Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,355
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Bursa'dan offroad tutkunu bir gezen bilir üyesiyim.

39 yaşındayım , Sağlık Sektöründeyim , ULUDAGOFFROAD Derneği kurucu üyesi ve genel sekteriyim.

Nissan Patrol 92 HARD TOP GR ilk aracım oldu 99 yılında.Yaklaşık 5 yıl sonra 94 SLX uzunşasi benzinli Patrol'u aldım.

Arada bir LAN ROVER defender denemem oldu.2500 Benzinli kamyonetim var.(Ama Satıyorum).

Bünyem kabul etmedi.Patrol'um değerini daha iyi anladım.

Araçlarımın resimleri

23032008024.jpg

exportsmall.gif

Etiketler

Merhaba.. Adım Bekir Burak İNAN.. 24 yaşındayım.. Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. Sınıf öğrencisiyim.. Tarsus'luyum.. Tarsus'ta yapılan Off-Road şenliklerine katılan arkadaşlarım oldu.. Fotoğraflara bakmak için internete girdim ve gezenbilir sitesiyle tanışmam bu şekilde oldu.. Site inanılmaz hoşuma gitti.. Site düzeni de ""Gel,beni gez!!"" diyordu.. Başladım gezmeye.. Yaklaşık 2 haftadır boş zamanlarımda sitede dolaşıyorum.. Ve artık bende de bir Off-road tutkusu başladı.. Küçüklüğümden beri yazları sürekli Çamlıyayla'da geçirirdik.. Zaten ordan gelen bir doğa sevdam var.. Av merakım da var.. Araba merakım da var.. Bide üstüne off-road eklendi tam oldu.. En yakın zamanda okulu bitirip kendime off-road'a uygun bir araç almak ve gezenbilir sitesinin organizasyonlarına aktif olarak katılmak istiyorum.. Sitede emeği geçen herkese ve bütün üyelere teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum..

Tanışma sayfasında Serbest muhabbet yapmıyoruz arkadaşlar. Sadece kendimizi tanıtıyoruz.
Tanışma haricindeki tüm serberst muhabbetler silinmiştir.

Merhaba arkadaşlar,
İsmim Mustafa Aydemir.47 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirim.Siteyi Jeep34 Uğur Bey sayesinde tanıdım.Daha önce BMW sahibi olarak üye olduğum bir sitede kendisinin Cherokee'si ile yaptığı gezileri görünce Gezenbilir'den haberdar oldum ve hemen siteye üye oldum. Bir süredir yalnızca okuyucu olarak takip ediyordum, ancak bu hafta başı 1997 model ilk sahibinden 167.000 milde hiç kazası olmayan, her iki kumandası da mevcut olan ve stepnesinin sömunu ile faturası bile :smiley: duran Amerikan versiyonu bir Grand Cherokee satın aldım. Bundan sonraki amacım, çok ağır olmamak şartıyla gezilerinize katılabilmek.

Selam arkadaşlar

Adım Cenk. İstanbul'da oturmaktayım. Meslek olarak bir reklam ajansında sanat yönetmeni olarak çalışıyorum. Ev eşyasından elektronik cihazına, müzikten tutun arabasına kadar daima eskiye karşı dayanılmaz bir tutku ile bağlanarak arşivleme rahatsızlığına sahip biriyim. Yeni sayılacak off-road tutkuma, bir an önce toplamaya çalıştığım Suzuki SJ410 aracımla yavaş yavaş başlamak için sabırsızlanıyorum.

Herkese sevgiler, saygılar...

Arkadaşlar biraz geç oldu ama sitede o kadar güzel fotoğraf ve videolar var ki buraya yazmak aklımıza gelmedi, ben Tolga Ankara'da yaşıyorum.Eşimle beraber sizlerden bulaşan virüsün etkisinde kaldık ve bir 4x4 almaya karar verdik.Gezilerde buluşmak üzere.

Merhabalar,

Ben Mehmet Altun henüz birkaç gün oldu üye olalı , Elektrik mühendisiyim 31 yaşımdayım ve Değirmendere/Kocaeli'de oturmaktayım.
İşim ise Yalova'da.Daha çok Otomasyon ve Kontrol sistemeleri üzerine çalışıyorum.
Fotoğrafçılık , Doğa gezileri ve Off-road hobilerim arasında önde geliyor.
İlk arazi aracım Austria yapımı 2001 Jeep Cherokee-Classic'di satalı birkaç ay oldu. Jeep'im arazi için uygun değildi.Şimdilerde ise Güzel bir Defender peşindeyim.

Umarım kısa sürede edinirim ve bende doğa gezilerinize bir an önce katılırım. Netekim çok eğlenceli geziler ve dostlukların edinildiğini forumdan okudum ve
birkez daha doğru bir iş yaptığıma karar verdim.

Herkese sevgiler ve Saygılar :smiley:

Merhaba,
Adım Turgay. Şu ara asıl memleketim olan Kars'ta olsamda aslında Manisa ve İstanbul'da oturuyorum. Denizciyim ve yaklaışk 9 yıldır çalışıyorum. 2007 model Navara sahibiyim. Aldığımdan beri aracıma arazi modifiyesi yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü başlayamadım çünkü bulabildiklerim açıkçası beni hem tatmin etmiyordu hemde olması gerektiğinden daha yüksek maliyetlere çıkıyordu. Örneğin aslında 200 dolar civarı olduğunu bildiğimiz yükseltme kiti nedense Türkiye'de 1000 liraları buluyor.
Henüz etkinliklerine katılamasamda Gezenbilir İzmir üyesiyim ama diğer grupları etkinliklerine de katılmayı çok isterim.
Sıcak ortam için tüm arkadaşları kutlamak isterim
Saygılarıma

slm arkadaşlar rize-ardeşenden katıldım sıze inşaat sektörüyle ugraşiyorum araç konusundan anlamıyorum yardım edersenız bir jeep alıp aranıza gercekten katılacam bu arada 38 yaşında orjinal lazım yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba Gezenbilir Offroad ailesi,
Bir süredir forumu takip ediyorum fakat yazmak bugüne kısmetmiş.
Adım Berk, İstanbul'da oturuyorum ve 26 yaşındayım, Shell'de çalışıyorum.
Otomobillere özel ilgi alanımda ve yol olmayan yerlere gitme fikri beni hep heyecanlandırmıştır. Doğada araç kullanmak benim çok zevk aldığım bir şey.
Şu anda Opel Astra aracım var. Onunla bile doğaya kaçmayı çok seviyorum. Uludağ ve Kartepe yolunu artık ezbere biliyor benim düldül. Saplanmayacağını bilsem yol dışına da çıkarım ;) Zaten bu siteyle ilk buluşmama snowboard sayesinde oldu ama offroad grubunu keşfetmem uzun sürmedi.

Bu forumda yazılanları ve fotoğrafları görünce offroada olan ilgim bir hayli kabardı. Yakında yurtdışında öğrenciliğe geri dönüyorum bu yüzden yakın zamanda arazi aracı alacak durumum olması imkansız. İnanın buradaki fotoğrafları görünce hayranlıkla izliyorum. İlerde vakit ve para ayırmak istediğim bir hobi. Umarım imkanım olduğunda geç olmaz. Bu forumda benden büyük abilerimin yazılarını gördüğünde bu yüzden çok mutlu oluyorum ve hiç bir zaman geç olmayacağını düşünüyorum. Daha genç arkadaşların araçlarını gördüğümde ise kıskanmıyor değilim ;D Araç alamasam da belki yolcu olarak aranızda bir geziye katılırım fırsat bulursam.

Ayrıca yöneticileri bu kadar büyük bir forumda bu düzeni sağlayabildikleri için tebrik ediyorum. Forumdaki Land - jeep atışması yüzünden bazı geceler uykusuz bile kaldım. Daha okuyacak yüzlerce sayfam var. Ama hepsinde çok değerli bilgiler ve paylaşımlar var. İlk mesaj için biraz fazla uzun oldu sanırım

Herkese sevgiler ve saygılar,

Berk

selamlar mutlu ben,kameramanım ...google denen yüzyılın iyi icadı arama motoru sayesinde siteniz ve sizlerle tanıştım.Burda yazılan yazıları ve fotografları görünce : İşte keyif bu ! dedim ve eşime ait 99 model 3K vitara jlx'e böylelikle el koyma kararı verdim.En kısa zamanda sizlerle tanışma fırsatı kollayıp virüsü damarlarıma enjekte etmeyi düşünüyorum :smiley:))

Merhaba,

İsmim Yavuz Fero. Uzun zamandır sitenin üyesiyim ancak fazla aktif değilim. İzmir'liyim, İstanbul'da yaşıyorum. Avukatım. Suzuki Grand Vitara araç sahibiyim.

Selam ve sevgiler,

Herkese slm.Adım Ramiz Tercan,Beden eğitimi öğretmeniyim.Ordu da oturuyorum.Henüz arazi aracı almadım.2002-2003-2004 model 2.7 crd grand cherokee almayı düşünüyorum.Benim de hobilerim,avcılık ve balıkcılık,sizler gibi seçkin kişilerinarasına katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Merhaba,

Adım Seyhan, gençliğimde scuba diving, yamaç paraşütü ve skydiving hobilerim arasındaydı, şimdi ise daha hafif sporlarla doğa ile ilişkimi sürdürüyorum, tatlısu off-road, çocuklarımla doğada kamp, yürüyüş vs..

Eğlenceli bir gruba benziyorsunuz, .. tekrar merhaba..

selam benim adim cem 20 yaşındayım izmirde oturuyorum öğrenciyim
aracım 88 wrangler yj
31072007036.jpg

03062007224.jpg

21082007055.jpg

07072007011.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR