Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,666
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

alsedo' Alıntı:
Merhabalari

Altan Sepet

İstanbul'da yaşıyorum.32 Yaşındayım.Özel bir şirkette satış yöneticisi olarak çalışıyorum.(Telekom)

Yaklaşık 2 aydır off-road konusuna takılmış durumdayım.Siteyi hemen her gün 3 saat kadar okuyorum.Harcanan emekleri gördükçe saygı duyuyorum.Bende bir motosiklet sevdalısıyım.Türkiye sınırları içinde yaklaşık 70.000 km.lik bir motosiklet deneyimim var.Ayrıca bir deniz sevdalısıyım.Kendi çapında ufak bir teknem var.Hayalim yelkenli bir tekne ile dünya seyahati yapmak.Ancak bu hayalim için yaklaşık 10 senem daha var.

Şimdilerde bir arazi aracı alarak sizlerle birlikte çamurda boğuşmayı düşünüyorum.Bunun için başlangıç(hatta iyi yapılırsa biraz daha fazlası galiba)olarak maliyet ve parça avantajı açısından bir Niva almayı düşünüyorum.Gerçi buradaki maliyet korkusu birazda İçişleri ve Maliye bakanım olan eşimi korkutmadan bu işe alıştırmak. ;) Aslında o çoktan hazır ama genede dikkatli olmak lazım dimi ;D

Şimdilik tanışmak içim yeterli diye düşünüyorum.Merak etmeyin hele bir nivayı alayım nerden geldi bize bulaştı bu adam diyeceksiniz.

Şimdiden teşekkürler..
hoşgeldin bekliyoruz :D

Etiketler

alsedo' Alıntı:
Merhabalari
Altan Sepet
İstanbul'da yaşıyorum.32 Yaşındayım.Özel bir şirkette satış yöneticisi olarak çalışıyorum.(Telekom)
Yaklaşık 2 aydır off-road konusuna takılmış durumdayım.Siteyi hemen her gün 3 saat kadar okuyorum.Harcanan emekleri gördükçe saygı duyuyorum.Bende bir motosiklet sevdalısıyım.Türkiye sınırları içinde yaklaşık 70.000 km.lik bir motosiklet deneyimim var.Ayrıca bir deniz sevdalısıyım.Kendi çapında ufak bir teknem var.Hayalim yelkenli bir tekne ile dünya seyahati yapmak.Ancak bu hayalim için yaklaşık 10 senem daha var.
Şimdilerde bir arazi aracı alarak sizlerle birlikte çamurda boğuşmayı düşünüyorum.Bunun için başlangıç(hatta iyi yapılırsa biraz daha fazlası galiba)olarak maliyet ve parça avantajı açısından bir Niva almayı düşünüyorum.Gerçi buradaki maliyet korkusu birazda İçişleri ve Maliye bakanım olan eşimi korkutmadan bu işe alıştırmak. ;) Aslında o çoktan hazır ama genede dikkatli olmak lazım dimi ;D
Şimdilik tanışmak içim yeterli diye düşünüyorum.Merak etmeyin hele bir nivayı alayım nerden geldi bize bulaştı bu adam diyeceksiniz.
Şimdiden teşekkürler..
Kendinizi tanıttığınız için biz tşk ederiz .. anlaşılan Off road bulaşmış size artık kaçarı yok ... :smiley: yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa lütfen yazın.
keyifli paylaşımlar.

alsedo' Alıntı:
Merhabalari

Altan Sepet

Şimdiden teşekkürler..
oncelikle hoş geldiniz altan bey lada ilk başlangıçta doğru bir seçim ama sizi suzukici olarak bekliyoruz sabırla birde avartardaki resim her halde dogo arjantin çok sevdiğim bir ırk bendede cane corsa var yeni aldım henüz 3 aylık ama tanışırsak bu konulardada görüşmek isteim sizinle tekrar hoş geldiniz.. ;) :D

alsedo' Alıntı:
Merhabalari

Altan Sepet

Şimdiden teşekkürler..

altan bey hoşgeldiniz..bende hem offroad hem deniz sevdalısıyım benim de ufak bir botum ve motorum var balığa çıktığım sizin tekne nerde duruyor beraber balığa çıkarız belki :smiley:

herkese merhaba,
ben antalyadan gurkan, 30 yasındayım,banka memuruyum,offroad ruhu ıle yasayan ancak henuz arac sahıbı olmamıs sanssızlardanım, umarım sızlerın bılgı ve tecrubelerınızden faydalanıp dogru aracı almama yardımcı olursunuz,

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. İkiteker sevdasını 4tekere taşıyan Altan arkadaşım, eski bir endurocu olarak sana daha bir başka HoŞgeLdiN. :smiley: Hala motor duruyor mu yoksa sen de benim gibi eleği asanlardan mısın? Gerçi bu yağmur çamur sevdası araç tipine bakmıyor ama 4tekerle bu iş daha bir başka geldi bana. En yakın zamanda uygun bir araç edineceğin muhakkak. Tipi, rengi, modeli ne olursa olsun ortak sevdada buluşmak ve tanışabilimek üzere iyi dilekllerimi gönderiyorum İzmir'den. Hepinize güzel, keyifli paylaşımlar ve kmler dilerim.

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Kendinizi tanıttığınız için biz tşk ederiz .. anlaşılan Off road bulaşmış size artık kaçarı yok ... :smiley: yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa lütfen yazın.
keyifli paylaşımlar.

Evet bu sitedeki yazıları okudukça zaten müsait olan damarlarıma iyiden iyiye girdi bu virüs..Ayrıca sizlerede bu sıcak karşılamadan dolayı ben teşekkür ederim.Aracı alır almaz yardım için sizlere bol bol yazacağım.

Tekrardan teşekkürler..

Baran 54' Alıntı:
oncelikle hoş geldiniz altan bey lada ilk başlangıçta doğru bir seçim ama sizi suzukici olarak bekliyoruz sabırla birde avartardaki resim her halde dogo arjantin çok sevdiğim bir ırk bendede cane corsa var yeni aldım henüz 3 aylık ama tanışırsak bu konulardada görüşmek isteim sizinle tekrar hoş geldiniz.. ;) :D

Merhabalar,

Evet bende Suzuki ile Lada arasında kaldım.Şu aralar her fırsat bulduğumda sitede bu konu ile ilgili açılmış başlıkları okuyorum.Ancak Lada biraz daha ağır basıyor gibi.Tabi bunda en büyük etken fiyat avantajları..(Hem alırken,hemde yedek parça,aksesuar vb.gibi)Ama asıl fiyatın uygun olması evdeki maliye bakanımızı korkutmadan bu işlere alıştırmak için daha da önem kazanıyor ;)

Bu arada avatardaki bizim 1 yaşına yeni basan dogo'muz.İnşallah en kısa sürede tanışmak nasip olur.Arazi aracımı hemen alamasamda sizin etkinliklerinize katılmayı planlıyorum.Siteden etkinlikleri takip etmeye çalışacağım.İlk bana uygun olan organizasyonda sizlerle tanışmak için katılacağım.Ancak ben normal binek aracımla gelebildiğim yere kadar gelirim kaldığımız yerde hanımla beni yolcu alacak birileri çıkar herhalde.. ;D

Tekrardan teşekkürler..

mertbirincioglu' Alıntı:
altan bey hoşgeldiniz..bende hem offroad hem deniz sevdalısıyım benim de ufak bir botum ve motorum var balığa çıktığım sizin tekne nerde duruyor beraber balığa çıkarız belki :smiley:

Mert bey hoşbulduk,

Öncelikle tanıştığıma memnun oldum.Benim teknem İstanbul Mimarsinan Balıkçı barınağında bağlı duruyor.Eğer yakınsak bende birlikte balığa çıkmayı çok isterim.

İyi günler..

Tuck' Alıntı:
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. İkiteker sevdasını 4tekere taşıyan Altan arkadaşım, eski bir endurocu olarak sana daha bir başka HoŞgeLdiN. :smiley: Hala motor duruyor mu yoksa sen de benim gibi eleği asanlardan mısın? Gerçi bu yağmur çamur sevdası araç tipine bakmıyor ama 4tekerle bu iş daha bir başka geldi bana. En yakın zamanda uygun bir araç edineceğin muhakkak. Tipi, rengi, modeli ne olursa olsun ortak sevdada buluşmak ve tanışabilimek üzere iyi dilekllerimi gönderiyorum İzmir'den. Hepinize güzel, keyifli paylaşımlar ve kmler dilerim.

Sağolun Teşekkürler,

En son kullandığım Honda CBF 1000 motosikletimi satmış bulunmaktayım.Ancak tamamen bu sevda bitmez gibi geliyor.Şu anda sadece arada bir kulağıma rüzgar kaçırmak için kullandığım bir scooter'ım duruyor.İlaç niyetine ;)

Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkürler..

Herkese merhabalar,

Belki burası yeri değil ama buraya yazmaya çalışırken beceremediğim için sormak istedim.Farklı kişilerden gelen mesajları alıntı yaparak tek mesaj olarak nasıl cevaplayabilirim?Bunu beceremediğim için herkese ayrı ayrı yazmak durumunda kaldım.Bu da forum sayfalarında gereksiz kalabalık yapıyormuş gibi geldi.

Kolay gelsin
İyi günler..

alsedo' Alıntı:
Mert bey hoşbulduk,

Öncelikle tanıştığıma memnun oldum.Benim teknem İstanbul Mimarsinan Balıkçı barınağında bağlı duruyor.Eğer yakınsak bende birlikte balığa çıkmayı çok isterim.

İyi günler..

çok sevindim ben de eylülde botu yazlıktan istanbula getireceğim. lüfer istavrit zamanı çıkmak istiyorum görüşürüz inşallah...

alsedo' Alıntı:
Herkese merhabalar,

Belki burası yeri değil ama buraya yazmaya çalışırken beceremediğim için sormak istedim.Farklı kişilerden gelen mesajları alıntı yaparak tek mesaj olarak nasıl cevaplayabilirim?Bunu beceremediğim için herkese ayrı ayrı yazmak durumunda kaldım.Bu da forum sayfalarında gereksiz kalabalık yapıyormuş gibi geldi.

Kolay gelsin
İyi günler..

alıntı yapıp cevabı yazın, yollamayın, copy leyin, bir sonraki mesajı alıntı yapın altına copyleyin evvekini, ekleye ekleye gidin, en sonuncusunu da direkt yollayın... hepsini coplyemiş olacaksınız son alıntıya...

kısa yolu yok sanırım burda bunun...

alsedo' Alıntı:
Herkese merhabalar,

Kolay gelsin
İyi günler..

Merhabalar; ben aslında uzun süredir siteyi takip ediyorum,ancak fırsat bulup yazamadım. Neyse; 1966 doğumluyum. Boğ.Ün.işletme mezunuyum.1998 model G.Cherokee 5.9 sahibiyim.Uzun zamandır kamp maklzemeleri topluyorum,fakat bir türkü çıkamıyorum.(İş yoğunluğundan) .İnş.oğlumla beraber bir kamp atacağız yakın zamanda ..Herkese Slelamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR