ORHANBIYIKLI
Zirve
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
hoşgeldin bekliyoruzalsedo' Alıntı:Merhabalari
Altan Sepet
İstanbul'da yaşıyorum.32 Yaşındayım.Özel bir şirkette satış yöneticisi olarak çalışıyorum.(Telekom)
Yaklaşık 2 aydır off-road konusuna takılmış durumdayım.Siteyi hemen her gün 3 saat kadar okuyorum.Harcanan emekleri gördükçe saygı duyuyorum.Bende bir motosiklet sevdalısıyım.Türkiye sınırları içinde yaklaşık 70.000 km.lik bir motosiklet deneyimim var.Ayrıca bir deniz sevdalısıyım.Kendi çapında ufak bir teknem var.Hayalim yelkenli bir tekne ile dünya seyahati yapmak.Ancak bu hayalim için yaklaşık 10 senem daha var.
Şimdilerde bir arazi aracı alarak sizlerle birlikte çamurda boğuşmayı düşünüyorum.Bunun için başlangıç(hatta iyi yapılırsa biraz daha fazlası galiba)olarak maliyet ve parça avantajı açısından bir Niva almayı düşünüyorum.Gerçi buradaki maliyet korkusu birazda İçişleri ve Maliye bakanım olan eşimi korkutmadan bu işe alıştırmak. Aslında o çoktan hazır ama genede dikkatli olmak lazım dimi ;D
Şimdilik tanışmak içim yeterli diye düşünüyorum.Merak etmeyin hele bir nivayı alayım nerden geldi bize bulaştı bu adam diyeceksiniz.
Şimdiden teşekkürler..