Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Herkese selamlar, sitenizle yeni tanıştım, hemen üye oldum ve cok faydalanıyorum.
İsmim Arif Kırhan, 1959 izmir doğumlu, izmir'de oturur, Göz Doktoru, evli, 23 yaşında ve motor sporlarına çok meraklı bir oğul sahibiyim.
Ayrıca 12 yıldır dağ bisikleti hastasıyım, farklı parkurlardan 9 kez Toros geçişi, 1 kez Transalp turu yaptım, yapmaya devam ediyorum. Bisiklet teknisyenliği konusunda oldukça ileri düzeydeyim.
Serbest dalış, kayak, fotoğraf sanatı da ilgi alanlarım arasında.
Emekliliğim için zeytincilik yapmaya karar vererek Şirince'deki arazime gidip gelmek için bu yıl bir Ford Ranger Wildtrak aldım, hiç değişiklik yapmadım, arazime gidip gelmek için kullanıyorum ve çamurlu, berbat yollarda hiç zorlanmamasını çok seviyorum.
Aracımla hiç off-road gezilere katılmadım ama bisiklet gezileri için parkur çıkarmak, kamp yapmak, normal araçla ulaşılamayan yerlerde bulunmak, doğa yürüyüşleri yapmaktan çok keyif alıyorum ve oldukça deneyimliyim.
Avcılıktan nefret eder ve avcıların nasıl olup da o hayvanları öldürebildiğine hep hayret ederim. Bu dünyada varolmayı en az hak eden canlının ne yazık ki biz insanlar olduğunu düşünüyorum.
Doğaya benim kadar saygılı olduğunu düşündüğüm bu grubun üyeleriyle tanışmak ve birlikte zaman geçirmek için sabırsızlanıyorum.