Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,429
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba Arkadaşlar

Adım Erol

Şu ana kadar 4 tane OFF-ROAD ARABASI DEĞİŞTİRDİM İŞTE RESİMLER

İlk olarak LADA NİVA 4X4

021708142156.jpg

Etiketler

sn.Erol bey o zaman kullanığınız araclar hakında sizden külliyatlı bir yorum ve durum bekliyoruz.kacarı yok .tecrübeleriniz 4x4 alma arefesinde olan lara yol gösterecektir.hadi bakalım.söz sizde.teşekürler.

freegraf' Alıntı:
sn.Erol bey o zaman kullanığınız araclar hakında sizden külliyatlı bir yorum ve durum bekliyoruz.kacarı yok .tecrübeleriniz 4x4 alma arefesinde olan lara yol gösterecektir.hadi bakalım.söz sizde.teşekürler.

4 araba değişmiş içinde birtek, gerçek offroard aracı olan defender yok,bilgileri ve deneyimleri bemde bekliyorum

erolsarı' Alıntı:
Deffender artık herkesde var ben daha değişik CANAVARLAR kullanıyorum..

sorun orada zaten, :D evet herkes'te var neden acaba, ??? hazır canavarlar varken,(monaliza tablosu ile yanyana sergilenen tek araç LR dir)
sevdiğin ve mutlu olduğun şeylerle yaşaman dileği ile,

slm arkadaşlar ismim ömer gerçekten böyle bir foruma üye olduğum için çok mutluyum , çünkü doğa aşığı olarak böyle bir forumu kuranların ellerine sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR