Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,111

Etiketler

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

supernaturel' Alıntı:
merhaba arkadaşlar

adım cem çankaya 1976 doğumluyum aslen sivas divriğiliyim bende bir kamp ve off road tutkunuyum istanbul levent deyim kendi iş yerim var cam ve alüminyum işi yapıyorum. www.yalitimcam.com zıpkınla balık avcılığı yapıyorum fırsat buldukça aynı zamanda sutopu hakemiyim 2 tane aracım var ama bir 4x4 yok henüz hesapları ayarlar ayarlamaz bir araç almayı hedefliyorum, forumu baya dolaştım ama bitmek bilmiyor :smiley: derya deniz.

herkese selamlar
merhaba hemşehrim sen olsan olsa ya karagebenli yada madenlisin böyle eski dostları formda görmek ne güzel aciilll 4x4 araç temin et divriğinin dağlarını beraber gezelim
bol çamurlu günler dilerim

Herkese merhaba. Mehmet ÇELEN. 18 yaşındayım İstanbul'da oturuyorum. Üniverste öğrencisiyim ve Acil Yardım okuyorum. En yakın zamanda tanşabilmek ümidiyle. Saygılar...

Arkadaşlar merhaba! Adım Mehmet Budak ÜNAL. 38 yaşındayım. Gaziantep'teyim. Enduro motosikletimden sonra offroad benim için bir başka mutluluk kaynağı. Şimdilik aracım yok. Ancak alma arifesindeyim. Yani, karar aşamasındayım desem daha doğru olur. Uzun lafın kısası herkese selam olsun...

DEMİRAL' Alıntı:
merhaba hemşehrim sen olsan olsa ya karagebenli yada madenlisin böyle eski dostları formda görmek ne güzel aciilll 4x4 araç temin et divriğinin dağlarını beraber gezelim
bol çamurlu günler dilerim

madenli abi bizim köy :smiley: sen nerelerden abicim

supernaturel' Alıntı:
madenli abi bizim köy :smiley: sen nerelerden abicim
merhaba ben sivas doğanşardan ama sizin yollar yapılırken 2 sene gedikbaşında kaarakolun önündeki şantiyede kaldım yolun alt temel malzemesinin naklıye taşaronu idim o yöreleri iyi bilirim divriğide çok dostlarım var mesela cemal çankaya sanayide kaynakcı yeniyılını kutlarım görüşmek üzere

tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını kutlar sağlık ve bol çamurlu günler dilerim

Tüm gezenbilir ailesinin yeni yılını kutlar.....
Hepimiz için sağlıklı,mutlu,başarılı ve istediği herşeyi gönlünce yapabileceği seneler dilerim...........
Serhat EDGÜ

ccanlioglu' Alıntı:
Hoş geldiniz...
Ve herkese Mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı Yıllar dilerim...
C.C.

Coşkun abi iyi dileklerine katılıyorum. İyi seneler, 2011 herkesin gönlünce olsun, yeni katılan arkadaşlarda hoş geldiler ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR