Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 608,263
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

MK51' Alıntı:
Bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz arkadaşlar. Tanışma haricindeki "serberst muhabbet" mesajları silinmiştir.

HOŞGELDİNİZ MESAJLARINIZı : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0

Serbest muhabbette yapabilirsiniz.

Etiketler

Selamlar

Serhat ERENYATIR

ben eski gümrük müşaviri yeni tekstilciğim

97 model bir Grand Cherokee sahibi oldum.

bilgi tecrübe ve fikirlerinizden yararlanmak isterim

Merhabalar benim adım Baran KULE 34 yaşındayım esnafım aracımı yeni aldım 99 model 1.6 jlx suziki aracımı ve kendimi siz lerin sayesınde geliştirdikten sonra inanın her gezıde yanınızdayım :D bilgi ve fikirleriniz bana cok yardımcı olucağına eminim görüşmek üzere.

Merhaba ben Tuncay Tuyan gebzede oturuyorum aslen Düzceliyim
2 yıllık makine teknikeriyim PROCTER & GAMBLE fabrikasında operatör olarak çalışmaktayım
henüz bir arazı aracım yok ama Bager kardeşler yakınım olur off road gezilerine katılıyorum ilerki tarihlerde arazi aracı almayı düşünüyorum
SELAMLAR SAYGILAR...

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Ahmet, siteye yeni üye oldum, forumu sürekli inceliyorum gerçekten güzel bir site olmuş. Amatör olarak Off-road ile ilgileniyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler ;)

Bu arada Adana'dan katılıyorum size.
Ayrıca Suziki Samurai yada Vitara CLX tek kapı düşünüyorum. Bu konuda fikir sahibi olan arkadaşların tavsiyelerini ve yorumlarını bekliyorum.
Görüşmek üzere

Merhaba.
Ben Sinan Deniz
Erzincandan aranıza katıldım.
Off-road la 1998 bir jeep cj 5 alıp onu komple elden geçirdikten sonra ilgilenmeye başladım.
tabi bundan önce Kampcılık,kayak,treking,yamaç paraşütü,rafting gibi ssporlarlada kendi çapımda ilgilenmekte ve yapmaktayım.
erzincanın doğal yapısı dağları nehirleri sayesinde kendimizi şanslı hisediyor ve fırsat buldukca
yapmaya çalışıyoruz.
EDKİK(Erzincan dağcılık ve kayakcılık ihtisas kulübü) ve ERZİNCAN MUNZUR-FIRAT DOĞA SPORLARI KULÜBÜ üyesiyim.
Yıl içinde yapılan etkinliklere işim müsait oldukca katılıyorum.(katılamadıklarıma gönlüm orada kalıyor.)
fırsat buldukca arkadaşlarla 4*4 lerle gezi düzenlemkteyiz.
bu gezilerde ftoğraf çekmekle pek ilgilenemedik.GEZENBİLİRle tanıştıktan sonra artık
fotoğraflarıda çekip burda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Erzincana gelmek isteyen ve bu sporarın herhangi birini yapmak isteyen arkadaşlara memnuniyetle yardımcı olurum.teşekkürler.

fotoğraflarım

DSC05423-yeni.jpg

ERZNCAN020-2[1].jpg_thumb.jpg

ERZNCAN025[1].jpg_thumb.jpg

ERZNCAN024[1].jpg_thumb.jpg

Tüm arkadaşlara merhaba..
Ben Serkan YAYLA 29 yaşındayım ve tekstil sektöründeyim.
Uzun zamandır siteyi takip ediyor ve gezilere katılıyorum (Vosdost Ahmet'in yanında)
ama yazmak bu güne nasipmiş.

Tüm arkadaşlara saygılar iyi muhabbetler...

merhabalar arkadaşlar hepinize selamlar...ben antalya ve ısparta da inşaat müteahhitliği yapmaktayım.29 yaşındayım .benım offroad merakım kazayla bir g.cherokee almamla başladı ve aracımın yaklaşık aldıktan ıkı yıl sonra nelere kadir olduğunun farkına varabildim.halen daha benim kocaoğlan :D la(4.7 2002 g.ch.)tabi kendisini fazla yormadan karınca kaderince acemi bir offroad cu olmaya çalışıyorum... ancak amacım ilk etapta 4.o bir cheroke alıp 90 94 arası tam bir offroad aracı haline getirip o eşsiz offroad zevkini aman aracıma bir şey olmasın endişesi taşımadan engin dağların zirvelerine yada bol çamurlu yolların keyfine varabilmek.... ;)

Merhaba arkadaşlar Melih ben İstanbuldan yaşamaktayım aslen trabzonluyum:smiley: www.hepsiburada.com da çalısmaktayım.Küçüklüğümden beri meraklı oldugum cj 5 i mi sonunda alabildim.Araç 77 model ufak tefek sorunları var ama ben ona aşığımmmm:smiley: inş en yakın zamanda bir buluşmaya katılmak dileğiyle...

Selamlar sevgili Gezenbilir Ailesi, Suzukim ile ben de aranızdayım, 44 yaşında evli 1 çocuklu bir doğa tutkunuyum, az vakit buluyorum ama sizlerle aktiviteleri paylaşmaktan çok mutlu olacağım.

merhaba gezenbilir ailesi yıllardır karadenizin verdiği yeşil güzelliklerden faydalanan trabzonun merkez köyünden mehmet 2003 ford ranger xlt-gp kırmızı (general) altta resimi var trabzonlu offroad'çılar ve gezenbilir ailesi şimdi askerlik borcumu ödüyorum nasipse kasımda generalle birlikte ofroad'a hazır hale geleceğiz.

general4.jpg

herkese selamlar ben murat aslen artvinliyim 20 yıldır istanbul da anadolu yakasında ikamet etmekteyim 28 yaşındayım forumu zaten daha önceden de takip ediyordum paylaşımlar çok faydalı herkesin ellerine sağlık önceden kia sportage ve daha sonra da nissan terrano 2.7 kullanıcısı idim şu anda araclarımızı sattığımızdan dolayı yeni arayışlar içindeyim inşallah beraberce bilgi alış verişlerinde bulunarak yeni bir araç alacağım şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlarım abilerim..Ben Serhat ALAY . 18 yaşında öğrenciyim . Trabzon / Vakfıkebirliyim. 12 yaşından beri jeep süren ve jeeple ilgilenen bir kişiyim . ( 1969 Tuzla Jeep ) .. Saygılar ..

herkese selam

adım çağla mıdık, ankara da turizm sektöründe çalışıyorum. yaklaşık 15 yıldır cj 5 sahibiyim. aracım 79 model ve ondan çok memnunum. ufak bir kazadan dolayı aracım birkaç yıldır yatıyordu ve çok kötü bir duruma gelmişti. ben de onu 2. kez sıfırdan toplamaya karar verdim. şu an sadece şasisi kaldı. gelişmeleri garaj da paylaşıcam.

bu da cj nin toplanmaya başlamadan önceki son hali
1001113.jpg

1001099j.jpg

Herkeze merhaba ...ankara da yasıyorum .vırus l 200 deneme surusuyle basladı sımdı burdayım ve sızlerı okuyorum ...bakalım bu ısın sonu nereye gıder...tıcaret yapıyorum.motora bınıyorum suzukı dl 650 cok keyıf aldıgım baska bır hobım dalıs yapmak 2 yıldız balık adamım dogayı cok sevıyorum festıval kamp deyınce akan sular duruyor..bu sene dogu karadenız turunuda yapınca mest olup geldık ankara ya sımdı sızı ve sıtenızı tanıdım hayırlısı bakalım:smiley:))yol bozukda olsa cıkarız dıımı:smiley:)

Merhaba,
Ben Serdar.55 yaşındayım Antalyada yaşıyorum emekli makine mühendisiyim.İki senedir Lada Niva kullanıyorum.Dağlarda özgürce dolaşmayı seviyorum.Çadır ve uyku tulumum evimdir onları da sırtımda taşırım.Offroad ameraklıyım ama maalesef Antalya bu konuda çok zayıf.Kulüp var faaliyet yok.Yakın çevrelerdeki faaliyetlere katılmak istiyorum ama bu da faaliyet olmadığından mümkün olmuyor.Önerilerinize açığım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR