ccanlioglu
Tabanvay ve Duster 4X4 2019
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
tüm arkadaşlar hoş gelmiş...
tüm arkadaşlar hoş gelmiş...
merhaba hemşehrim sen olsan olsa ya karagebenli yada madenlisin böyle eski dostları formda görmek ne güzel aciilll 4x4 araç temin et divriğinin dağlarını beraber gezelimsupernaturel' Alıntı:merhaba arkadaşlar
adım cem çankaya 1976 doğumluyum aslen sivas divriğiliyim bende bir kamp ve off road tutkunuyum istanbul levent deyim kendi iş yerim var cam ve alüminyum işi yapıyorum. www.yalitimcam.com zıpkınla balık avcılığı yapıyorum fırsat buldukça aynı zamanda sutopu hakemiyim 2 tane aracım var ama bir 4x4 yok henüz hesapları ayarlar ayarlamaz bir araç almayı hedefliyorum, forumu baya dolaştım ama bitmek bilmiyor derya deniz.
herkese selamlar
DEMİRAL' Alıntı:merhaba hemşehrim sen olsan olsa ya karagebenli yada madenlisin böyle eski dostları formda görmek ne güzel aciilll 4x4 araç temin et divriğinin dağlarını beraber gezelim
bol çamurlu günler dilerim
merhaba ben sivas doğanşardan ama sizin yollar yapılırken 2 sene gedikbaşında kaarakolun önündeki şantiyede kaldım yolun alt temel malzemesinin naklıye taşaronu idim o yöreleri iyi bilirim divriğide çok dostlarım var mesela cemal çankaya sanayide kaynakcı yeniyılını kutlarım görüşmek üzeresupernaturel' Alıntı:madenli abi bizim köy sen nerelerden abicim
ccanlioglu' Alıntı:Hoş geldiniz...
Ve herkese Mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı Yıllar dilerim...
C.C.