Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,482
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Dostum su sıkıntı var.
Benim araç 3 seneye girdi. ve sabah guneş uzerine doguyor aksam uzerınde batiyor. halıyle bır tarafta solma oldu. aynı renk ıstesem o parcaları kaplatırm ama degiştiriyim diyorum.

dagda bayırda cılzılırmı yırtılırmı dıye dusunme boyadan dayanıklı buna emın ol benım arabada cızık cok az aslında ormana gırdınmı kacarı yok fecı cızılıyor. bu gune kadar sadece 1 cm lık bır yer kaktı oda cokk kalın dal ve dık acıyla oldu. ufak bır yama bellı bıle olmuyor. kapla gıtsın derım ben

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
ulan hıpı marşla yaglamamı olur. sena mekanıgı ogreten adamın benn

Gokhan bey ben direk fabrikasindan aldim ama adamlar çok buyuk
şoyle bir sansiniz olabilir tanidiginiz muzik sistemi yapan bir arkadaşiniz varsa ondan temin edebilirsiniz. topu 5 metre yanlis degilsem. 200-250 gibi bir fiyata almalisiniz. Benim arabada 2 topdan fazla malzeme gitti.

Vay altan abii dusmuyomusun bu taraflara hastaldan 3 km benim iş yerim.

ya bızde bılıyoruz onuda bızımkı calısmıyoya okadar hızlı kıvırmaya calısıyoruz elleşme ;D

vayyy Allahın rumu sıcıryaya gıtmıs ordan bana laf yetıştırıyor.

ulan catı malzemesını benmı koydum senmı

RedlinE' Alıntı:
Dostum su sıkıntı var.
Benim araç 3 seneye girdi. ve sabah guneş uzerine doguyor aksam uzerınde batiyor. halıyle bır tarafta solma oldu. aynı renk ıstesem o parcaları kaplatırm ama degiştiriyim diyorum.

dagda bayırda cılzılırmı yırtılırmı dıye dusunme boyadan dayanıklı buna emın ol benım arabada cızık cok az aslında ormana gırdınmı kacarı yok fecı cızılıyor. bu gune kadar sadece 1 cm lık bır yer kaktı oda cokk kalın dal ve dık acıyla oldu. ufak bır yama bellı bıle olmuyor. kapla gıtsın derım ben

tamamdır, bakalım kayseride hakkıyla yapacak birini bulabilecekmiyiz..

kaplama yapıcaksanız 3M dışında malzeme kullanmamaya bakın
:smiley:

Würth iyidir. Aslında işin piri dynamat (tam yazılışını bilemiyorum) tırda aracı kaplamak araç kadar tutacağından würh iyidir diyebiliyorum :smiley: . Elinize emeğinize sağlık, takip edilecek bir konu.

RedlinE' Alıntı:
3m bu ıste zayıf canım adı var kendı yok .

abi 4-5 farklı markanın malzemesini getirdiler gördüm

piyasada en çok kullanan oracle gibi adı olan bir marka var, siyah folyo üstüne tinerli bezi koydular 1 -2 saat sonra folyo beyaz oldu

3M e aynı testi yaptılar 1 gün kaldı bez renk değişimi olmadı

selam hemserım plaka guzel ;) Kaplama işinde almanlar onde 3 marka var. neyse arabayla teknik resim bulamadım bu makınede ama gezi resimleri var onlardan atiyim.

ilk resimde rum kardeşim var.

0291.jpg

31244_127117150655535_100000717511327_183917_4657950_n.jpg

31244_127118497322067_100000717511327_183948_7027916_n.jpg

DSC_3918.jpg

bakın neler buldum.

adam gıbı adamın resımlerı kamplarda ara gezılere cıktıgımızda rahmetlı hem benım arabama bınerdı. Kullan başkan derdım senden ıyı soformu bulcam sana yakısır derdı.

DSC04077.jpg

DSC04084.jpg

DSC04081.jpg

sgl özgur dostum sende dogru yolu buldun sırtın yere gelmez daha

Amin can dostum varmi sikinti senin makinada ilanin goruyorum hayırdır yenı projemi var?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri