Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,554
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese selamlar ,
Adım Caner İstanbuldan katılıyorum bir firmada mağza müdürlüğü yapmaktayım ve bir buggy'im var, motosiklet (enduro, mx, supermoto ) offroad ile ilgileniyorum görüşmek dileğiyle...

Etiketler

Herkese merhaba,istanbul şişlide ikamet ediyorum uzun zamandır off-road la ilgileniyorum değişik marka ve özelliklerde 4x4 araçlar kullandım.Doğayı ve kamp yapmayı seviyorum,38 yaşında evli 1 çocuk babasıyım lojistik ve nakliye şirketi sahibiyim yurt içi taşımacılık yapıyorum,herkese sevgiler. :D

Merhaba,
Adım Ahmet. 48 yaşındayım, İstanbul Anadolu yakasındayım. Bir şirkette yöneticilik yapıyorum. evli 2 çocuk babasıyım
Gezilerde görüşmek dileğiyle hoşçakalın

ben istanbul kadıköyden selçuk
42 yaşındayım bende de grand cherokee laredo 1994 model arabam var
bu siteyi yeni gördüm keşke daha önce üye olsaydım
herkese selamlar.

Meraba murat girgin izmit,liyim 87 hilux kullanıyorum doğa tutkunları için cennet gibi bir site hazırlamışsınız emeği geçenlere teşekkürler.

Merhabalar 26 yaşındayım. Arabalar beni hayatım. Sizleri yeni buldum hiç rastlamamıştım bu siteye. ama gerçekten güzel forummuş .Artık aranızdayım. Land Rover Discovery II TD5 2001 model 2.5 dizel 1 yıl kullandım. Az çok anlarım. BU arada siteyi kuran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

mrb adım murat ticari taksi sahibiyim 21 yasındayım jeep willys cj2A hastasıyım cok yakında allah bana da nasip edecek ins ve aranıza ozaman tam anlamıyla katılacagım:smiley:)

Selamlar,

Yas 40. Insaat muh. Defender 110,
Henuz kisa sure once bu makinayi edindim.
Organizasyonlara katilmayi umuyorum.
... guzel olacak...

Herkese Selamlar
Adım Hakan 33 yaşındayım BOLU / Mengen'de esnafım bütün gün köylerde dolaşmaktayım (yaz kış) sitenizi çok beğendim 1994 model benzin+lpg mitsubishi pajero sahibiyim daha öncede 1955 model williys yüksek kabut harikan motorlu kullandım 4x4 bir hastalık onun koltuğuna oturan başka araca binemiyor bunu anladım Bolu'ya yolunuz düşerse inşallah tanışırız

Selamlar,
Ahmet DUYGU, 40 yaşındayım, bir yıldır Opel frontera (benzin+LPG)sahibiyim, özel bir şirkette çalışmaktayım, üyeniz "felice" ' nin peşine takıldık 4x4 sahibi olduk. Şimdi onun çıraklığını yapmaktayız.Amatör olarak Dağ tepe gezmekten keyif almaktayım ayrıca Siteniz çok keyifli, ellerinize sağlık. Sevgilerimle......

Merhabalar, Foruma yeni üye oldum ve yeni olarakta 2000 Model Vitara Jlx 1.6 5 Kapılı aracımı aldım. Daha öncede Vitarayı bilirdim. O yüzden merak sardım.
Adım Mustafa Yıldırım, İstanbulda ikamet ediyorum, Emekli Emniyet Mensubuyum.offroad"a biraz yabancıyım, umarım bilgilendirirsiniz, aracı daha ziyade amatör olarak kullanmak niyeti ile aldım.
Foruma emeği geçen arkadaşlara ve ustalarada sonsuz teşekkürler.
Hoşça Kalın....Esen kalın.

merhaba, ben ali 22 yaşındayım istanbul/anadolu yakasında oturuyorum 2004 suzukı vıtaram var birde 2004 suzukı jımny profesyonel yarış aracı kullanıyorum. 8 yıldır offroad la profesyonel olarak uğraşıyorum. otomotiv sektöründe çalışıyorum bu siteyi google den yeni buldum ve çok beğendim daha geniş kitlelere hitap etmek dileyiyle diyelim iyi günler

Merhaba arkadaşlar, Üsküdardan 40 yaşındayım, siteniz sayesinde bu arazi araçlarına merak sardım fakat muayene periyodlarını bilmiyorum, her yıl mı yoksa iki yılda bir mi? 5-6 yıllık bir araç için soruyorum, her yıl olduğunu sanıyordum ama son değişiklikle 2 yılda bir olduğuna dair rivayetler var, bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
İsmail KÜÇÜK

Selamlar. Ben Hüsamettin HEKİMOĞLU. Teknoloji sektöründa distribütör bir firmada satış şefliği ve iş geliştirme sorumlusu olarak çalışmaktayım. Off Road diye bahsedilen şeyi hiç yapmadım. Ama o illetin bana bulaşmasından çok korkuyorum. :smiley:
Benim merakım 96-98 model arası, özellikle asfaltta bana fazlası ile güven ve konforu sağlayacak Grand Cherokee ZJ 5,2 bir V8.
Kısmet ise bir tane alıp ilk defa sizlerle Off Road zevkine varmış olurum.
Araç araştırmalarım çok hızlı devam ediyor, İlk Jeep im olacağı için tüm teknik detaylara ve tiyolara hattinden fazla açım diyebilirim. Bu konuda msn de benimle sohbet edebilirseniz çok memnun olurum.
husamettin_hekimoglu@hotmail.com
saygılar.

Selamlar. Vitara hakkında bilgi ararken siteyi buldum, bilgilendim, bilgileniyorum ve galiba bu merete bulaşmak üzereyim(rüyamda çamurdaydım:smiley: ki daha çok bilgileneceğim...

Ben ilyas sözen, 27 yaşındayım. Trabzonluyum ama ZİGANAlıyım demeye bayılıyorum e dağ insanı çekiyor. Ekonomi okudum ki hala da okuyorum ve ömür boyunca böle gidecek. Özel bir üniversitede arş. görevlisiyim. Ya tez ya da arazi aracı modundayım:smiley: 4TA :smiley:

Bir VİTARA elime geçirirsem galiba kulübün kapısını aşındıracam. ATV deki haberde muhteşemdi.

seselam arkadaslar ben kocaelı gölcükten tuncay küçük yılmaz 1979 model cj5 im var 8 yıldır kullanıyorum askerıyeden çıkma hawa kuwwetlerınden 6 sılındır benzınlı makınayı söküp yerıne 5sılindir 300 MERCEDES motoru tktım super performanslı benım arabam da dahılolmak uzere 3adet cj5 topladım hepsını saseden topladım bırkac gun ıcınde resım ve videolarımı siteye koyucam cj5 benım ıcın bı tutku yardıma ıhtıyacı olan arkadaslara sewe sewe yardım ederım .her turlu bılgı paylasımında bulunalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR