Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
dostlar hepinize merhaba,
adım Namık Kemal KURT. Trabzonluyum.gezenbilir.com a yaklaşık olarak 1 yıllık üyeyim ama iş dolayısıyla pek fazla katılamadığım için yeni üye olarak gözüküyorum.
)
asıl mesleğim kimya mühendisliği ama iş olarak ilaç mümessilliği yapıyorum eczacıbaşı-zentiva adlı ilaç firmasında.
bende ruhsatına 87 model yazan (ama ben bir türlü 87 modele benzetemedim ustada benzetemedi çünkü defransiyelleri, kupası herşeyi 90 küsür model üzeri araca ait olduğuna karar verdik.zaten aldığımda mermi deliği doluydu araba.
) defender 110 um var. aracım askeriyenin ilk yaptığı ihaleden alınanlardan. fazla hıbar değildi anlıyacağınız.
aracımı kendim ( boya işçiliği hariç ) topladım.elektrik tesisatı , motor , iç döşeme , dış görünüm v.b. gibi.
eksiğim fazla forumda görünen araçlara nazaran ama onlarıda zamanla maddi duruma göre tamamlayacağım.
bir aksilik olmazsa yakında hidrolik direksiyon, orjinal land jantı ve vinç takmayı planlıyorum.direksiyon pompası ve kutuyu gürcistandan getirttim.şimdi jant ve vinç için fiyat araştırması yapıyorum. birşeyi ama anladım Türkiye de insaflı satıcı parçacı yok
)....
herkese kolay gelsin defenderinizin motoru hiç susmasın diff lock unuz bozulmasın...
))