KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar,
Ankarada ikamet etmekteyim, End. Elektronik mezunuyum.
Bilgisayar Network vb işler ile uğraşıyorum.
Siteyi Internette araçlara bakarken keşfettim,
Epeyce forumları okudum,
Sonra sizlere ve suzilere hayran oldum,
En kısa zamanda bir 4x4 alıp fiziken de aranıza katılmak için uğraşıyorum.
Bakalım ne olacak.
Herkese çoook selamlar.
TSEZİM.
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul Bakırköy'den 85 doğumlu Yazılım Uzmanı bir dost,
Ne zamandır bu siteye girmekteyim ve arabamı 2 hafta önce almamla birlikte, sitede daha da etkin rol oynamak istiyorum..
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul Bakırköy'den 85 doğumlu Yazılım Uzmanı bir dost,
Ne zamandır bu siteye girmekteyim ve arabamı 2 hafta önce almamla birlikte, sitede daha da etkin rol oynamak istiyorum..
Selam Levent Özkaya istanbul anadoluhisarı küçüksu beykoz da oturuyorum .özel bir şirkette çalışıyorum
2001 model nissan terrano2 td 2700 aracım var ,umarım arazide buluşmak dileklerimle bol çamurlu günler dilerim
[attachment=1][attachment=2]
burası yeri değil fakat yardım lütfen
offroad yapmaya giderken ulaştırma bakanlıgı tarafından çevrilen unimog sahibi arkadaşımız 2 bin tl ceza kesildi. unimoga yük ve yolcu taşımacılıgı yapmamasına veya ticari bir işi olmamasına ragmen bu ceza yazılabilirmi veya k belgesi istenebilirmi yardımlarınıza ihtiyacım var.