Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,687
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhabalar..
ben candas poroy... 83 dogumluyum
istanbul anadolu yakasında oturuyorum..
motosiklet kullanıcısyım.. (bmw f650 gs)
olabildigince etkinliklere katılmaya ozen gostericem..
hepinizle tanısıp macer dolu - guzel vakit gecirmek dilegiyle...
saygılar...

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar,

Bende yeni uyelerdenım. İstanbul/Avrupa yakasında oturuyorum. Discovery II Td5 HSE kullanıyorum. Hafta sonları arazı ve tabıatla basbasa olmak en buyuk tutkum. yazsonu gezılerınıze katılacagım insallah cunkı seyahate gıdıyoum, donuste gorusmek ve tanısmak uzere.

AHMET ERGUN ;)

merhab ; ben ahmet 28 yaşındayım elektrık teknikeriyim gsm sektorunde calısıyorum, dağ bayırmı ?????? ben hergün oralardayım ki ben battıgım zaman ya çıkacan yaaa çıkacaksın arkandan seni kurtaracak kimse yook :( herkese selamlar boool çamurlu günler ...

merhaba arkadaşlar hepinize saygı ve selamlar.Bende iki gin oldu üye olalı.adım bahadır.kamu'da memurum.uzun zamandır incelediğim 4x4 araçlarla ilgili bilgilere bakarken bu sitenin varlığını keşfettim ve burada bulunmaya karar verdim.bende 1996 1998 model suziki grand vitara 2.0 otomatik almayı düşünüyorum.araçla en agır off-road lara bile katılmak istiyorum ve otomatik olmasının bana ilerde bir sorun çıkarıp çıkarmayacağınıda bilmiyorum tabii bilen arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını diliyorum.

hepinize saygılar ve sevgiler..bahadır38

selamlar ben muhammer çelebi ordu'da yaşıyorum tabela reklam işiyle meşgulum forumun eskilerindenim 36 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. otomobil sporlarına ilk 13 yaşında babamın arabasını çalarak başladım.

100_5345.jpg

100_5590.jpg

100_5591.jpg

DSCF0352.jpg

Selamlar, buraya yazmak hiç aklıma gelmemişti şimdi. Yarışmaya istanbuldan katılıyorum.
Land Rover Discovery 2001 Seri 2 TD5 sahibiyim. Aracım ve ben çok mutluyuz. Yeni aldığımdan dolayı biraz bakım işlemleri vardı hallettik.
28 yaşında Art Direktör ve Grafik tasarımcıyım.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Saygılar. :smiley:

Selam arkadaşlar bende yenilerdenim 94 suziki vitara 5kapı aracımı yeni aldım yapılı araç ama elden geçirdim ufak tefek resimlerini yüklücem en kısa zamanda ben bursalııyım ve bursada tekstil işiyle uğraşıyorum doğa hastasıyım bursaya yolu düşen olursa beklerim inşallah bigün gezilere bende katılırım herkese saygılar selamlar.

merhaba arkadaşlar adım oktay bende artık bir land tutkunlarından biriyim...seri ıı 67 model...muğlada çalışıyorum...iki teker kullanıcısıyım.motorsikletle takas karşılıgı land ı aldım jip olayı çok farklı bir tutkuymuş kullanınca anladım.hepinize kazasız belasız sürüşler.... :smiley:

Merhabalar,

İsmim Busenaz,14 yaşında, avcı,denizci,dalgıç,dağcı,kampçı,offroad,ralli,motor yarışcısı,kısacası annem,akraba ve arkadaşlarının deli dediği bir babanın büyük kızıyım. İstanbul da ailem ile beraber yaşıyorum.şu an bodrum da yazlığımızda tatildeyim.en son olarak düzce topuk yaylası kampına ailecek katıldım.babamın artık ben girmek istemiyorum demesi nedeni ile ben yeni üye oldum.ama aslında eski sayılırım. inşalalh ehliyet aldığımda babam sözünü tutarda jeep lerinden birini bana verirse bende sizler gibi gezeceğim.şimdilik onunla takılmak zorundayım Gitar çalarım,daha doğrusu öğreniyorum henüz. ben çalacakmışım,babam da ateş başında içecekmiş. o öyle diyor.3 yaş küçük kardeşimde keman öğrencisi son kampta ateş başında babamın ısrar ve ricası ile sabaha kadar gitar çalan ve bir daha babamın geldiği kampa gelmek istemeyen ceren ablaya teşekkür ederim.bende onun gibi olmak istiyorum.
teşekkürler.
Busenaz

merhaba arkadaşlar ben ankaradan ali 23 yaşındayım ankaralıyım bu siteyi tesadüfen buldum bizde ufakta olsa off-road a gönül vermekteyiz çok güzel bi site olmuş harika bi bilgi paylaşımı var moderatörleri tebrik ediyorum umarım birbirimize faydalı oluruz

Bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz arkadaşlar. Tanışma haricindeki "serberst muhabbet" mesajları silinmiştir.

Herkese selamlar
Ben Ankaradan Kaan Kurtagic 22 yasında Bilkent İç mimarlık öğrencisiyim 2001 yılından beri off-road ile aktif olarak uğraşıyorum. Babadan gelen bir merak doğduğumdan beri jeeplerle içiçeyim ve haliyle kanımızda var artık:smiley: Suanda babamla garajımızda arazi aracı olarak 77 CJ5 , 89 GMC SİERRA, 89 GMC SUBURBAN ,01 Kawasaki KLF250 atv birde modelini bilmediğim ski doo snowmobilimiz var.Yaklaşık 1 aydır siteyi takip ediyorum 10 gün öncede dayanamayıp üye oldum ve çok da faydasını gördüm. Şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda yeterli dokümantasyonu topladıktan sonra araçları garaj bölümüne.
Herkese iyi forumlar…
06072009796.jpg

slm arkadaşlar...

benim adım imdat istanbuda oturuyorum artvinin macahel kasabasında oturuyorum aslen gürcüyüm şuanda fibayüksel adında bir inşaat şirketinde İSG sorumlusu olarak çalışmaktayım yaklaşık 3 ay sonra allah kısmet ederse baba olacağım 1996 model Grand Cherokee 5.2 alacağım için formları gezerken formunuzu gördüm bu günde aracın kaporasını verdim inşallah yarın alacağım sizlerden araç hakkında destek için hemde bildiğim hoşunuza gide bileceğini düşündüğüm güzel mekanları beraber gezerken sizlere yardımcı ola bileceğimi düşündüğüm için katıldım herkese selamlar....

herkeze selamlar...

Esat Karadan
30 yaşındayım
istanbul lalelide textilciyim.
henüz bir aracım yok ama almayı düşünüyorum. Aranıza katılıp bu heyecanı yaşamak istiyorum.

Herkese merhabalar,
Fatih ATMACA, 42 yaşındayım. Mesleğim Eczacı ancak 3 yıldır eczaneyi kapattım ve madencilik sektöründe çalışıyorum. Dağ taş gezme, Off-road merakı derken eczane ile ilgilenemediğim için bıraktım ve madenciliğe başladım. Bu arazi sevdası yüzünden 2000 model LC VX100 aracımı perte çıkardım :smiley:) Şimdi bir RRC aldım ve araziye devam diyorum. Tüm off-road tutkunlarına selam olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR