Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,175

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar ben Ordu merkez de Kuyumculuk yapmaktayım.30 yaşındayım ..2 yıldır aktif olarak bu sporun ve camianın içerisindeyim.Türkiye bölgesel etkinliklerin bi çoğuna katıldım oldukça güzel bir ortamda olduğuma inanıyorum...herkes oldukça mükemmel burada ...kullandığım aracım 2000 model suzukı vitaradır.çok fazla donanımlı olmayıp aracım tam bir off road aracı değildir.Ama zamanla yapacağım kafamda tasarladığım araç 3 kapı suzukı vitara tam donanımlı bir araç....bu kadarr...

Eskişehir den Ahmet DOBLO 1.9 JTD ile bende aranızdayım..

ofroad.jpg

Aslen Trabzonlu olup 1980 Zonguldak doğumluyum 5 senedir denizli de yaşıyorum.Orman kesim, dikim, yangın söndürme işleri ile uğraşan bir firma da calışmaktayım.. 1991 jeep cherokee xj ve 2008 toyota corolla sahibiyim... son aylarda jeep im servisten cıkamadığı icin corolla ile arazi keyfi yaşıyorum .... en kısa sürecte jeep ve corolla ile arazi maceralarmı iceren resimleri ekliyeceğim...

Yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum....Doğaya aşık insanlar hep burada,kimisinde 4x4 kimisinde 4x2 kimisinde fotoğrafmakinası kiminde bisiklet.....Selamlar....

Sevgili Dostlar,
Merhabalar,

Ben Baris Kucuk, Antalya dayim.
8 senedir LR hobim var.
3 senedir de kullanicisiyim.

İki tane LR defender'im var. 88 ve 98 model.
88 model puma motor, disk fren, seri sanzuman, genis jant ...vb.
98 98 aralik sonu trafige cikisli, renkli cam, celik jant...
İkiside ayri guzel...

Sevgiler,
BK

Dostlar,Merhabalar,gönül dolusu selamlar,
Kayseriliyim...Görev icabı 20 yıldır Antalyadayım..
Yaşı 50 de sabitledim...Siteye Duster(benim tabirimle Destur)cı dostları
takip etmek için takılmaya başlamıştım...
İyi ki takılmışım diyorum...
Tekrar tüm Gezenbilir dostlarına selam olsun..

Demirtaş' Alıntı:
Dostlar,Merhabalar,gönül dolusu selamlar,
Kayseriliyim...Görev icabı 20 yıldır Antalyadayım..
Yaşı 50 de sabitledim...Siteye Duster(benim tabirimle Destur)cı dostları
takip etmek için takılmaya başlamıştım...
İyi ki takılmışım diyorum...
Tekrar tüm Gezenbilir dostlarına selam olsun..

Gadasını aldığım aramıza hoşgeldin ankaradan selamlar

sn.DEmirtş hoş geldiniz Abi daster yaklaşımın çok hoş bir tarif,bayıldım derler ya aynen öyle. Hani bizde bir tabir var ÇUK niye oturmuş.Fazla söze gerek yoktır.Gercekten Destur olmak gerek.Aha birde toprak buldun kendine ankaradan .iyi muhabetler.

freegraf' Alıntı:
sn.DEmirtş hoş geldiniz Abi daster yaklaşımın çok hoş bir tarif,bayıldım derler ya aynen öyle. Hani bizde bir tabir var ÇUK niye oturmuş.Fazla söze gerek yoktır.Gercekten Destur olmak gerek.Aha birde toprak buldun kendine ankaradan .iyi muhabetler.

Saygılar Mehmed bey hiç kaçırmıyorsunuz çuk diye oturtuyorsunuz iyi paylaşımlar

SELAMLAR HERKESE...
ADIM HÜSEYİN OKŞİT. İZMİRLİYİM. İŞMİDEN DOLAYI HATAY İSKENDERUN'DA İKAMET ETMEKTEYİM YENİ BİR FREELANDER ALDIM VE AREKADAŞLARIM SAYESİNDE OFFROADCI OLACAĞIM İNŞALLAH :smiley: ÖZEL BİR ŞİRKETTE SANAYİ DALGICI OLARAK ÇALIŞIYORUM DOĞA SPORLARINI ÇOK SEVİYORUM VE İLK HEYECANIMI İPLE ÇEKİYORUM. BU YÖREDE OLAN ARKADAŞLARIM OLURSA TANIŞMAYI İSTERİM. HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR