seyr-ü zafer
Zirve
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km
.
.
georoad' Alıntı:zafer bey sizin her kelimeniz bize gidemediğimiz o yolları o yaşamları yaşatyor inanın, yazıya her ekleme yaptığınızda ayrı bir güzellik ayrı bir tat ben için.. sizle yollarda olamadık belki ama sizin gittiğiniz yollardan bizde geçyoruz yaşıyoruz sayenizde teşekkür edyorum yine yine ve yine..
wolkhan' Alıntı:üstad selamlar...sizin bu başlığı okumaya başladığımdan beri trafikte kaza yapma riskimi %100 arttrıdım diyebilirim... ;D ;D..bende izmirde yaşadığım için acaba görürmüyüm trafik te de bi selamlaşırmıyız diye vitara plakası bakmaktan helak oldum... ..
yazılarınızı okudukça inanın gitmiş kadar ,görmüş kadar oluyoruz ama anlattıklarınıza ve hissettiklerinize bakılırsa hiç bir zaman gitmeden görmeden aynı hissedemeyeceğiz..umarım bizede nasip olurda gideriz..
mayıstosböce' Alıntı:Zafer hocam ne muhteşem sokak görüntüleri bunlar,artık Libya diyince aklıma bu sokaklar gelir sanırım.
Assasin' Alıntı:Çok güzel görüntüler.. Sanırım 2. dünya savaşını görmüş bir şehir.Hafızam beni yanıltmıyordur umarım.
eğer o sokaklardan birine demokrasi ve özgürlük füzelerinden biri yanlışlıkla düşerse ben hiç unutmam Zafer bey artık siz bir yerlerden o sokakları gözleyin olaki başlarına gökten bir şey gelirse haberimiz olsun yapanlara sunturlu dualarımızdan gönderelimmayıstosböce' Alıntı:Zafer hocam ne muhteşem sokak görüntüleri bunlar,artık Libya diyince aklıma bu sokaklar gelir sanırım.
küçük ağa' Alıntı:eğer o sokaklardan birine demokrasi ve özgürlük füzelerinden biri yanlışlıkla düşerse ben hiç unutmam Zafer bey artık siz bir yerlerden o sokakları gözleyin olaki başlarına gökten bir şey gelirse haberimiz olsun yapanlara sunturlu dualarımızdan gönderelim