Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,101

Etiketler

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

yeni gelenler ve sn. efe murat hoş geldiniz Allah çocuklarınızı ve hepimizin de çocuklarını bağışlasın bütün insanlığa hayrlı etsin.sizede iyi dostluklar dilerim.

arkadaşler hepiniz hoşgeldiniz..gezenilir ailesi oldukca süper birşey....yaşadıkca hissedersiniz.......bol çamurlu karlı günler........

eski vede yeni tüm aileye hoş geldiniz diyorum ve bir şey aklıma geldi ilave edeyim şu an türkiyenin her hangi bir yerine yola çıksam ve yolda kalsam ilk aklıma gelen GEZENBİLİR den (özellikle kaldığım yere yakın üyelerden ) yardım istemek olur acaba yanılıyormuyum hepinize bol karlı ve çamurlu günler dilerim kazasız belasız

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz kazasız belasız bol çamurlu ve karlı günler

hüseyin abi allaha şükür ailemiz büyük yolda kaldığın yerde ya internet yada telefon çeksin buraya haberi bi verdikmi nerde olursan ol biri gelir seni alır ben bunu bir kaç defa yaşayan biriyim ondan söylüyorum ;)

ata036' Alıntı:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz kazasız belasız bol çamurlu ve karlı günler

hüseyin abi allaha şükür ailemiz büyük yolda kaldığın yerde ya internet yada telefon çeksin buraya haberi bi verdikmi nerde olursan ol biri gelir seni alır ben bunu bir kaç defa yaşayan biriyim ondan söylüyorum ;)

+ 1
: )))

merhaba arkadaşlar

adım cem çankaya 1976 doğumluyum aslen sivas divriğiliyim bende bir kamp ve off road tutkunuyum istanbul levent deyim kendi iş yerim var cam ve alüminyum işi yapıyorum. www.yalitimcam.com zıpkınla balık avcılığı yapıyorum fırsat buldukça aynı zamanda sutopu hakemiyim 2 tane aracım var ama bir 4x4 yok henüz hesapları ayarlar ayarlamaz bir araç almayı hedefliyorum, forumu baya dolaştım ama bitmek bilmiyor :smiley: derya deniz.

herkese selamlar

merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım okuyorum elektrik-elektronik bölümü bu offroad merakım küçükten belli vardı ama bu aracı aldıkdan sonra daha da büyüdü.

DSCN0060.jpg

DSCN0081.jpg

Fotoğraf-014.jpg

slm arkadaslar benım opel forontera aracım var ara 2 sefer aynı sorunu yasıyorum sorun arac nornal 2 cekerde gıderken bır anda vıtesten cıkıyor gıbı oluyor ama arac vıteste yanı sankı vıtesten atmıs gıbı tamıre goturdum bana arazının arzalı oldugunu soyledıler ve cıkma arazı aldım taktırdım 6 ay sonra yıne aynı arzayı yaptı arac 4 cekerde gıdıyor sorun yok ama 2 cekerde gıtmıyor sımdıde bana komple sanzıman gerekıyor dedıler bunun ıcın ıyı bır tamırcı varmı ben ızmırde oturmaktayım ılgınıze tesekkurler husnu seckıner 05323573598

Herkese selamlar, sitenizle yeni tanıştım, hemen üye oldum ve cok faydalanıyorum.
İsmim Arif Kırhan, 1959 izmir doğumlu, izmir'de oturur, Göz Doktoru, evli, 23 yaşında ve motor sporlarına çok meraklı bir oğul sahibiyim.
Ayrıca 12 yıldır dağ bisikleti hastasıyım, farklı parkurlardan 9 kez Toros geçişi, 1 kez Transalp turu yaptım, yapmaya devam ediyorum. Bisiklet teknisyenliği konusunda oldukça ileri düzeydeyim.
Serbest dalış, kayak, fotoğraf sanatı da ilgi alanlarım arasında.
Emekliliğim için zeytincilik yapmaya karar vererek Şirince'deki arazime gidip gelmek için bu yıl bir Ford Ranger Wildtrak aldım, hiç değişiklik yapmadım, arazime gidip gelmek için kullanıyorum ve çamurlu, berbat yollarda hiç zorlanmamasını çok seviyorum.
Aracımla hiç off-road gezilere katılmadım ama bisiklet gezileri için parkur çıkarmak, kamp yapmak, normal araçla ulaşılamayan yerlerde bulunmak, doğa yürüyüşleri yapmaktan çok keyif alıyorum ve oldukça deneyimliyim.
Avcılıktan nefret eder ve avcıların nasıl olup da o hayvanları öldürebildiğine hep hayret ederim. Bu dünyada varolmayı en az hak eden canlının ne yazık ki biz insanlar olduğunu düşünüyorum.

Doğaya benim kadar saygılı olduğunu düşündüğüm bu grubun üyeleriyle tanışmak ve birlikte zaman geçirmek için sabırsızlanıyorum.

yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.çamurunuz eksik olmasın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR