Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,427
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

off road yapmanın gerçektende çok keyifli bir okadarda masraflı bir uğraş olduğunu biliyorum, maalesef benim bütçem okadar yok o yüzden sadece izlemekle yetiniyorum sizleri bu arada ben Ankarada yaşıyorum adım Eflatun bir şirkette satış elemanıyım.

Etiketler

yahu site yetkilileri bu ne menem bir halki ben mi sersemledim yoksa sitemi karışık ne mesaj ne ne bir haber yollayamıyorum biri bana bir işik yaksın freegraf Mehmet

hele şükür yazdiğim bir yakınmayı hemen yazar yazmaz yayındaydı.
BU ARADA USULEN DE OLMALI KENDİMİ KISACA TANITAYIM.ÖNCELİKLE BU YAZIYI OKUYAN HERKESE SELAM.ASLEN ELAZIĞ LİYİM .İST PENDİK İKAMET EVLİ VE ÇOCUKLUYUM.MSÜ GSF MEZUNUYUM İLK DEFA BİR SİTEYE İÇİMDEN GELEREK KATILDIM İNŞAALLAH KEYF ALIRIM.FOTOĞRAF DAĞ TAŞ,DERE TEPE VS ALİŞKANLIKLARI OLAN KENDİ HALİNDE BİRİ.

SN.YETKİLİ VEDE İLGİLİ ARKADAŞLAR 3.FESTİVALE KATILMANIN BİR KAYDI KUYDU VARMI OLUR VE OLMAZLARI YADA VARSA SİTEDE ANLATILAN BİR BİLGİLENDİRME ÖĞRENMEK İSTİYORUM.TEŞEKÜRLERİMİ PEŞİN YOLLAYAYIM.ŞİMDİDEN İYİ FESTİVALLER.

Selam arkadaşlar;
Adım Okan Güpgüpoğlu 33 yaşındayim.Kayseri doğumluyum.Yaklaşık 11 yıl once çok sevdiğim bir arkadaşım benı cj5 aracaıyla bir gün geziye götürdü.Zaten o an olanlar olmuştu.Artık virüs damarlarımda dolaşmaya başlamıştı.Çok uğraştım ancak antivirüsü hala bulamadım.Şu an 1980 model cj5 ve 1983 model cj8 sahibiyim.Kayseride oturuyorum.Evliyim ve 2 oğlum var efe ve yiğit adında.Kayseri motor sporları ve offroad klubü kurucu üyesiyim.Şu an kayseri offroad klubübün başkanıyım.Gezenbilir e katılmam çok fazla olmadı ama iyiki aranıza katıldım.Sitedeki bütün arkadaşlara selam ve saygılarımı sunuyorum.Tanıştığıma çok memnun oldum.Selamlar

Resim 275.jpg

PICT5333.jpg

IMG_6778.jpg

IMG_1691.jpg

SP_A0405.jpg

mdr' Alıntı:
İsmim İsmail Dönmez 49 yaşınadıyım....Yalovada ikamet etmekteyim.Kimya mühendisiyim.Bir gıda firmasında yönetici olarak çalışmaktayım.
1996 model Daihatsu Feroza sx marka araç aldım.Doga tutkunuyum.Fotografçılık en büyük hobim.......Fotograf sitelerine yüklemekteyim..

Merhaba kapımın önönden geçen feroza sizsiniz galiba, bende yalova kurtköy yolu üzerindeyim .

feroza alan arkadaşa güle eylene çamura bulana dolana dolana,kullan hayırlı olsun.Faaliyet ve görüntüleri bekliyoruz.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
mdr' Alıntı:
İsmim İsmail Dönmez 49 yaşınadıyım....Yalovada ikamet etmekteyim.Kimya mühendisiyim.Bir gıda firmasında yönetici olarak çalışmaktayım.
1996 model Daihatsu Feroza sx marka araç aldım.Doga tutkunuyum.Fotografçılık en büyük hobim.......Fotograf sitelerine yüklemekteyim..

Merhaba kapımın önönden geçen feroza sizsiniz galiba, bende yalova kurtköy yolu üzerindeyim .

Orhan bey merhaba,
sanırım yanlış anlama var..
Benim aracı başka araca benzettiniz galiba..Kurtköy taraflarını aracımı aldıgımdan bu yana hiç gitmedim.
benim araç bu..
[attachment=1]

IMAG0131.jpg

Bütün siteye saygılar sevgiler hürmetler

Yaklaşık 2 Haftadır Siteyle yoğun bir şekilde ilgileniyorum Site süper bütün kişiler gruplar vs herşey cok güzel araçlara diyecek yok zaten hepsinin ayrı bir güzelliği var :smiley: Kendim bizzat 4x4 pick up hayranıdırım :D

Ad Soyad: Alikerem BALKAŞ

Gazi Üniversitesi Pc Programclığındayım öğrenci olarak :smiley:

Yer: ANKARA

buda L200 ile ben
adszrd.png

Kendime ait bir aracım yok su an :smiley: İnş bir L200 üm olur :smiley:

Eniştem orman mühendisi olduğu için 2 tane pick up ı var 2006 ISUZU DMAX 4X4 3.0- 2008 L200 4X2 VAR

Kendi sürüş ve gördüğüm le l200 tam bir canavar :D 4x2 olmasına rağmen :D:D
d max ı süremedim araça sivasda ihalede çalıştığı için ama L 200 benden tam not aldı güvenlik güç dizayn vs.
ısuzu nun biraz daha sanrm konforu var ama ses konusunda bizim dodge as600 kadar sesi var :D

Herkese Kolay gelsin :smiley:

Merhaba arkadaşlar İsmim Bahattin Öğretmenim,Bayburt'ta yaşıyorum. Tam bir LR Defender ve artık Gezenbilir hayranıym. Herkese selamlar.

yeni katılan ve selam yollayan arkadaşlara merhaba hoş geldiniz.gerci bende yeniyim.en azındam selamınızı alayım.

Bahattin' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar İsmim Bahattin Öğretmenim,Bayburt'ta yaşıyorum. Tam bir LR Defender ve artık Gezenbilir hayranıym. Herkese selamlar.

Lr Defender le bayburtun güzelliklerinin keyfi çıkar hocam :smiley:

Merhaba arkadaşlar,

Gezenbilir ile yeni tanıştım, gerçi suzukimide yeni aldım :smiley:

38 yaşındayım, özelbir şirkette doğal afetler ile ilgili çalışmaktayım, Lidam Arama Kurtarma ekibinde gönüllüyüm. Herkeze afetsiz günler dilerim.

aliozanc' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Gezenbilir ile yeni tanıştım, gerçi suzukimide yeni aldım :smiley:

38 yaşındayım, özelbir şirkette doğal afetler ile ilgili çalışmaktayım, Lidam Arama Kurtarma ekibinde gönüllüyüm. Herkeze afetsiz günler dilerim.

hoşgeldin dostum tüm canlılara afetsiz günler,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR