Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,482
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Arabanın bendeki fotograflarını ve videolarını koymiyim ben ;D ;D ;D

Etiketler

bana batmiyan bi arazi tasiti gostersene kursat bak bende korum sakallının orda cektılerımi :smiley:

RedlinE' Alıntı:
bana batmiyan bi arazi tasiti gostersene kursat bak bende korum sakallının orda cektılerımi :smiley:

yok batmayan arazi aracı araziye çıkmayan arazi aracıdır çıkıyorsa batar ;D

ama baktımda seni çektiğim fotografların hepsinde batmışsın batmamışlarını hiç çekmemişim ;D

Belki batmaya programlidir ;D

>Dost gozuken duşman işte

degişen parcalardan sifir enjektor ve turbo

turbo ebayda 150 dolardan 1000 dolara kadar var. orj çin.

fransizlar flaan takiyor cin ama ben kiyamadim makineye en onemli parca
arabistan
dubai
fransa
almanya
rusya
surıye

bu ulkelerden turbo fiyati aldim en pagli fransa en ucuz arabistan ama ben dubaiden getirdim butun geçme vida saplamalariyla beraber.

turkiyedeki fiyati 4600 tl du.

enjektorlerin tanesi serviste 780 tl dişarda cevreniz varsa 180 den 280 euroya kadar bulabilirsiniz.

12042010361.jpg

12042010362.jpg

27072010109.jpg

27072010111.jpg

27072010107.jpg

ata036' Alıntı:
bu ne ya kanka ben bu fiyatlara 2 hatta 3. tenekeyi alırım bea ;D ;D ;D

Tarık sonunda ben sizin arabaları arkalarından bağlayıp çektiricem yoksa bitmiycek bu ama müconun araba o diğer kapıştıklarına benzemez araban 130 olabilir ;D

Tarik neden o kadar iddali konuştugumu yavaş yavaş anliyosun heralde

110 DEFLER İTİNA İLE 130 DEF YAPİLİR. :smiley:

RedlinE' Alıntı:
sgl özgur dostum sende dogru yolu buldun sırtın yere gelmez daha

Amin can dostum varmi sikinti senin makinada ilanin goruyorum hayırdır yenı projemi var?

Yok abi öylesine koydum ilanı yoksa bir kaç müşteri çıktı satmak istemedim.Allaha sukur hıc yuzumu dusurmedı. Ama bende dizel 80 bulursam başını çok fena ağrıtacam haberin olsun. :smiley:

Şu alettlerdeki torkları çok merak ediyorum, daha hiç görmek nasip olmadı arazide vx80 turbo dizel...

Elimden bişey geldikce ne demek yeterki yararli olabiliyim.

ben koyıyımda :smiley: vıdeosuda vardi ama kım bılır nerde zaten resimler hepsi bir yerlerde

Olmadi denk gelirsek bi yarim tur veririm:smiley:

RedlinE' Alıntı:
sgl özgur dostum sende dogru yolu buldun sırtın yere gelmez daha

Amin can dostum varmi sikinti senin makinada ilanin goruyorum hayırdır yenı projemi var?

eyvallah abi bu toyota ne güzel araçmışş yahu diyorum sürdükçe ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR