Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,540
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar ben Yunus Bager makına imalatcısıyım aranıza yenı katıldım sayılır ben ailece land rover defender kullanıcısıyım bende off roat tutkunuyum ama işim dolayısıyla pek fırsat bulamıyorum . üye arkadasların bılgılerınden ve gezılerden yararlanmak isterım simdiden tesekkür

Etiketler

Merhaba arkadaşlar,
Sakaryalıyım evsel ve endüstiriyel temizlik makianaları imalatıyla uğraşmaktayım.Off-Road ve doğa sporlarını çok seviyorum nereden başlayacağımı bilmiyorum.Buraya üye olarak ilk adımı attığıma inanıyorum.Aktivitelere imkan ve zaman buldukca kesinlikle katılmayı düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşların ben ve benim durumumda arkadaşlara ilerki dönemlerde neler yapabileceğimizle ilgili tavsiyelerini bekliyorum.Selamlar...

merhabalar, ben taner 29 yasında toptan gıda ısıyle ugrasıyorum,cj 5 hastasıyım cok seneler kullandım.Bu sıteyıde bır sabah radyoda duydum ve ofıs gıdergıtmez uye oldum.Şımdı bır jeep arıyorum sımdı cj almayı dusunmuyorum ugrasması zor oluyor. 1991 model duz vıtes Cherokee 4.0 buldum bır tane ama daha once hıc kullanmadım bılmıyorum nasıl oldugunu arazıde bunu sızınlede paylasmak ıstedım bılgı alabılırmıyım?

Üyeliğimin onaylandığına dair siteden gelen maildeki tanışma linkine yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum:

Herkese Merhabalar;

Siteyi Jeep Grand Chrokee ile ilgili arama yaparken buldum. 1975 model Buick Apollo sahibiyim ancak evdeki 2 kedi ve 1 köpek yüzünden muhtemelen bir 4x4 araç ile değiştireceğim.

İstanbul'da yaşıyorum ve evliyim. 1976 doğumluyum. Kampçılık, trekking yada off-road konularına hevesli olsam da henüz bir aktivitem yok. Yelken yapmayı, dalmayı ve motosiklet kullanmayı çok severim. Kısa bir süre sitede kaldıysam da içeriğin çok ama çok olduğunu söyleyebilirim. Tek eleştirim ise ana menüde çok fazla konu başlığı olması... Ancak bu da konunun çok geniş olmasından ve üyelerin paylaşımcı olmasından kaynaklı gibi görünüyor.

Burada olmaktan mutluyum. Tekrar merhabalar,

merhaba arkadaşlar,foruma üye olalı çok oldu fakat tanışma fırsatımız olmamııştı.kısmet bu güneymiş.ben emrah eciroğlu,40 yaşındayım,peyzaj mimarı yım.özel bir şirkette satış ve teknik eleman olarak çalışıyorum.off road meraklısıyım.çamursuz olmuyor.birde nivasız.niva 1.7 kullanıyorum,onun da hastasıyım.görüşmek üzere...

Merhabalar,forumda yeni sayılırım,ancak doğa tutkusu kendimi bildim bileli vardı.Bir kimya firmasının otomotiv departmanı Bursa Bölge OEM sorumlusuyum.1992 Vitara JLX kullanıcısıyım ve aracımı çok seviyorum.Bursa'da ikamet ettiğimden kısa zamanda parkura çıkma şansım oluyor,hafta sonları araçla meşgul olmak,modifikasyon ve tasarımlar yapmak büyük keyif aldığım uğraşlar.Haritacılık,pusula kullanımında birikim sahibiyim.Naçizane fotğraf ile de ilgileniyorum.Off road meraklısı arkadaşları Bursa'da görmek büyük keyif olur ne de olsa 4x4=16 diyorum ;D

Selam Arkadaslar...

Adım Atilla 23 yasındayım Adanada Çevikkuvvette görev yapiyorum. off-road a olan ilgimden dolayi 1993 model suzuki vitara kulllaniyorum. Forumu yeni kesfettim ve gercekten guzel paylasimlar yapilmis. Emegi gecen tüm arkadaslara tesekkür ediyorum...

selam arkadaşlar ben ali 23 yaşındayım antalya da oturuyorum ..
60 model bir cj5 kullanıyorum ...

Selamlar ben Levent ARAR Boluda yaşıyorum.Bugün 1993 model bir suziki vitara jlx sahibi oldum .Çoooook mutluyum ve biran önce bir gezide off road severlerle tanışmak istiyorum

omer ergin, 85 dogumluyum makine muhendisiyim.
uzun zamandır fotograf ile ilgilenmekteyim, araziye çıkısım ise kuş fotograflarına baslamamla oldu.. 2008 hilux 4x4 kullanıyorum..

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım trabzondan hasan burda olmakdan mutluyumm sevgi saygıylaa

slm arkadaşlar ben Güven sakaryada oturuyorum 27 yasındayım toyotada calısıyorum siteye daha yeni üye oldum çok güzl bi site offroad'a dahayenı meraksaldım sımdılık lada nivam var insallah yakında degiştirecem sizlerle geziye katılmayı çok isterim...
saygılar...

Selam Arkadaşlar Ben Özgür Off-Road Hayranıyım,Grafiker ve Bilgisayar Operatörüyüm.Arabam yok.Ama kiralayarak daha keyif alıyorum.böylece tüm renkleri,modifelileri ve araçları sürebilme şansını yakalıyorum.Çünkü çeşitlilik hep benim hayatıma renk vermiştir.

Merhabalar,

Ben Hüseyin Afşar, İstanbul'da yaşıyorum, ticaretle uğraşıyorum,
10 yıla yakın süredir isoff bünyesinde offroad yapıyorum.
Beş yıldır fırsat buldukça yurtiçi ve dışı trophy'lere katılıyorum.
IMG_0875-1.jpg

IMG_1553.jpg

IMG_1564.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR