cca nedemek bilmiyorum ama hesap benim dediğim gibi. Jel akü sadece kurşunlu akülerde olan yok kurşun döküldü, asit azaldı gibi dertleri olmadığından ; olması gereken kadar enerji depolıyor , sen daha kuvvetli zannediyorsun.Kapasite hesabı izah ettiğim gibidir eminim.
açıklayayım T MAX veya o işi yapacak bir sistemi öncelikle takacaksınız , sonra akü işi yukarıdada bahsettiğimiz gibi , devamlı akım çekmeye uygun bir sistem kurmak istiyorsanız jel akü derim , ama yok sadece hafta sonu kullanırım kullandığım zamanda arasıra vinç kullanırım ,buzdolabı takmam, aydınlatma kullanmam yani aküleri sonuna kadar bitirmem devamlı şarj deşarj yapmam diyorsanız hiç düşünmeden klasik aküleri alın geçin , ama kampta yoğun enerji tüketirim devaml şarj deşarj yaparım diyorsanız ve uzun yıllar dayansın beni yolda bırakmasın diyorsanız jel akü derim arada bariz fiyat farkları olsada sonuçta dağ başında kalmanın maliyeti olmaz saygılar, bu arada zaten arabanız bizim yanımıza gelecek elektirik ustamız daha evvelden benden dolayı tecrübeli her türlü montajı yapar bende zaten görürüm aracınız gelince
cca nedemek bilmiyorum ama hesap benim dediğim gibi. Jel akü sadece kurşunlu akülerde olan yok kurşun döküldü, asit azaldı gibi dertleri olmadığından ; olması gereken kadar enerji depolıyor , sen daha kuvvetli zannediyorsun.Kapasite hesabı izah ettiğim gibidir eminim.
Cihan Bey arac buyuk ihtimalle pazartesi gunu ahmet ustada olmus olur. Buradan alip da oldu, olmadi diye riske atmaktansa dediginiz gibi ahmet ustanin orda gorulur bakilir ona gore bir islem yapilir.
Omer abi bu telsiz konusunda nasil bir islem yapalim. Guruptaki araclari biliyorsun forumda arastirdim baya bir kafam karisti. Direk el telsizimi alalim yoksa sabit bir sistemmi kuralim.
Benim kullandığım Optima 1000 (bin) defa tam olarak deşarj olup tekrar şarj olabiliyor. 1 sene araç yattıktan sonra marş basacak akım sağlayabiliyor. 2 senedir kullanıyorum, daha deşarj etmedim ;D Ömür boyu kullanım diyebiliriz.
optima hakkinda soylediklerinize katilmakla beraber omur boyu isi biraz fantezi be umutum.
ihmud forumlarinda kullananlar 5 ila 10 yil diyorlar.israrlada sunu oneriyorlar ama bununda fiyati esasli
Cihan Bey arac buyuk ihtimalle pazartesi gunu ahmet ustada olmus olur. Buradan alip da oldu, olmadi diye riske atmaktansa dediginiz gibi ahmet ustanin orda gorulur bakilir ona gore bir islem yapilir.
Omer abi bu telsiz konusunda nasil bir islem yapalim. Guruptaki araclari biliyorsun forumda arastirdim baya bir kafam karisti. Direk el telsizimi alalim yoksa sabit bir sistemmi kuralim.
optima hakkinda soylediklerinize katilmakla beraber omur boyu isi biraz fantezi be umutum.
ihmud forumlarinda kullananlar 5 ila 10 yil diyorlar.israrlada sunu oneriyorlar ama bununda fiyati esasli
;D ;D ;D ;D
Abi imud'da 10 yıl kullandılarsa bende 15 gider, zaten 15 sonra ben elden ayaktan kesilmiş olurum, ömür boyu gibi bişey benim için anlayacağın ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D
Abi imud'da 10 yıl kullandılarsa bende 15 gider, zaten 15 sonra ben elden ayaktan kesilmiş olurum, ömür boyu gibi bişey benim için anlayacağın ;D ;D ;D