Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek
ORHANBIYIKLI' Alıntı:cemtascioglu' Alıntı:bence 20 arac ıle sınırlandıralım camel tropy tarzı bırsey yaparım 100 km bır parkur belırlıyerım 2.3 gun kamplı bır gezı yaparım atıyorum burdan boluya boludan ankaraya daglardan ormanlardan gıderım ve gene 2 arac suzukı 2 tane toyota 2 tane land rover yada 3 tane takımlar olarak gıderım herkes bırbırıne yardım ederek tabı burda marka degıl arkadaslık yardımlasma kenetlenme olsun gulerım eglenerım yardımlasarım dogayla savasarım alnımızın akıyla parkuru bıtırerım ;D ;D açıkçası okadar uzun yolu tamamen ormandan parkurdan gidemessiniz bunun 100/80 asfalt olacaktır bununda kimseye tad vereceğini sanmıyorum şöyle daha iyi olur bir bölgede direk orman yollarından başka yaylalara geçiş uzun mesafeli orman yolları hele bu sonbahar bitimi olursa çamurda bol olur hatta zirvelerde kar bile olur sizin dediğiniz karadeniz bölgesinde süper olur dağdan dağa yayladan yaylaya 10 günde deseniz bi okadar daha gezicek atlanıcak parkur çıkar tabi herkezin şansi görüşü ve fikridir fikriniz süper ama asfalt oldumu herkez uzak durur gibi geliyor bana
bu da güzel bir fikir daha derli toplu olur.