Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,481
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

tavan sepeti.

istersem sislerin oldugu bari one dogru cekebiliyorum.
iki amaçi var. ormanlik alanda sisler daha fazla iş yapsin diye birde çadir kurabilmek için.
4 cm lik bir cadir projesi vardi onun için.

Sislerin iki tarafinda iki ayri motor var. sisler içerden dume ile yatip kalkabiliyor. uzun yolda yatiriyorum mesela ruzgar tutmasin diye.

Ama açik kaldi sabitlemeden ruzgar motorun bir iki dişlisini kirdi sikintili şimdi.

11052009083.jpg

11052009084.jpg

11052009085.jpg

Etiketler

mücahit bey arabanın ;D ( makinenin ) methini duymuştum gerçekten güzelmiş sizin elinizde daha da güzelleşmiş kazasız belasız sürüşler

hocam eyvallah Bu araç benim beynimi bosaltiyor sigara veya raki gibi dusunun canim sikildimi. ne yapsam veya yapilacak bir iş varsa gunlerce araştirip uygun orjinal hede hesapli nasil yapabilirim. Bunlar beni mutlu eden şeyler. Zaten satsammi diye dusunmemde bundan neyseki vaz geçtim ondan bu başligi açtim. Araçda yapacak bişey kalmadi.

Araçda degişen listesini koycam o zaman adim deliye çikacak ama napalim :smiley:

orj istepne taşiyicisi

ingiltereden bin bir guclukle geldi. Cihan abime çok tesekkurler. Ne zorluklarla inad ugruna geldi ozel canta bile yapildi bu koca seye tabi elde yolcu yanında gelmesine rahmen geliş fiyati 1000 tl

08032010340.jpg

08032010341.jpg

08032010343.jpg

Müco kardeşim biliyordum şimdi görüyorum, emindim doğruymuş :D 41 kere Maşallah!

Yalnız Müco Erkan denedi benim patrol senin arabadan daha hızlı marş alıyormuş ;D ;D

Aradada bunla takiliyorum. en kral arazi aracindan bın kat daha zevkli binipde bu dusunceme katilmicak adama arabani veririm. Her bindikden sonra agzimin içinden çamur çikariyorum. Gulmekden agzini kapatamiyosun çamurdan geçmekden feci zevk aliyosun kaskında siperligini kapatmiyosun. deli bişey

son halini çekmedim heralde uzerindeki 2000 cc hava sogutmayi soktum. 1600 su sogutma koydum. ormanda sikinti olmasın dıye gostergeler one geldi.

n773230607_4795622_7470.jpg

02082007207.jpg

31102008042.jpg

n556056443_254881_9813.jpg

Erkut dostum ariza var canim kabul ediyorum :smiley:

len kurşat ayikmiymişş..

Duydum zaten başka birinden :smiley:
Benimkinden iyi demiyelimde ayni diyelim bariii ;)

plan su dostumm rum sen ben kamp atiyoruz. Sabah marj basiyoruz bi sen bi ben bi sen bi ben zaten 3 bilemedim 4 turda rum arabasini yakar.....

Valla benim 89 model arabamdan da geç marş basarsa zaten diyecke bişey bulamıyorum, video eğlenceli olucak ;D ;D

Kardeşim ben senin için "deli , kırık" vs kelimeleri dost meclislerde kullanıyorum burda emin olduğum senin arızan değil çıkarttığın işin mükemmeliyeti ve titizliğin. Eline emeğine huyuna sağlık harika iş. Allah nazardan kem gözlerden saklasın. Araç TEK . buggy i de görmemiştim ama varlığını biliyordum müthiş süper bişey. keyifle kazasız belasız binmek nasip etsin Cenab-ı Allah.

RedlinE' Alıntı:
Gökhan bey ona benziyor ama degil o malzeme sicakdan guneşten isininca feci bir zift veriyor ve ozelligini kaybediyor. Benim kullandigim malzeme daha çok ses sistemleri için kullanilan bir malzeme MTR lastik ve dizel makinenin sesi için kaplattim ama kişin içinde yatinca sicak ve dişardan gelen ses konusundada yardimci oluyor. Lastik sesini segmeyenler dusunebilir.

Mücahit bey cevap için teşekkürler dediğiniz gibi ziftli olan çatı yalıtım malzemesi ısınınca heryere bulaşır ve kokuda yapabilir sizin kullandığınız malzeme nerelerden temin edilebilir

RedlinE' Alıntı:
Erkut dostum ariza var canim kabul ediyorum :smiley:

len kurşat ayikmiymişş..

Duydum zaten başka birinden :smiley:
Benimkinden iyi demiyelimde ayni diyelim bariii ;)

plan su dostumm rum sen ben kamp atiyoruz. Sabah marj basiyoruz bi sen bi ben bi sen bi ben zaten 3 bilemedim 4 turda rum arabasini yakar.....

dokunmayın enişteme ;D bnmkıde gec mars basıyo zaten öle marş basması normal degılkı ;D normal olan ıkı uc tur donsun bı yag devırdaım yapsın ;D sızın arabalarınız anormal ;D

ulan hıpı marşla yaglamamı olur. sena mekanıgı ogreten adamın benn

Gokhan bey ben direk fabrikasindan aldim ama adamlar çok buyuk
şoyle bir sansiniz olabilir tanidiginiz muzik sistemi yapan bir arkadaşiniz varsa ondan temin edebilirsiniz. topu 5 metre yanlis degilsem. 200-250 gibi bir fiyata almalisiniz. Benim arabada 2 topdan fazla malzeme gitti.

Vay altan abii dusmuyomusun bu taraflara hastaldan 3 km benim iş yerim.

abi yeni kaplamaya niye gerek duyuldu? bende dusunuyorum kaplama isini fakat arazi omru korkutuyor beni..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri