Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,479
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba ,
ben taner nalbantoğlu 1971 kars doğumluyum Bursada ikamet ediyorum. Matbaa işletiyorum 1993 5 kapı benzinli pajerom var.
tabiki doğayı ve off road yapmayı çok seviyorum ( 2 yıldır tanışıyoruz bu hastalıkla) ;D Ne zaman geçer bilmem......
Hepinize teşekkürler; En güzel gezilerde buluşmak dileğiyle...... :D :D ;)

oylat.jpg

Etiketler

selam gezenbilir dostlar ben Onur İNKAYA 1981 doğumluyum
istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum. diş teknisyeniyim .
2004 terios aracımla aranızdayım.

merhabalar ben deniz antalyada yaşıyorum turizmle ilgileniyorum

gezenbilir organizasyonlarını yakinen takip ediyorum yaklaşık 5 aydır takip ettiğim bu siteye tekrar merhaba diyorum

Merhaba arkadaşlar.
35 yaşındayım, Bartın'dan yazıyorum.
Burada Üniversitede öğretim üyesiyim.
Gezenbilir ile yaklaşık 6 ay önce tanıştım.
Bu siteyi önceleri sadece gezi amacıyla okumaktayken
şimdilerde beni bir offroad meraklısı haline getirdi.
Henüz bir arazi aracım yok, ama sizlerin deneyimleri
ve sizlerden öğrendiklerimle umarım kendime en
uygununu bulacağım. Özellikle Land Rover
ve Toyota bölümlerinin fanatiği oldum.
Gezi ve doğa merakımın yanında rock müzik de hayatımın
ayrılmaz parçalarındandır. Özellikle uzun yolda iyi gideceğini
düşünüyorum :smiley:

merhaba,
ben Ankara' dan Ulvi, yaş 38...
özel sektörde İnşaat Teknikeri olarak çalışıyorum. asfalta 10 m kala 2 cm lik çamurlu tarla yolunda saatlerce debelenip, bir de üstüne Kartalkaya çıkışında biraz ter attıktan sonra 4x4 e geçme zamanının geldiğine karar verdim. hedef Pajero idi ama hasbelkader 99 dizel otomatik Terrano sahibi oldum 6 ay kadar önce. henüz aracımla tanışma evresindeyiz.
herkese iyi günler dilerim...

Selam arkadaşlar.ben istanbul'dan umut karaoğlu27 yasındayım.Reklam işiyle uğraşmaktayım ve eski mesleğim olduğu için jeep lerden iyi anlarım LAND ROVER, RANGE ROVER,GRAND CHEROKEE,CHEROKEE V.B. TÜM AMERİKAN İNGİLİZ TÜM ARAÇLARDAN.Bu siteyi tesadüfen buldum ve çok memnun olacağım inşaallah benim aracım suzuki sj 410 şu an yapım aşamasında olduğu için resimlerini koyamadım ilerleyen zamanlarda görmeniz mümkün olacak yeni bir canavar yaratacağım...

Saygılarımla;
UMUT KARAOĞLU

Herkze merhaba dıyorum öncelıkle ;)
Adım samet ÖZTÜRK 25 yasındayım kulanıcı adım (ozturksamet)Samsunda GSM sektöründe tekniyen olarak çalşıyorum...
Benim önceden off road ile hiç bi alakam yoktu ama bu işe başladığımdan bu yana çok güzel şeyler yaşadım 4-5 senedir bu zevki yaşıyorum ama tek üzüldüğüm şey var bu zevki hep tek başıma yaşıyorum araçtaki vinci bile kendim takıyorum sağa sola ;D Ama bu bir isyan değildir yanlış anlamayın herşeyiyle seviyorum çamurda ve karda oynamayı ;D ;D Birde benim samsunda canım sıkılıyor bende gelmek isterim derse yolu gösteririm ama çıkamazsanız karışmam ;D :D

IMG0087A.jpg

IMG0081A.jpg

Görüntü0098.jpg

Görüntü0093.jpg

merhaba adım murat isminizi vede formunuz uzunzamandır aklımdaydı ama fırsat olmamıstıkatılmak meslegim oto kurtarıcı operatörüyüm 92 den beri bu işi yapıyorum .istanbul ümraniyeden.

Merhaba arkadaşlar adım Nadir,30 yaşımdayım.yeni almış olduğum 90 model 2.5, 3 kapı pajeromla aranıza İstanbul'dan katılmış bulunmaktayım.aracı yeni tanımaya başladım ve danışacağım çok şey olacağından da eminim.herkese bol çamurlu yollar dilerim .....

Merhabalar ben ERDEK ten Ömer doğa aşığı avcıyım hobi veya spor diyelim onun gereği bütün avın serbest olduğu günlerde dağ bayır çomur tozlu topraklı yollardayım benimde her insan gibi hayallerim var ama hangini söyleyeyim bitmez mesela en çok defender 110 disco td 4 (disco disco partizani :smiley:)) enduru tarzı motorlar ama ben hangi araçla olursa olsun kendi çapımda offroad yaptım mesela h100 kamyonet palio sw kartal doblo ve enson ducato maksi tabi bunlarla offroad yapmak zor oluyor ama sadıcım AHMET herzaman yardımıma koşuyor türkfiat traktörü ile çok battım çünkü ;D ;D ;D ;D bu araçlar işte kullandığımız servis araçları fırıncıyım çünkü tekrar herkeze merhaba biraz uzun oldu galiba ;D ;D ;D ;D

Merhabalar, adım Erdoğan, Afyonkarahisarda oturan ama memleketin farklı üniversitelerinde de ders veren bir öğretim üyesiyim : )))

aracım Land Rover Freelander, 2000 model, 1.8, 5 kapı, listeye eklerseniz sevinirim...

Merhaba Arkadaşlar Bahadır .Ben 1973 doğumluyum .Bir Kamu kuruluşunda teknik personel (Harita) olarak çalışmaktayım.Genelge işim arazide bu yüsden 2-3 sene önce res mi araç olan 1993, model 110 defender land rover la arazide tecrübelerimiz oldu ve ogün bugündür bu hastalık bizede sardı .Şu kadarını söyleyim bu aracın çıkamayacağı yer olmayacağı kaaanti oluştu bende .Ama son zamanlarda sitenizle tanışdıktan sonra kesin kararımı verdim ve bir lr alıp toplayıp binmeye karar verdim ve yaklaşık bir aydır ihaledir vs. takip ediyorum . ama benim bulunduğum yer küçük bir ilçe olması nedeniyle bu toplama işini biraz iyi bir araç alarak sonraya ertemlemeyi düşünüyorum.Şu anda Cİtröen C4 92 Hp Dizem aracım var bu araç ikinci araç olacağı için biraz beklemem gerekecek.Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.KASTAMONU 'ya yolunuz düşerse beklerim.Araç alırken ve toplama yaparken yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar, ismim Semih Özdemir. Antalya 1975 doğumluyum, Kemer'de yaşıyorum. Turizm endeksli ticaret yapıyorum. Hobi olarak seçeneğim doğada yapılabilenlerin birçoğu. Enduro motosiklet bunların en başta geleni. Enduroda doğa ile başbaşa olmak, adrenalin, yarış hazzı yaşamak ve iyi bir spor yaparak eğleniyorum. Kemer Enduro Motosiklet kulübü başkanıyım, kulüp olarak 2007 yılından buyana Türkiye şampiyonalarında yarıştık. Geçen hafta Defender 110 dizel aldım, araçla ilgili kafama takılanlara cevap ararken sitenize üye oldum. Gerçekten güzel faydalı bir site, tüm dostlara selamlar.

www.kemerenduro.com

DSC03452 - 1.jpg

Merhaba Erol Kanat agırvasıta şöförüyüm İstanbul Gaziosmanpaşada oturuyorum 1992 model benzinli bir ambulas kasa defender aldım 5 kapı olarak kendim topladım burda yazdıklarınızdan fotoraflardan faydalandım hepinize taşekkürler

Merhaba Arkadaşlar, Ben Emrah, Aracım ;1999 Beyaz Grand Cheerokee 4,7 litre, Benzinli, Mecburiyetten BRC marka Tüplü ve Öfkeli ;D
Fotoğraf ve doğa gezintilerinizde sizlere katılmak isterim,

PC234939.jpg

PC234940.jpg

PC234938.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR