Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyr-ü zafer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,510
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

ANKARA' Alıntı:
Paylştıkca artan tat'dan nasip aldığımız için mutluyuz.
Birde şu çöl yollarında doyana kadar araba sürmek isterdim.
İnsanın içini bir hoş eder galaksi gibi :smiley: ;) :D 8)

Çöl yollarına hiç doyulmuyor, bambaşka bir dünya, uzunca mesafeleri yola paralel de olsa yol dışından gittiğim oldu, lastiklerim dişli olsaydı, daha fazla zorlardım, asfalt lastiğiyle ve modifiyesiz tek araçla yapılabilecek kadarını yaptım, yine de kumlara batıp saatlerce mahsur kaldım.

Etiketler

fotoğraflarınızı ve yorumlarınızı takipteyim. mersin'den selamlar. :smiley:

Merhaba Zafer Bey;
Geziniz gerçekten çok etkileyici...
Yazı ve resimlerinizi yakinen takip ediyor olacağım.
Kıtalararsı başlığı altında "Shoestring travelling ile dünya turu" başlıklı bir konu açtım. Bakar ve fikir verirseniz sevinirim.
Kimbilir belki de bu turu beraber yapmak için aklınızı çelebilirim. :D
Sağlık problemleriniz olmasına üzüldüm ama böyle bir tura cesaret edebilecek kadar sağlıklı bir ruha sahip olduğunuz görmek güzel.
Sevgiler ve baki selamlar...
Yusuf Güneş

Sizi canı gönülden kutları büyük bir başarı helle helle 35 plakayı görünce ne bileyim daha da mutlu oldum diye bilirim kimse kusuruma bakmasın arkdaşlar. ;D
Size sormak istediğim bu yaptığınız geziyi ve yaşadıklarınızı bir dergiyle paylaştınızmı ?
Bence bu dutrulması gereken bir aktivite.
Sanırım yurt dışında böyle bir aktivite de yapılırsa kulandığınız aracın marka yetkileri sizi destekliyecek sponsorluklar yada imkanlar sunar diye düşünüyorum.

Herşey bir yana ben kişisel fikrimi sölüyorum tek başıma o ülkelere gitme cesaretini göstere bilirmiyim bilemiyorum...

Tek solukkta hayretle ve imrenerek okudum. Bütün arkadaşlar zaten söylenebilecek herşeyi söylemişler. Bizi lütfen gezilerinizden mahrum bırakmayın. Çok geleneksel olsana inanın lütfen "her işte bir hayır vardır". bizler sizin bu cesaretinizi ne zaman yakalarız bilemiyorum. size bu fırsat doğmuş, doya doya tadını çıkarın. bizleri de mahrum bırakmayın. uzun ve sağlıklı bir ömür dilekleryle.

Billyboy35' Alıntı:
Sizi canı gönülden kutları büyük bir başarı helle helle 35 plakayı görünce ne bileyim daha da mutlu oldum diye bilirim kimse kusuruma bakmasın arkdaşlar. ;D
Size sormak istediğim bu yaptığınız geziyi ve yaşadıklarınızı bir dergiyle paylaştınızmı ?
Bence bu dutrulması gereken bir aktivite.
Sanırım yurt dışında böyle bir aktivite de yapılırsa kulandığınız aracın marka yetkileri sizi destekliyecek sponsorluklar yada imkanlar sunar diye düşünüyorum.

Herşey bir yana ben kişisel fikrimi sölüyorum tek başıma o ülkelere gitme cesaretini göstere bilirmiyim bilemiyorum...

Daha geziyle ilgili pek birşey yazamadım, başka yolculuk için hazırlandım. Dergilerin ilgisini çekeceğini sanmam, ancak bu tür platformlarda ilgi ve takdir görüyor yapılanlar. Yine de ileride Tofaşa'a gidip " Bana bir Fiorino verin Hindistan'ın kuzeydoğusundaki 6000 küsur metrelik yollara tırmandırayım iyi sükse yapar." demeyi de düşünmüyor değilim. Bakalım kısmet.

Bu mesajı Artvin'den yazıyorum. İzmir'den yola çıkıp Ankara'ya oradan Amasra'ya ulaştım. Sahil boyunca yaylalara çıka ine devam edip buraya ulaştım. 2 gün içinde Gürcüstan'a geçeceğim, ardından Azerbeycan ve İran'a doğru devam edeceğim. Komple İran'ı dolaştıktan sonra Doğubeyazıt'dan yurda girip Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu da olabildiğince gezip dönmek niyetindeyim. Dilerim işler geçen seferki gibi yolunda gider. Konuya yapacağım eklemeler daha bitmedi ama döndükten sonra devam edebilirim artık. Okuyan ilgi ve beğenilerini dile getiren herkese selam ve sevgiler, ne kadar büyük motivasyon sağladı tahmin edemezsiniz. Zafer.

seyr-ü zafer' Alıntı:
Bu mesajı Artvin'den yazıyorum. İzmir'den yola çıkıp Ankara'ya oradan Amasra'ya ulaştım. Sahil boyunca yaylalara çıka ine devam edip buraya ulaştım. 2 gün içinde Gürcüstan'a geçeceğim, ardından Azerbeycan ve İran'a doğru devam edeceğim. Komple İran'ı dolaştıktan sonra Doğubeyazıt'dan yurda girip Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu da olabildiğince gezip dönmek niyetindeyim. Dilerim işler geçen seferki gibi yolunda gider. Konuya yapacağım eklemeler daha bitmedi ama döndükten sonra devam edebilirim artık. Okuyan ilgi ve beğenilerini dile getiren herkese selam ve sevgiler, ne kadar büyük motivasyon sağladı tahmin edemezsiniz. Zafer.

Sağlıkla gidip sağlıkla dön dostum iyi ve güzel haberlerini bekliyoruz.

hocam hayirli yolculuklar,saglicakla gezin,saglikli geri donun,
Allah tan acil sifalar
yazilarinizdan buyuk keyif alrken, bir yandan da icimi kemiriyor sagliginizla ilgili yazdiginiz,
selamlar

Zafer Bey Merhaba,
Tüm yazılarınızı bir solukta okudum inanın çok duygulandım. Mükemmel bir iş başarmışsınız ve devam ediyorsunuz sizi gönülden tebrik ediyorum . Deponuzun size daha nice nice ülkeleri gezdirecek yeterlilikte hep coşku ve heyecan ile dolu olmasını diliyorum.
Sağlıkla kalın.
Görüşmek dileğiyle....

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gürcistan Kutaisi'deyim. Yolculuk iyi geçiyor. Kuzeydeki dağlık bölgelere gitmeyi deneyecegim, oradan da Tiflis'e. Dün Abazya'ya girmeye çalıştım, Rus kontrol noktasından geri püskürtüldüm. Vize gerekiyordu biliyorum ama maksat atraksiyon olsun. Tüm sefaletine rağmen yollarda olmak güzel.

Bir solukta okudum, imrenerek izlemeye devam ediyorum sizi. Bizlerin ekip olarak bile yapmaya cesaret edemedigi, yapmak icin tam techizat gerekir diye dusundugu seyleri siz yalniz basiniza basarmissiniz. Tebrik ediyorum, nice keyifli geziler yapmanizi diliyorum.

bu heyecan bitmesin...

yüreğinin götürdüğü yere gitmek demek bu olsa gerek...

tebrikler

dönüşünüzü sabırsızlıkla bekliyoruz....

seyr-ü zafer' Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gürcistan Kutaisi'deyim. Yolculuk iyi geçiyor. Kuzeydeki dağlık bölgelere gitmeyi deneyecegim, oradan da Tiflis'e. Dün Abazya'ya girmeye çalıştım, Rus kontrol noktasından geri püskürtüldüm. Vize gerekiyordu biliyorum ama maksat atraksiyon olsun. Tüm sefaletine rağmen yollarda olmak güzel.
Bütün paylaşımlarınız için tekrar tşk.ler ... emeğinize sağlık.. zevkle izliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR