Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyr-ü zafer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,789
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

.

IMG_9031p.jpg

IMG_9032p.jpg

IMG_9033p.jpg

IMG_9034p.jpg

IMG_9035p.jpg

Etiketler

.[attachment=1]
[attachment=2]

İtalya'nın güneyindeki koyu Katolik İtalyanlar geleneklerine bağlı. Geçtiğim tüm mezarlıklar rengarenk çiçeklerle doluydu. Yıllar önce vafat etmiş insanların mezar başlarında bile taze çiçekler vardı hep.

[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_9102p.jpg

IMG_9103p2.jpg

IMG_9104p.jpg

IMG_9105p2.jpg

IMG_9106p.jpg

hocam eline sağlık .gözüne sağlık.optik ine sağlık iyi gezmeler diliyorum.oldukca keyifli görseller izledik sayenizde.teşekürler.

[attachment=1]
[attachment=2]

İtalya için gps haritam vardı. Büyük şehirlerin içi haricinde pek ihtiyaç yok gerçi. Buraya gelene kadar basit kağıt haritalar kullanmaya, yol tabelaları takip etmeye ya da insanlara sormaya öyle alışmışım ki, elektronik haritayı nadiren kullandım. Tembellik etmek, işi garantiye almak isteyenlere tavsiye ederim yine de. Bazen benzin ve zaman tasarrufu yaptırıyor. Yağ filtresi almam gerekiyordu, Roma yakınlarında bir Suzuki araba sahibine Roma'daki servisin yerini sordum, sadece sokak ismini söyledi, yeri tarif edecek durumda değildi, zaten etse de benim aklımda tutmam zordu. O sokak ismini alete girdim ve alet beni Roma'daki o servisin kapısına götürdü. Söylediğim gibi, büyük kentlere giriş çıkışta avantaj sağlıyor.

[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_9117p.jpg

IMG_9123p.jpg

IMG_9125p.jpg

IMG_9127p.jpg

IMG_9131p.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Eskiden Dünya Rally Şampiyonasını izlerken, İtalya ayağındaki kapalı virajlı, taş bordürlü bu sahil yolları hep ilgimi çekerdi. Nihayet o yollardan geçmek kısmet oldu. Bir yanda uçurum ve deniz, diğer yanda kaya duvarı. Kaçacak yer yok. İtalya'da araba sürmek başlıbaşına eğlenceli...

[attachment=4]

IMG_9135p.jpg

IMG_9136p.jpg

IMG_9137p.jpg

IMG_9138p.jpg

İtalya'daki dar köy, kasaba yolları öyle güzel ki; ayrıca tam benim L300'e göre... :D Bağları görünce ilk düşündüğüm şeylerden birini yazmalıyım; o güzelim bağların şöyle bir köşesine çadır kurmayı düşünmediniz mi hiç?

Selamlar
Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri