Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,476
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

kazimatasoy' Alıntı:
Herkese Merhaba;

Off-road da daha çok yeniyim hatta gerçek bi off-road aracım bile yok ama git gide daha da kanım ısınmaya başladı bu spora, beni bu sporla tanıştıran Serkan Saygan hocamada çok teşekkür ederim:smiley:

Tekerin çamurdan çıkmasın o zaman aramıza hoşgelmişsin

Etiketler

pandipieri' Alıntı:
hosgeldin kazim kardesim, daha paylasacak cok seyimiz var :D :D :D... pazar gunu offroad da gorusmek uzere.. :D :D :D

Serkan Hocam,
bak kıskandım şimdi....
yakın olsa atlayıp gelirdim yani.. :D :D :D
şimdiden bol çamurlu etkinikler...

ne demek ismail bey, buyrun gelin hep birlikte camurlanalim... :D umuyorum en kisa zamanda birlikte de bir etkinlik yapariz, hep birlikte toyotalari bulusturmayali hayli zaman oldu :D :D :D

pandipieri' Alıntı:
ne demek ismail bey, buyrun gelin hep birlikte camurlanalim... :D umuyorum en kisa zamanda birlikte de bir etkinlik yapariz, hep birlikte toyotalari bulusturmayali hayli zaman oldu :D :D :D

Gezenbilir Geleneksel Bolu-Aladaglar etkinligine gelecek misiniz ? 1-2-3 Temmuzda olması kesinleşti..Topik de açtılar..

bolu aladağ etkinliği ile ilgili bilgi verirseniz katılmaktan mutluluk duyarım amatör bir katılımcı kabul ediliyorsa teşekkür ederim ilginize iyi günler dilerim

lewento1973' Alıntı:
bolu aladağ etkinliği ile ilgili bilgi verirseniz katılmaktan mutluluk duyarım amatör bir katılımcı kabul ediliyorsa teşekkür ederim ilginize iyi günler dilerim

Levent arkadaşım merhaba,

etkinlikle ilgili bütün bilgiler aşagıdaki topiktedir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75570.0;topicseen

Selamlar, Ben Turgay Arıkan, 1982 Adanalıyım, Şuan iş dolayısıyla Denizlide ikamet ediyorum... Mesleğim Restorasyon/Konservasyon (bunekü diyenler için: taşınabilir/taşınmaz tüm kültür varlıklarının korunması ve onarımı) çalışma alanım anlaşılacağı gibi arazi :smiley: arkeolojik alanlar vs. 1991 model 2495cc Benzinli 110 Land Rover SW sahibiyim....
Not: Araç listesinde ismimin yeralmadığını görünce tanışma köşesine tekrar yazmak istedim saygılar...

tüm gezenbilir ailesine selam ve hürmetler; adım hasan hüseyin özgür, 27 yaşındayım, astsubayım, yaşadığım yer 3-5 yıllık periyotlarla değişmekle birlikte şuan için şırnakta yaşam mücadelesi veriyorum. çorumluyum. oradan buradan derken özellikle yaz mevsiminde piknik gibi faaliyetlerimizde hiç kaygı çekmeden son noktaya kadar varabilmek yani taş çukur tümsek demeden ilerlemek için vitaraya gönül vererek sizlerin arasında buldum kendimi. tüm aile fertlerine iyi paylaşımlar ve güzel günler, geziler temennisiyle.

merhabalar..hasan fahri OLGUN..1988 Trabzon doğumluyum..endüstri mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim..burda sizlerle olmakdan mutluluk duyuyorum..
Aracıma canı gönülden bağlıyım..bi kaç resim paylaşmak istiyorum..

hsn' Alıntı:
merhabalar..hasan fahri OLGUN..1988 Trabzon doğumluyum..endüstri mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim..burda sizlerle olmakdan mutluluk duyuyorum..
Aracıma canı gönülden bağlıyım..bi kaç resim paylaşmak istiyorum..
hasan kardesım aramıza hosgeldın paylasımlarını beklerız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR