Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,119
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
cemtascioglu' Alıntı:
bence 20 arac ıle sınırlandıralım camel tropy tarzı bırsey yaparım 100 km bır parkur belırlıyerım 2.3 gun kamplı bır gezı yaparım atıyorum burdan boluya boludan ankaraya daglardan ormanlardan gıderım ve gene 2 arac suzukı 2 tane toyota 2 tane land rover yada 3 tane takımlar olarak gıderım herkes bırbırıne yardım ederek tabı burda marka degıl arkadaslık yardımlasma kenetlenme olsun gulerım eglenerım yardımlasarım dogayla savasarım alnımızın akıyla parkuru bıtırerım ;D ;D açıkçası okadar uzun yolu tamamen ormandan parkurdan gidemessiniz bunun 100/80 asfalt olacaktır bununda kimseye tad vereceğini sanmıyorum şöyle daha iyi olur bir bölgede direk orman yollarından başka yaylalara geçiş uzun mesafeli orman yolları hele bu sonbahar bitimi olursa çamurda bol olur hatta zirvelerde kar bile olur sizin dediğiniz karadeniz bölgesinde süper olur dağdan dağa yayladan yaylaya 10 günde deseniz bi okadar daha gezicek atlanıcak parkur çıkar tabi herkezin şansi görüşü ve fikridir fikriniz süper ama asfalt oldumu herkez uzak durur gibi geliyor bana

bu da güzel bir fikir daha derli toplu olur.

Etiketler

e iyi o zaman ben ekip için yanıma 2 toyota arayayım ;D ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
bence 20 arac ıle sınırlandıralım camel tropy tarzı bırsey yaparım 100 km bır parkur belırlıyerım 2.3 gun kamplı bır gezı yaparım atıyorum burdan boluya boludan ankaraya daglardan ormanlardan gıderım ve gene 2 arac suzukı 2 tane toyota 2 tane land rover yada 3 tane takımlar olarak gıderım herkes bırbırıne yardım ederek tabı burda marka degıl arkadaslık yardımlasma kenetlenme olsun gulerım eglenerım yardımlasarım dogayla savasarım alnımızın akıyla parkuru bıtırerım ;D ;D

Bu en iyisi :smiley:

5 er araçlık 4-5 takım,2-3 günlük kamplı bir etap :smiley:
Etap geçme saati tutulur v.s ,hem eğlenceli olur hemde hafif bi yarışma duygusu,akşamlarıda kamp alanında ateş başında geçiş muhabbetleri :smiley:

Herkese Merhaba,

2.5 düz dizel, hiçbir ilave donanımı olmayan standart Defender'ım ile böyle bir etkinliğe katılamasamda konuyu takip edeyim :D :D :D

Hepinize başarılar dilerim,

Barış

ceme dün power plant aldırdım sırf bunun için yoksa benim vincin ömrünü yerdi ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bu en iyisi :smiley:

5 er araçlık 4-5 takım,2-3 günlük kamplı bir etap :smiley:
Etap geçme saati tutulur v.s ,hem eğlenceli olur hemde hafif bi yarışma duygusu,akşamlarıda kamp alanında ateş başında geçiş muhabbetleri :smiley:

Kim seçecek bu 20-25 aracı,yoksa ilk yazan 25 araçmı? :-\

Arkadaşlar bu iş biraz daha olgunlaşmaya başlasın baştan sona tamamen bir proje şeklinde ele almak gerekir. Başla türlü böylesine kapsamlı bir etkinlik planlamak gerçekleştirmek ve sonuçlandırmak oldukça risklidir şeklinde diüşünüyorum.

off roadun kendisi riskli belki böyle bir etkinlik sayesinde hiç eğitim almamış arkadaşlarında tehlikeler konusunda haberleri olur.yani bir tür sahada eğitim .aksi takdirde bir çok kişi 4x4 alıyor ve kendince off road yapRArak zaten risk alıyor.ama bir konuda haklısınız çok araç olması problem yaratabilir.ancak organizasyonu ,kuralları ve yeri iyi ayarlarsak,ayrıca araçlarıda iyi gruplarsak problem olmaz

biz bursada olmazsa istanbul, bursa,inegöl,ankara filan gibi 4 takım yapıp kısa bir deneme yaparız görürüz nasıl oluyor ;D

Tempus' Alıntı:
biz bursada olmazsa istanbul, bursa,inegöl,ankara filan gibi 4 takım yapıp kısa bir deneme yaparız görürüz nasıl oluyor ;D
aynen kürşad bi deneme yapalım hatta kurallara uymıyanları ağaca bağlıyalım ))) inegöl ekibi hazır ))

Tempus' Alıntı:

bizim Ankara tayfası bir kez gelecek , deneme yapacak , sonra bi dahamı gelecek :smiley: :smiley: mümkün değil :smiley: :smiley:

yoksa aynı gün içerisindemi diyosun....

ufukozkan' Alıntı:
bizim Ankara tayfası bir kez gelecek , deneme yapacak , sonra bi dahamı gelecek :smiley: :smiley: mümkün değil :smiley: :smiley:

yoksa aynı gün içerisindemi diyosun....

Ufuk Ankara ekibi doğuştan antremanlıdır :smiley: muhtemelen bu iş şubat sonunu bulur gibi gözüküyor, ben oyuncuları hazırlıyorum ;D ;D

Kadroyu açıklayım ;

MKG TEAM

Teknik direktör Toyota LC VX 100

Malzemeci ; Defender 2.5 Diesel pikap,
Defansta ; Unimog, ( Transfer çalışmaları devam etmektedir )
Orta Sahada ; Defender TD5
Santrofor ; Defender 90 V8

aozturk' Alıntı:
Arkadaşlar bu iş biraz daha olgunlaşmaya başlasın baştan sona tamamen bir proje şeklinde ele almak gerekir. Başla türlü böylesine kapsamlı bir etkinlik planlamak gerçekleştirmek ve sonuçlandırmak oldukça risklidir şeklinde diüşünüyorum.

Sevgili Ahmet şimdilik muhabbet i devam etsin, söylediğin gibi sıkı bir hazırlık yapmalıyız, belkide öncesinde deneyimlilerle, sonrasında daha fazla katılımla yapmalıyız ,

Önemli olan güvenlik içinde keyifle bu işi başarmamız,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR