Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,687
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Araç içinde herhangi bir düğme yada kol yok kilit ile ilgili. Forumdan bir arkadaş boşta kalan tekere fren yaptığından bahsetmiş herhalde elektronik kilit tarzı birşey var fakat deneme şansım daha olmadı

Etiketler

Selamlar bendeniz Emre Çalış.
18 yaşındayım.
Bolu'nun Mengen ilçesinde yaşıyorum lanet öss'ye girdim üniversite kazanmayı bekliyorum.
12 yaşımdan beri direksiyondayım.
Off-Road küçüklükten kalma bi tutku, binek aracım satıldığında 4x4 alıp tanışağım.
Sizlerin arasında olmaktan cok mutluyum..

herkese merhabalar Eyüphan YILMAZ 1995 doğumluyum ist/ şile de oturuyorum ve yine şilede anadolu öğretmen lisesinde okuyorum . motorlu motorsuz her türlü taşıta ve gezmeye meraklıyım şilenin köyünde olduğum için arabayla ve bisikletle gezme imkanım ve hala keşfedemediğim yerler var. sizlre rota tarif etmek isterdim ama buralarda gezen siz büyüklerimin bildiği yerlerdir hepsi kusura bakmayın . :D şiledeki hiçbir etkinliği kaçırmam diyebilirim ama izleyici olarak offroad yarışları rally ler vs. ve bir özelliğim vardır küçüklüğümdün beri annem hiç sevmez ama :smiley: mevsimin veya havanın sıcaklığı hiç önemli değil herzaman üzerimi çamurlayacak bir balçık bulabilirim burası sanal alemde bile samimiyeti hissettiren bir forum olduğu için elimden geldiğince aranızda olmaya çalışıcam herkese iyi forumlar

Merhabalar abilerim ablalarım ve kardeşlerim. Sitenizi takip etmeme rağmen daha yeni üye olabildiğim için hepinizden af diliyorum. Öncelikle kendimi tanıtıyım ben Cemal Sobutay 25 yaşındayım Ankaralı olmama ragmen Kıbrısta Lefkosada yasıyorum ve Kıbrısta bir gazetede grafikerim. Bende aynen sizler gibi bir off road ve doğa hayranıyım.Burada hem sizinle tanışmak ve konuşmak hemde danışmak isterim.

Saygılar dilerim.

Buda benim 1995 Jeep Wrangler YJ 4.0L Unlimited

jeep wrangler yj cemal.jpg

jeep wrangler yj cemal 2.jpg

selam arkadaşlar ta5che ( türkiye amatörler beşinci bölge mersin saim yel ) 1973 istanbul dogumluyum jeepe şanlı urfada 4.5 - 5 yaşında askeri bir jeepi babamın kucagında kullanmakla merakım başladı . ağrı patnosta tabrikatta 6-7 yaşlarındayken takviyede tankların arasında benzini bitinçeye kadar jeep sürüyordum . bundan 5 sene önce ilk jeepimiz 1959 model aldıgımız jeepi parcalayıp topladık offroadla ve ekiple yuna arkadaşımızın davetiyle tugrul beyin ilgilenmesiyle bizi offroada tanıştırdı şimdi bir jc5 ve 2 aylık olan yeni aracımız 1990 model dizel defender le devam ediyoruz dag tabiat yeni yerler avcılık offroadla birleşti bu içimizde var . mersinde kamukurumunda elektirik teknisyeniyim

12.07.2011.jpg

290720111489.jpg

14072011803.jpg

12.07.2011 (97).jpg

jeepp (20).jpg

ismim erkan 31 yaşımdayım bi pazarlama firmasının ortağıyım bende arazide geze bilmek için 1999 model nissan pathfinder aldım 3.3 v6 inşallah bi gezinizden buluşmak dileği ile.

herkeze merhaba;
isim: batıkan
soy isim: yılmaz
yas: 21
araç:1979 cj5 4.2L

iç mimarlık öğrencisiyim.snowboard milli takım saporcusuyum 8 yıldır ulkume hizmet etmekteyim.2 yılda ay yıldızlı takımın kaptanlıgını yaptım hayattaki butun extreme sporlarda başarılıyımdır.bol çamurlu gezilerde buluşmak dilegiyle hoşcakalın...

cj5.jpg

katılalı sene oldu , tanışma yazısı bugüne kısmet oldu :smiley:
Korhan YENİPAZAR , 1975 doğumluyum , Evli ve 1 kız çocuk , henüz bebek babasıyım. Dış Ticaret Uzmanıyım , KOCAELİ de ikamet ediyorum.

Aktif olarak Off Road yapmıyorum , aracım 5.9 G.Cherokee , ilgim ve hevesim var buradan takip ediyor öğrenmeye çalışıyorum.

Klasik Amerikanlar konusunda daha tecrübeliyim , 63 4 kapı hardtop kullanmaktayım.
Masa tenisi , yamaç paraşütü , kayak ve su kayağı , model yapımı , diecast koleksiyonu diğer hobilerimden.

Teşekkür ederim , son derece faydalı ve hoş bir site olarak görüyorum.

Merhaba. Zonguldak'tan Noyan CAN. zonguldak offroad klübü üyesiyim. Bu siteye uzun zamandır üyeyim. bu site sayesinde doğa sporlarına olan ilgim daha da arttı. ama offroad benim için ayrı bir tutku. imkanlar el verdiği sürece kamplara katılmaya çalışıyorum. Bütün doğaseverlere saygılarımla.[attachment=1]

21.05.2011-0002.jpg

17.04.2011-0008.jpg

24.05.2011-0003.jpg

24.05.2011-0001.jpg

264684_10150216061326092_626131091_7079418_2502682_n.jpg

Değerli dostlar çok güzel bir etkinlikte buluşmak istermisiniz?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78387.0

merhaba; zaten faceden geldi haber. katılıyorum. hemde 4 yaşındaki kızımın ilk kamp deneyimi olacak inşallah.

noyan abi selam bende devrekten fatih ;)seni eskiden tanırdım fakat yas farkından dolayı sen belki tanımazsın ;) ben krizantem tekelin karsısında fatih tekel ;D saygılarımla arada burayada ugra cayımı içmeye ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR