Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,644
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

İsmim Metin Dönmez 44 yaşındayım.Dokuz Eylül İktisat fak mezunuyum kendi işimi esnaflık yapıyorum.Doğada gezmek için bir Lada niva aldım.Çevreye doğaya insan haklarına azami derecede saygılıyım.Sigara ve alkol kullanmıyorum.Evliyim ve üni.giden 2 evladım var.

Etiketler

merhaba arkadaşlar
93 defender'ımızla siteye Ankaradan yeni katıldık

Selamlar adım Fatih Seyfettin Özel İstanbul anadolu yakasından merhabalar, kırda bayırda gezmeyi ve gezeni severim , ızgaraya bayılırım ek olarak KASABIM .

merhaba ben ali
insaat muhendiyim. yas 29
doga ve su sporlarına merakım var ve tabiki off road.
arabalar ilgim çok pederde 1996 tek kabin pw 250 var. bana pek vermiyo :smiley:
su an arabam yok ama bi pw 250 yada s100 hayalım . tabi modifiye etmeyide düsünüyom

burda ortak ilgi alanları olan insanlar bilgi alışverişi ve nasipse sosyal etkinliklerde beraber olmak isterim. tabi arbayı bulunca :smiley:

Slm. Ben Fatsa Jeep ve Doğa sporları Derneği başkan yardımcısı Sezai Süzen.Siz jeep dostlarına güzel bir haberim var.Biz Jeep ve doğa sporları derneği olarak 27-28 Haziran tarihlerinde jeep şenliği düzenliyoruz.Şenliğimizde tüm dostalrımızı yanımızda görmek isteriz.İrtibat Te.05386272323 saygılarımla

Merhaba , ben İstanbuldan İshak Şağban . Ortopedi Teknisyeniyim, 1993 model Grand Wagoneer' im var . Hepinize selamlar.

Merhaba ben Kocaeli Yuvacıktan Zafer
Meriç ve Yunus Bager kardeşlerin ortacasıyım
forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk mesajı yazmak bugüne nasıpmiş :smiley:
Kamu sektöründe ağır bakım ustası olarak çalışmaktayım
Uzun yıllardır ( kaç sene oldu hatırlamıyorum :smiley: ) ailece Land rover series ve defender kullanmaktayım Kardeşlerimi tanıyanlar bunu zate bilecektir
Şimdilik Babam için topladığımız defenderi kullanmaktayım
Bundan sonraki hedefim sizlerinde fikirleriyle genelikle off road amaçlı kullanmak için sadece kendime ait bir defender toplamak
Selamlar . saygılar..

SDC10643.jpg

Selamlar. Ben Fırat ERDOĞAN yaşım 23 BOLU-Mengen'den katılıyorum aranıza.

Bu yıl Makine Müh. yeni bitirdim.Kendi iş yerim var.Dağ Bayır gezmeye bayılırım.Tabiki bunu yaparkende Off-Road Yapıyorum.Arabam Dodge s100 kimileri Fargo yada Deseto diye biliyor.İnşallah sizinle bi Off-Road gezisinde bulunmak nasip olur.

Saygılarımla

Merhabalar

Ben Necmi Elektronik Güvenlik Sistemleri üzerine Ankarada çalışıyorum aslında epeydir 4x4 araçlar tutkumdu kısa bir dönem Lada Niva sahibi oldum ama bu sayılmaz en son geçtiğimiz hafta LPG dönüşümü hariç tamamiyle orjinal bir 96 Grand Cherokee 5.2 V8 sahibi oldum bu siteyi de araç hakkında araştırma yaparken tesadüfen keşfettim ve iki gündür çıkamıyorum :D

Bilginin insana gıdadan daha gerekli bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum yazıkki ben bu araçlar hakkında hiç bir şey bilmiyor sayılırım artık sitede dolana dolana öğreneceğim bulamadıklarım konusunda da edindiğim izlenim çerçevesinde yardım edeceğinizi gördüm

Smf forumlarda çok başarılı değilim resim eklemeyi deneyeceğim umarım başarabilirim ;D

Not: Zaman bulup Aracın resimlerini henüz çekemediğim için aracı aldığım sitedeki resimleri paylaşıyorum

Peşin teşekkürlerimle

herkese merhabalar

ben Hakkı Tunçel

istanbuldan katılıyorum

19 yasındayım / ışık üniversitesinde okuyorum

95 model Land Rover Discovery I 300 tdi ım var

herkese selamlar

11451513_398382_z5e6604.jpg

Herkese merhabalar.Ben Yağız TOPÇUOĞLU, 32 yqşındayım,Muğla'da ikamet etmekteyim.Bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmeniyim.1993 model suzuki Vitara jlx sahibiyim.Aracımı yeni aldım.Aracımı çok iyi tanımıyorum.İnanıyorum ki bu site sayesinde çok şey öğreneceğim.Saygılar.

Merhaba,
Ben Mustafa, 33 yaşındayım, elektrik-elektronik mühendisiyim, Ankara'da ikamet ediyorum.
Siteyi birkaç yıldır takip ediyorum, 3 aydırda üyeyim. Özellikle gezi notları bölümünü faydalı buluyorum. Gezmeyi seviyorum. Uzun süredir offroad araç araştırması yapıyorum, sonunda Suzuki Jimny dedim. En kısa sürede alacağım. Ve yavaş yavaş modifiyeye başlayacağım.

Bu işi öğrenmek için nette bulabildiğim tüm videoları izledim, yazıları okudum, araçları araştırdım. Araçların özelliklerini, yükseklik, şanzıman motor, defransiyel, oranlar, lastik seçimi, 4 çeker modları, kilitler, su , kaya, çamur geçişleri ve bir çok konuda teorik olarak ciddi bilgiler edindim. Sıra geldi bunları pilotajımla ve aracımla birleştirip arkadaşlarla birlikte zevkli geziler yapmak.

Yaptığım araştırmalarda bu işin bireyselden daha çok ekip halinde yapılması gerektiğini gördüm. Benide aranıza alırsanız sevinirim. Takım çalışmasında iyiyimdir. 8)

Selam,
Ben Cenk COŞKUN 35 yaşındayım İstanbul Ataşehirde ikamet ediyorum.
Aslen Ankaralıyım çocukluğumdan beri avcılık ve balıkçılıkla uğraşıyorum avcılık hastalık seviyesini aşalı yıllar oldu,tamamıyle hayat biçimi oldu diyebilirim.
Tabiiki avcılıktan sebeb amatör olarak off-road tecrubeleri edindim malum ördek avı en sevdiğim av olunca kar çamur su vazgeçilmez oluyor. Bata çıka off-road a merak salıyorsunuz.
Siteye daha önceleri üye olmuştum çok guzel bilgiler ve tecrubeler var paylaşımlarda severek okuyorum onceleri sadece okuyarak katılım yapıyordum taa ki 98 model 2.0 V6 vitara alana kadar şimdi araçla ilgili birçok gerekli bilgiyi buradan oğrenebiliyorum,özellikle Hakan Irıklı
beyin verdiği bilgiler çok yararlı kendisine buradan teşekkur ederim.
3 lada niva 1 toyota hi-lux 1 isuzu d max kullandıktan sonra hep içimde sevda olan vitara tutkusuna sonunda kavustum tamamıyla bana yabancı bir araç olan vitarayı bu site vasıtası ile daha iyi tanıyıp anlamaya başladım tum doğa dostlarına teşekkur eder herkese kazasız belasız gunler dilerim...

Cenk COŞKUN

mrb arkadaşlar;
osman mıhçıokur mak. müh.
kayseride mühendislik projeleri üzerine şirketim var,
bende bu arabanın tutkunuyum daha yeni aldım aracı. içinde yatıp kalkıyorum o kadar hastası oldum
arabanın acemisi oldugum için bu site bana gelişim aşamasında bana çok etkisi olacagına inanıyorum .
sevgiler ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri