdeyse siz hergün buluşmadasınız demektir ne mutlu size değiştir değiştir kullan.Ancak korkarım sizin gibi bir kaç aracı olan çok arkadaş var bu durumda bu kadar aracı kaldıracak kamp yeri nasıl buluruz bilemem...siz en iyisi ...en güvendiğinizle gelin ....malum iş olimpiyatlara dönmeye başladı...

hadi bakalım tuğsan olcak bu iş biraz daha çalışman lazım ;D

Tempus' Alıntı:
mustafa abi sen bana v8 i vermiyceksin anlaşıldı ben kendime bir def 90 bulayım ;D ;D ;D

Sevgili Kürşat Arabalar sana feda olsun :smiley: güzel bir buluşma olacak ;D ;D ;D

Cihan araç çekme ve kurtama bölümünde birinciliği kimseye bırakmaz artık,
Aks kesme konusu zaten benim :smiley:

Delikanlı parkuru ne sonuçlar çıkarır bilemem ,,,

delikanlı parkuruysa adı anca Mustafa abi, Ufuk abi, Reha abi filan girebilir biz zor ;D

Tempus' Alıntı:
delikanlı parkuruysa adı anca Mustafa abi, Ufuk abi, Reha abi filan girebilir biz zor ;D

Herkesler girecekte, kimler çıkacak bilemem :smiley:))

ahmet abi fikirlerini ,yardımlarını ve en önemlisi bu tarihe benim arabayı hazır etmeni bekliyorum..6 sı gibi dönücem görüşürüz bu arada benim arabaya hangi kodlu turbo bakmalıyım ..hazır azerbeycandayken bulubilirsem alıp geleyim...tuğsan moral biliyor olabilir .bana kod veya özellik verirseniz burda soracağım.
not:ben konuyu başlattım ama ant off taki tüm kardeşlerimin bu işe yardımcı olacağını düşünüyorum.herkesin fikrini bekliyorum özellikle oyunlar ile ilgili.ben 1. oyunu yazıyorum.

1.YARIŞ :en fazla arabayı aynı anda 5 m çekme (çekilecek araçlar boşta ,tren vagonu gibi halatlarla bağlanacak her aracın arası 3 m olacak,ilk çekiş 2 araçla başklayacak arttırma usulü araç sayısı arttırılacak gözü yiyen devam edecek .her yarışın biricisi - 30 puan - ikincisi - 20 puan - üçüncüsü - 10 puan alacak tüm yarışlar sonunda en yüksek puanı alan araç ödül kazanacak,ve bir sene boyunca kullandığı araç hangi marka ise o marka araç off road camiasının resmi kralı kabul edilecek.yarış hem markalar bazında puanlama hemde araç bazında puanlama şeklinde olacak)
2.YARIŞ :Araç kapışması : (kura usulü araçlar 2 şerli gruplara ayrılacak,aynı marka araçlar tüm diğer markalar elenene kadar eşleşmeyecek.yarış 5 m lik halatla araçların çeki halatlarından birbirine bağlanması ve kaygan çamurlu arazide birbirlerini ortada bulunan çizgiyi geçirmeye çalışmarı şeklinde olacak.puanlama gene aynı olacak)
3.YARIŞ:dar yol geçişi : geniş arazide kukalar ile oluşturulacak eni 2,5 m olan virajlı ve kaygan bir parkur hazırlanacak .bu yarış zamana karşı yapılacak.parkur ihlalleri zaman cezası alacak,en düşük zamanı yapan kazanacak .kazananlar için puanlama aynı olacak.unutmamamak gerekir ki off road her zaman güç demek değildir.

fikirlerinizi bekliyorum yarışların tamamına kuracağımız bir komite güvenlik ve olabilirlik durumuna göre yarışlara karar verecek.yarışların temaları güç,kıvraklık,hızlanma,yol tutuş ,genişlik,kullanışlılık,dizayn,bilgi,direksiyon kabiliyeti,fren kabiliyeti,geçiş kabiliyeti,yaklaşma açıları gibi konularda olabilir.buyrun yazın....

not: hemen itirazlar gelmesin .... bu yarışlar yapılacak demiyorum... ilk aklıma gelenler bunlar oldu.tüm fikirler gelsin aralarından seçeriz....

Herkese Selamlar

Bu buluşmanın adını "Gezenbilir 2011 extreem 4x4" buluşması koyalım önerisi gayet sıcak bir öneri;
toyota - land rover buluşması adından kimseyi dışlamış olmayalım çok fazla jeep suzuki kullanan arkadaşımız canımız ciğerimiz var;

Muhtemelen çok kalabalık bir buluşma olacaktır; dolayısı ile araç standartlarını ve donanımlarını yüksek tutmakta fayda var; ve bu kuralı ciddi uygulayalım derim çünkü zorluklar olacaktır; 100 araç çok ciddi sayı; 100 araçla hareket etmek ve arazide azmak konusu ile ilgili de işi oldukça sıkı tutmak gerekir; 2-3 sene önce şile'deki Jeep buluşmasını hatırlatmak isterim herkese...

Buluşmanın yeri: Bu konuda Bolu'nun hem lokasyon, hem iklim hemde lojistik avantajı çok kuvvetli

Bolu'da bir çok off road parkuru mevcut :

Delikanlı parkuru isoff'un eski parkuru ama 100 araç kaldıramayabilir; o bölgedeki ormana toplam kalite yönetimi belgesi için başvurulmuş şu ara orman açısından bir takım sıkıntılar oluşabilir 10- 20 araç için sıkıntı çıkmaz ama 100 aracın adı bile oraya herkesi toplar,

Fakat sarı çökek gibi, meşhur başka bir çok parkur var farklı yerlerde ve doğaya zarar vermeden 100 araçla azabilecek bir sürü alan bulabiliriz.

Bu konuda Bol-off devreye girer rica edersek, en sertinden bir parkur hani şöyle; aksların çatır çatır kesildiği strapların koptuğu bol vinç gerektirecek tadda hazırlatabiliriz :smiley: :smiley: Biz bu zamana kadar bol off la çok ortak etkinlik yaptık; her şeyi yapabiliriz, yarış , parkur, hem yarış hem sağlam uzun soluklu ağır arazi geçişleri; isterseniz 3-4 lü araçlarla takım kurup bile 70 km lik parkur geçişi yapabiliriz :smiley:

Gezi kamplı olur ve çokda eğlenceli olur :smiley: :smiley: tarihinde şubat ayı içinde olması avantajlı olur kanatindeyim hatta şubatın ikinci yarısı

Naçizane görüşlerimi ifade ettim ;

Saygılar & Sevgiler

Ender

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR