Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,175

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Simge hoşgeldin Bolu'nun neresindensin , sitede çok hemşeri var yabancılık çekmezsin , :D bu arada ben de Mengen 'liyim onun için dikkatimi çekti ....
Diğer arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz ....görüşmek üzere

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz. Maalesef kısa zamanda sitenin bağımlısı olacaksınız :smiley:

çok sağolun hoşbuldum.
işlerin yoğunluğu nedeniyle pek sık ziyaret edemiyordum siteyi ama bundan sonra daha sık buluşucaz forumda.
bolu merkezdeydim hep antepe gelene kadar.
geredeye pek sık gitmişliğim yoktur. :smiley:

bu gibi bi sitede bazı paylaşımlarda bulunmak için donanım gerekli bence.
mesela iyi bi fotoğraf makinesi ve bu makineyi hakkıyla kullanacak bi kullanıcı.
sonra güzel fotoğraflar vs...
dilde çok önemli mesela.
bazı arkadaşların seyahat anlatımları çok hoşuma gidiyo.

bu site sayesinde gezi dergilerinede para vermeyim artık diyorum. :smiley:
çünkü bol bol gezi, arazi, araç vs burda. ;)

Selam buradaki arkadaşlar ve buraya uğrayanlar.hoş geldiniz iyi gezmeler yeni katılanlar.Bu gün fotoğraf ve aydınlatma fuarıa gitme planım var yeşilköy de,ist da.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR