bacarmobil
"Bitti" diye üzülme, "yaşandı" diye sevin..
Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama
güzel renk hayırlı olsun
güzel renk hayırlı olsun
bsayil' Alıntı:hadi artık gelsin Antalya ya da inceleyelim yahu ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D aklımdan geçmedi değilde bri bu sayfaya bulaştırmıyayım dediştim ;D ;D ;D ;D ;Dbyseyyah' Alıntı:Barbaros bak bak. Gelince belki takas edersiniz![]()
![]()
![]()
Bir aksilk çıkmazsa pazartesi günü bolca incelersin abi.bsayil' Alıntı:hadi artık gelsin Antalya ya da inceleyelim yahu ;D ;D
Araçla ilgili tüm masrafları detaylı olarak iş bitiminde yazacağız. Çünkü ne zaman bitti desek sürekli yeni bir masraf çıkıyor.aslanaybars' Alıntı:güzel gidiyor hakkaten kardesim...cokda yakısmıs bu renk tarz olmus efsane ;D...toplam maliyet konusundada detayları bi ara yazarsan herkese kolaylık olur..kolay gelsin
Boya 900 lira aracın söküm takım işleri içinse 250 lira ödedik. Aslında fiyatlar çarpı ikiydi ama ortağım erhan iyi bir pazarlıkçı bu fiyata indirtti. Parklar, sinyaller ve stopları siyaha boyatınca camlardaki filimlerle çok güzel bir uyum oldu.aslanaybars' Alıntı:bide bişey sorcam can kardes boya kaca maloldu..bende boyatmayı düsünüyorumda hıluxu o yüzden soruyorum :![]()
bsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D aklımdan geçmedi değilde bri bu sayfaya bulaştırmıyayım dediştim ;D ;D ;D ;D ;D
selamlar Ömerim ;D
;D ;D ;D ;Dbyseyyah' Alıntı:Ne bulaşması barbaros, şenlik bunlar şenlik. Antalya'ya selamlar...