Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 608,244
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar merhaba adım yavuz ilhan 1970 doğumluyum Bursada ikamet ediyorum 1996 yıllında bir tuzla jeep toplatmıştım ve yaklaşık 7-8 sene çok büyük keyir alarktan kullandım ve sattım net te gezereken Gezenbilir Of Road formunu inceledikten sonra tekrardan bir jeep almaya karar verdim (eski anılarım depreşti) bu sefer kısmet olursa bir ZJ 1996 model jeep almak istiyorum hem arazi vede şehir içinde kullanabileceğim bir araç olsun istiyorum.
Gezenbilir arkadaşlarıma saygılarımı sunarım

Etiketler

MerhaßaLar;

sanırım aranızda en ufağınız ßenim. .:smiley: ßen emre akçay 22 yaşındayım ve istanßuLda ßiLgisayar ßöLümü öğrencisiyim..
ßu araçLara merakım cj'leri 2 hafta önce ßir dizi görüp anında etkiLenmemLe ßaşLadı diyeßiLirim. üstelik aracı gördüğümde daha adını ßiLe ßiLmiyordum ağzımdan çıkan tek Laf ''eski modeL ßir jeep oLmaLı ßu'' oLdu. :D daha sonra dizide yakaLmaya çaLıştıgım pLakaLarını sorguLatmamLa bilginin kesnliğini öğrendim diyeßiLirim :D:D

uzun uzun internette araştırmaLarım, markalarını karşılaştırıp not tutmam, resim arşivleri vs vs .. kendi çapımda ßir şeyler öğrenme çaßasındayım ki kesin ßir şekiLde ßu site ßana yardım ötesinde ßir kaynak.. ( keşfettiğim için şansLıyım :D )

şu an maalesef ßir jeepim yok , reno 19 iLe idare ediyorum :p söLemek gerekirse ehLiyeti eLime aLaLı daha 4 gün oLdu. :D ( daha çoooook yolun başındayım )

amacım en yakın zamanda eğer fikrimde ßir değişikLik oLmaz ise cj serisinden ßir araç kendime toparLayacagım ve DİREK YARIŞLARDAYIM :D ßu site ßana sonsuz ßir kaynak oLuşturacak inşaLLah. şu an ßiLe açıkcası off - road yarışlarına katılmak için can atıyorum tam anLamıyLa hız ve macera tutkunuyum diyebilirim..

site çok donanımLı ve gördüğüm kadarıyLa yada beğendiğim diyim JEEP34 isimli kullanıcının aracı tam ßenLik süper D: EN YAKIN ZAMANDA SENİNLE KONTAK KURMAK İSTİYORUM ABİCİM :D

herkese seLam.. :smiley:)

merhabalar ; adım haldun tezcan istanbul(1959) doğumluyum doğayı seviyorum ,fırsat buldukça yalnız da olsa dağ bayır gezerim sırasıyla cj ,sportage ,Lr disco 1, şimdilerde Ln 65 hi-lux ile takılıyorum hepinizi seviyorum.....[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

SP_A0049.jpg

SP_A0050.jpg

050622_110753.jpg

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Cenk Özatay. Ankara Çankaya'da yaşıyorum. Hacettepe Üniversitesi İşletme Mezunuyum. Arsa Arazi Yatırım Danışmanlığı konusunda faaliyet gösteren Arsamax Gayrimenkul'ün sahibiyim. Evliyim ve bir kızım var. Ailecek Ankara'da yapılacak off road gezilerine katılmak istiyorum.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

DSC00509.jpg

Selam Arkadaşlar...

Ben Gürkan siteye yeni üye oldum ve bugün 2005 model Grand Vitara 3 K 1.6 AT aldım ve aranıza katıldım...
Sigortacıyım ve hobi olarak fotoğraf çekiyorum, binek bir araç ile doğada fotoğraf çekerken bir hayli zorlanıyordum ve uzun bir süredir almayı düşündüğüm araca nihayet bugün kavuştum :smiley: araç 75.000.de ve ilk sahiniden aldım bakımları serviste yapılmış yalnız hala üzerinde orj.lastikleri var ve bir hayli eskimiş...şimdi sitedeki forumlara dalıp sizlerin daha önce yazdığınız tecrübelerinizden ve önerileriden faydalacam...
Herkese sorunsuz off-roadlar dilerim...

Saygılarımla efenim...

Merhaba,

İsmim Ali, 2005 T5 4Motion ile katılacagım,
Sevgiler Saygılar

T5 4Motion_09.jpg

Bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz arkadaşlar...

Hoşgeldin mesajları ve serbest muhabbetinizi aşağıda linkini verdiğim başlık altında yapabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0

Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar...

Merhaba ben Ebru TEZEL 32 yaşındayım ve Elektrik-Elektronik Mühendisiyim.
Ankara'da ikamet ediyorum. Bu siteye daha bugün üye oldum ve siteyle eşim
sayesinde tanıştım. Benim şimdilik ağır off-road ile ilgili teknik bilgimde bu konuya
fazla ilgimde yok. (Tabii zamanla bu virüs benim ruhumu da tesli almazsa. Şu anada
eşimi almış durumda ve korkarım zamanla bana da bulaşacak...)
Fakat doğa ile başbaşa kalmak ve zaman zaman keşif için yapılan geziler sayesinde
kolay kolay göremeyeceğimiz eşsiz güzelliklere ulaşmak....
o güzellikleri yanımızdaki güzel insanlarla paylaşmak....
Doğadaki çeşit çeşit bitkileri ve onlarını kokularını hissetmek...
İşte benim ilgi alanım da bu...
Pekçok organizasyon ve keşiflerde görüşmek dileğiyle...

meerhabalar ben bayram iyibaş 1997 model 2000 v6 motor suzuki kullanıcısıyım ve aranıza yalovadan katılıyorum biz yalovada sadece iki aracız ve yeni başladık zaten ilerleyen zamanda da sizlerle yapılan toplu organizasyona katılmayı çok istiyoruz varsa yalovadan arkadaşlar tanışalım hep beraber bişeyler yapalım sizlerden cevap bekliyorum ve hayırlı uğurlu olsun diyelim

Merhabalar Ben Kazım Altan , İstanbul Sultanbeylindeyim. Suzuki Vitaracıları görünce katılmak istedim. Grand Vitara 2004-1600 iyi forumlar

SELAM BEN SİNAN 1969 ADAPAZARI DOĞUMLUYUM OFF ROAD TUTKUNUYUM İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA BİR LADA NİLVA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BÜTÜN GEZENBİLİR AİLESİNE SELAMLAR AYRICA BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.... :smiley:

Olcay Karakaya

37 yaşındayım.

Adana'da kamuda doktor olarak çalışıyorum.

Bir süredir siteyi takip ediyorum. Orta vadede bir defender sahibi olmayı düşünüyorum ve bunun için bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

Buradaki paylaşım ortamı sayesinde bunu başarmak zor olmayacak ....

merhaba ben bayram iyibaş yalovada oturuyorum ve plasiyer olarak çalışıyorum 2006 model daihatsu terios aracım var yavaş yavaş modifiy işlemlerine başlayıp aranıza katılmak istiyorum forumun faydalarını anlatmakla bitiremem o yüzden hiç o konuya girmiyorum teşekkür ediyorum

[attachment=1]
buda arkadan görünüm

[attachment=2]

Fotoðraf0130.jpg

Fotoðraf0136.jpg

Merhaba ; Adım Ramazan Gönülal Ankara da yasıyorum..Gecen hafta Defender 110 satın alarak Off-Road icin ilk adımı atmış oldum.

Selamlar,
İbrahim Kuşcu, Makine Mühendisiyim, Çorumda ikamet ediyorum.
SUV tarzı bir araç ararken bir arkadaş bu siteye bakmamı söyledi ve sonucunda her 4x4 aracın arazi aracı olmadığını öğrendim.
Ve yine TUĞSAN beyin yorumlarını sayesinde TOYOTA ailesine katılmaya karar verdim ve
2000 Model bir VX100 satın aldım. Her geçen gün çok doğru bir karar verdiğimi dahada iyi anlıyorum.
Ayrıca site moderatörlerine teşekkür etmek istiyorum.
İnternet üzerinde bu kadar düzeyli tartışmaların yaşandığı, bir çok bilginin karşılıksız verildiği bir foruma veya siteye daha raslamadım.
Saygılar

Merhabalar,

İsmim Atilla Volkan,
34 yaşında ve mimarım. Siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen 2-3 aydır üyeyim.
2004 Model Range Rover Vogue 3.0 td6 araç sahibiyim.
Bundan sonra soft off road gezilerinde ben de mümkün olduğunca bulunmak istiyorum.
Tüm üye arkadaşlara Tekrar Merhabalar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR