Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyr-ü zafer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 196,756
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Bu yollar Türkiye genelinde aynı Yeniçağa Zonguldak Bartın yollarıda malesef 2 ay içinde eskisinden kötü oldu tek dertleri para kazanmak ama sürekli kazanmak bir seferlik değil

Etiketler

Helal Olsun walla tek basınıza o kdr yer dolasmıssınız sizi tebrik ediyorum

hagurel' Alıntı:
Bu yollar Türkiye genelinde aynı Yeniçağa Zonguldak Bartın yollarıda malesef 2 ay içinde eskisinden kötü oldu tek dertleri para kazanmak ama sürekli kazanmak bir seferlik değil

doğru dürüst yapmayı mutlaka biliyorlardır, eminimki alman otoyolları gibi yollar yapabiliriz, fakat onlar bir kere yapıp ,daha iyi ne yapabiliriz diye düşünürken ,biz açılışlara yetiştirmek için yapıyoruz,bir iki muhterem kurdela kesiyor olay bitiyor, bir kurdela kesmek için çok masrafa gerek duymuyorlar,seneye yeni bir taşeron ekmek yesin nasılsa bu halk inek gibi sağılmaya müsait.

hayatımda hiç yurt dışına çıkmadım fakat bir arkadaşım anlatmıştı ,yaşlı bir hanımın evinin önündeki kaldırım doğalgaz için kazılmış ,herşey iki gün içinde yapılmış ve kaldırım eski haline getirilmiş bir ay sonra bu sefer elektirik için tekrar kazılmak istenmiş, yaşlı hanım bu kazının yapılamıyacağını,bir ay önce doğalgaz için kazıldığını ,elektirik işininde o zaman yapılması gerektiğini, ödediği vergilerin böyle harcanamayacağını söyleyerek mahkemeye başvurmuş ve kazanmış.doğrudur ,yanlıştır bilemem karşılarında bu yaşlı hanım gibi bir güç bulamayan yurdum taşeronları,daha çooook yol yapacak , kaldırım yapacak ,bizde seyredeceğiz hayırlı işler ,kolay gelsin diyeceğiz,

burada yani Bolu Mengen den Yeniçağa arasındaki 20 km lik yolu yapıp ortaya koyamadılar yoldan çıkan mı ararsınız camı kırılan mı ararsınız hepsi mevcut yazık bu masrafa ben şimdi mahkemeye versem 2 ay oldu bu yol yapılalı desem sizce kim suçlu olur bana içerde bakarsanız deneme yaparım ;D ;D ;D

seyr-ü zafer' Alıntı:
Bu sene içerisinde, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde epey yol gittim, yeni yapılan duble otoyolları gördüm , hala zift döküp, çakıl serpip, silindirle iki defa eziyorlar, ondan sonra yolu oturtma işi geçen araçlara kalıyor, arada mıcırdan kayıp yaralanan-ölen çok insan oluyor, düzgün yol yapılsa masrafına razıyım, maalesef..

Zafer bey konuyu kirlettik biraz ama konuştukça açılıyor memleketin sorunları uzun yollarda kullandığım Fiorino bir aracım var malum çok düz ve geniş bir ön panjur kısmı var taş vuruklarının ezikleri zaten 2010 model bir arabanın anasını ağlattı . Bir karadenizli olarak bizde nasibimizi aldık.

hagurel' Alıntı:
burada yani Bolu Mengen den Yeniçağa arasındaki 20 km lik yolu yapıp ortaya koyamadılar yoldan çıkan mı ararsınız camı kırılan mı ararsınız hepsi mevcut yazık bu masrafa ben şimdi mahkemeye versem 2 ay oldu bu yol yapılalı desem sizce kim suçlu olur bana içerde bakarsanız deneme yaparım ;D ;D ;D
arkadaşım gaza gelme akıllı ol .........cu diye gidersin sesin BAĞDATTAN duyulur Zafer bey kusura bakma konu dışı muhabbet için

küçük ağa' Alıntı:
arkadaşım gaza gelme akıllı ol .........cu diye gidersin sesin BAĞDATTAN duyulur Zafer bey kusura bakma konu dışı muhabbet için
Aman Sedat Bey .........u ima bile etmeyin mazallah alırlar hepimizi içeri.. :D

Zafer hocam
konunun selameti açısından koy bir iki resim daha ,yoksa ziyaret günlerimiz başlayacak mazallah ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Zafer hocam
konunun selameti açısında koy bir iki resim daha ,yoksa ziyaret günlerimiz başlayacak mazallah ;D
ağam, Zafer bey dünyayı dolaşırken memleketi unutmuş anlaşılan adama sorarlar yalnız başına bu kadar yerleri neden dolaştın?arkanda kimler var?topicte yazanlarla kullandığınız ağam kelimesi neyi ifade ediyor 1 numara sakın bu olmasın?off roadcu ne demek bu arabalarla ne yapmak istiyorsunuz?dağarcığımda o kadar çok soru varki Zafer beyi uyandırmaya bunlar yeter sanırım evet resimleri bekliyoruz delil lazım acele

arkadaşlar hazır olun yeni moda OFF ROADcu olabilir demedi demeyin ben söyledim patladı gitti

Benzindi yoldu derken, herkes dertliymiş bu konularda meğer, neyse ki yalnız değilmişim. Ben ihtiyarladım artık, düzen değiştirecek halim yok, gençler düşünsün taşınsın gereğini yapsın. Oturup kendi derdime, memleketin derdine kafayı takmamak için işte bildiğiniz gibi, diyar diyar dolaşıyorum. Şu anda Kamboçya Sihanouk Ville'de olmak isterdim örneğin. Ütopya Kafe'de kırk milletten insanla havadan sudan konuşur, 50 kuruşa içeceğimi yudumlardım, muson yağmurları altında pansiyonuma döner mışıl mışıl uyurdum. Dönüş biletini önceden almasam kesin iki ay daha oralarda kalırdım. Daralan kafalarımızı havalandırmak için ara sıra uzaklara gidecek gücü, zamanı ve parayı hepimiz buluruz dilerim..

seyr-ü zafer' Alıntı:
Benzindi yoldu derken, herkes dertliymiş bu konularda meğer, neyse ki yalnız değilmişim. Ben ihtiyarladım artık, düzen değiştirecek halim yok, gençler düşünsün taşınsın gereğini yapsın. Oturup kendi derdime, memleketin derdine kafayı takmamak için işte bildiğiniz gibi, diyar diyar dolaşıyorum. Şu anda Kamboçya Sihanouk Ville'de olmak isterdim örneğin. Ütopya Kafe'de kırk milletten insanla havadan sudan konuşur, 50 kuruşa içeceğimi yudumlardım, muson yağmurları altında pansiyonuma döner mışıl mışıl uyurdum. Dönüş biletini önceden almasam kesin iki ay daha oralarda kalırdım. Daralan kafalarımızı havalandırmak için ara sıra uzaklara gidecek gücü, zamanı ve parayı hepimiz buluruz dilerim..
Zafer bey gençlerle kimsenin işi yok onlar büyük tv kanallarında yayınlanan futbol maçlarıyla avutuluyor sorun yaşlıyım diyenler ve emeklilerde ve bu katagoriye dahiliz hatırlatmak isterim selamlar

seyr-ü zafer' Alıntı:

"Ütopya Kafe'de kırk milletten insanla havadan sudan konuşur, 50 kuruşa içeceğimi yudumlardım, muson yağmurları altında pansiyonuma döner mışıl mışıl uyurdum" :smiley: Kulağa ne hoş geliyor...Ben de isterdim doğrusu.. :smiley:

'' Daralan kafalarımızı havalandırmak için ara sıra uzaklara gidecek gücü, zamanı ve parayı inşallah hepimiz buluruz ... ''

AMİN

Ne güzel bir dilek ... Her daim sizde bulun ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri