Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,186
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Vetihsan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben İhsan, Sivas Kangal da ikamet etmekteyim. Veteriner Hekim'im 2001 model bir freelander 2.5 V6 sahibiyim. Herbirinize selamlar.
öncelikle bizim hoş geldiniz dememiz lazım <aramıza hoş geldiniz hemşehrim > sivas offroad klubünden h.demiral en kısa zamanda tanışmak ve görüşmek dileklerimle tüm yeni arkadaşlara merhabalar bol çamurlu günler :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

herkese çok teşekkürler...en kısa zamanda organizasyon yapılsa da aracımı bir deneyebilsem...:smiley:

DEMİRAL' Alıntı:
öncelikle bizim hoş geldiniz dememiz lazım <aramıza hoş geldiniz hemşehrim > sivas offroad klubünden h.demiral en kısa zamanda tanışmak ve görüşmek dileklerimle tüm yeni arkadaşlara merhabalar bol çamurlu günler :smiley: :smiley: :smiley:

Hoş buldum :smiley: Ağır Off - Road cı değilim, pekte bir çekingem var bu konuda. Sizlerin yenişehir tarafınızdaki parkurunuzu 1 ay önce yerde kar varken ziyaret ettimde sanırımki Defender haricinde bir araç ile oraya girmek çok zor, yada girsek bile alt takımı bırakırız sanıyorum. Ancak güzel hazırlanmış bir parkur emeğinize sağlık. Ben off road dan ziyade stabilize üzerinde, kar, çamur, buz olayını seviyorum. Zevk alıyormuyum, evet alıyorum ancak sanırım yaştan ötürü biraz da korkuyorum. Forumda freelander bölümüne bir anımı yazdım ve çok korkmuştum o gece. Biraz masraf ve düzeltme ile aracım off road için uygun hale gelebilir belki ama benim amacım o masrafı fabrika çıkış orjinalliğine getirmek. Yinede en yakın zamanda görüşmek ümidi ile. Hoşça kalın. (Sivasta bu renkte başka bir 2.5 V6 yok sanıyorum, 58 NS 925 plakam sol arka kemerde de bir çöküntü var. Hafta sonları genelde merkeze geliyorum. Görüşmek ümidi ile...)

Merhabalar
Ben de uzun yıllardır içimde olan Jeep sevdasına tüm engellemelere ragmen ulastım :smiley:
Aracım
1997 Nissan PATHFINDER 3.3. V6
Arazi için tampon. bagaj ve Vinç ilave edilmiş modifiye durumda.

Özellikle PATHFINDER aldım.
Nedenini güç ve konforun bir arada bulunması oalrak ifade edebilirim.
İleri duzey bilgim olmasa da iyi bir tercih yaptıgımı dusunuyorum.
En az 4-5 yıldır bu aracı almayı dusundum ve aldım.
Daha 10 gunluk. Tüm kontrollerini yapmadan araziye cıkmayı dusunmuyorum.
Sanırım yaz aylarında hafif şartlarda arazı deneyimlerim olacak.
Selamlar herkese

Herkeze iyi geceler tatil için gittiğim Afyonkarahisar da Antoff üye satılık jlx suzuki gördüm lacivert bilen tanıyanan arkadaşlar varsa fiyat ne kadar acaba merak ettimde araç on numara off road için biçilmiş kaftan satan arkadaşa hayırlı satışlar alacak olanlarada hayırlı olsun diyelim daha ne olsun.

Vetihsan' Alıntı:
Hoş buldum :smiley: Ağır Off - Road cı değilim, pekte bir çekingem var bu konuda. Sizlerin yenişehir tarafınızdaki parkurunuzu 1 ay önce yerde kar varken ziyaret ettimde sanırımki Defender haricinde bir araç ile oraya girmek çok zor, yada girsek bile alt takımı bırakırız sanıyorum. Ancak güzel hazırlanmış bir parkur emeğinize sağlık. Ben off road dan ziyade stabilize üzerinde, kar, çamur, buz olayını seviyorum. Zevk alıyormuyum, evet alıyorum ancak sanırım yaştan ötürü biraz da korkuyorum. Forumda freelander bölümüne bir anımı yazdım ve çok korkmuştum o gece. Biraz masraf ve düzeltme ile aracım off road için uygun hale gelebilir belki ama benim amacım o masrafı fabrika çıkış orjinalliğine getirmek. Yinede en yakın zamanda görüşmek ümidi ile. Hoşça kalın. (Sivasta bu renkte başka bir 2.5 V6 yok sanıyorum, 58 NS 925 plakam sol arka kemerde de bir çöküntü var. Hafta sonları genelde merkeze geliyorum. Görüşmek ümidi ile...)
ihsan bey ağır off road her zaman yaptığımız bir şey değil arada piste gelince biraz bozuldu orjinali öyle değildi hafta sonları genelde tüm arkadaşlarla beraber araziye çıkıyoruz haberleşelim beraber gezeriz

Merhaba Arkadaşlar

benim adım Tamer Özcan

Sakarya/Adapazarın da oturuyorum

1998 model suzuki samuraim var

Merhabalar ben Onur YILDIRIM
aslen istanbulluyum fakat balıkesir üniversitesi öğrencisi olduğum için mezun olana dek ikametgah balıkesir
BAÜMOST (Balıkesir Üniversitesi Motorsporları Topluluğu)' u kurmayı hedefliyoruz. ralliden ofroad a moto2 den formulaya kadar bütün motorsporlarını bünyesi içine alan bi topluluk oluşturup üniversite bünyesinde ilgileri bi araya toplamayı hedefliyoruz.
Balıkesirde offroad ile eilgilenenleri araştırırken buldum siteyi.
Ortamınızın çok güzel.
Herkese keyifli forumlar...

Yeni araç alan arkadaşlara markası modeli ne olursa olsun hayırlı olsun diyorum. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. herşey gönlünüzce olsun

Merhaba,
Ben Galip Kabadayı
İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.
Aracım Ssangyong Kyron ve herhangi bir modifiyesi yok.
Yapılan organizasyonlara katılıp yüzyüze tanışmak isterim. Ancak şimdilik aracımda herhangi bir modifiye olmadığı için ağır arazi şartlarından çok gezinti tarzındaki
organizasyonlara katılabilirim.

HERKEZ HOŞ GELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ ,DOĞADA BOL ÇAMURLU GÜZEL GÜNLER GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR