Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,477
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

aramıza tüm yeni katılan arkadaşlara holgeldinizzzz en kısa zamanda tanışmak gazlamak dilegiyle :smiley: gönlünüzden mutluluk tekerinizden çamur eksik olmasın :smiley:

Etiketler

Herkese merhabalar,

Ben Konya'dan Rauf ÇELEBİ , yaklaşık iki yıldır pasif olarak ziyaret ettiğim bu siteye, okulumu bitirmem ve memleketime dönmüş olmam hasebiyle daha aktif katılacağım için ve Konya da off road faaliyetlerini başlatmak istediğim için kendimi tanıtmak isterim.

Konya merkezde ikamet etmekteyim, ve hidrolik sektöründe üretim yapan firmamızda görev yapmaktayım. Bu yıl aksaray üni. makine mühendisliğinden mezun oldum. Artık işhayatına atılmam gerekiyor ve bunun sonucunda ortaya çıkan stresi de off road a atılarak gidermek istiyorum.

Bu arada aracımız 2007 model toyota hilux 4x4 2.5 motor, şimdiye kadarki olan küçük çaplı offroadlarda bizi yeterince memnun etti,hilux a güveniyorum, umarım bundan sonra da başımız ağrımaz.
motor sporlarına,araçlara,neredeyse yakıtla çalışan herşeye çok meraklıyım, ve off road benım için ideal bi spor, yeni yerler keşfetmeyi doğayı gezmeyi zorluklarla savaşmayı çok seviyorum.ilerde fotoğrafçılığa da başlamak istiyorum ama bir fotoğraf makinesi almam zaman alıcak gibi :smiley:

Gezenbilir'deki dostluklara uzun zamandır izleyiciyim fakat bundan sonra bende aranıza katılmak isterim.Tabi kabul ederseniz. Herkese saygılar sevgiler.Etkinliklerde buluşmak ümidiyle.

Rauf bey aramıza hoşgeldiniz..

size de virüs bulaştı .... :D :D :D

Aracınızla ilgili ayrıca (Toyota-hilux ) topik de var.

Hoşbulduk İsmail Bey teşekkürler,
Sormayın bu virüs bana da bulaştı.
İnş. konyada güzel şeyler yapmayı planlıyoruz.Hayırlısı bakalım :smiley:
Saygılar...

Buda benim m38'im mekanik full orjinal aksesuarlarda orjinal ama eksik.d(1952 model)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

özürdilerim kendimi tanıtmadım ben onur 13 yaşındayım küçük bir ofroadcıyım jeep dükkanımız var babam jeepçi apo (apo dayı)derler bazı jeepi olanlar tanır bu aracı babam kendi için yapmıştı ama ben ögrenince araba sürmeyi sadece ben kullanıyorum bu kış daha yuksek ve daha guzel olacak aracım.d

Merhabalar;
Ben Kayseri den ismail BOYA..
1987 ocak doğumluyum.. uzun bir süredir forumun takipçisiyim, tanışma köşesine yazmak yeni kısmet oldu..
Konya Bilgisayar Proğramcılığı mezunuyum.. 1951 Model Alçak Kaput Willys CJ 3A sahibiyim (Babam ve Canım Abim sayesinde)..
offroad meraklısıyım ama çamurun tadına bakmaya daha var gibi..
Bütün GB ailesine selamlar..

Buda Benim TaZ:
:smiley: :smiley:[attachment=1] :D :D

willys.jpg

ismailboya' Alıntı:
Merhabalar;
Ben Kayseri den ismail BOYA..
1987 ocak doğumluyum.. uzun bir süredir forumun takipçisiyim, tanışma köşesine yazmak yeni kısmet oldu..
Konya Bilgisayar Proğramcılığı mezunuyum.. 1951 Model Alçak Kaput Willys CJ 3A sahibiyim (Babam ve Canım Abim sayesinde)..
offroad meraklısıyım ama çamurun tadına bakmaya daha var gibi..
Bütün GB ailesine selamlar..

Buda Benim TaZ:
:smiley: :smiley:[attachment=1] :D :D

Aramıza hoşgeldin gadasını aldığım

Selamlar herkese :smiley:

İzmirde oturuyorum, işim gereği hem İzmir'de hem de Aydın'da bulunuyorum

Uzun zamandır sadece gıpta ile okuduğum ve malesef vakit imkansızlığından sadece 1 kere tabanvay off road'çu olarak etkinliklerine katıldığım gezenbilire, sizlerin arasına 4x2'de olsa yeni aracımla katılmak isterim.

Herkese tekrar selamlar, Erhan.

--------------------------------------------------------------------------------

Aracım (daha çoooooooooooooooooook yapılacak işleri var :smiley: )

2011 Mithsubishi L200 4x2

08072011346.jpg

parsbrujah' Alıntı:
Selamlar herkese :smiley:

İzmirde oturuyorum, işim gereği hem İzmir'de hem de Aydın'da bulunuyorum

Uzun zamandır sadece gıpta ile okuduğum ve malesef vakit imkansızlığından sadece 1 kere tabanvay off road'çu olarak etkinliklerine katıldığım gezenbilire, sizlerin arasına 4x2'de olsa yeni aracımla katılmak isterim.

Herkese tekrar selamlar, Erhan.

--------------------------------------------------------------------------------

Aracım (daha çoooooooooooooooooook yapılacak işleri var :smiley: )

2011 Mithsubishi L200 4x2

Bu modellerde kilit oluyormu 2 çekerde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR