Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,186

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar,
Ben Alp Eldem, aslen Istanbul'da oturmaktayim fakat su an yurt disinda universite 3'te okuyorum. Gectigimiz yaz aldigim 2001 model Discovery Td5 vesilesiyle gezenbilir'e uye oldum. Simdilik arada hafif araziye cikarak idare ediyorum ama imkan oldukca yavastan modifikasyonlara gitme niyetindeyim. Forum'da okuduklarim dogrultusunda Mayis'ta doner donmez benim Discovery'mi Huseyin Usta'nin elini opturmeye goturmeyi planliyorum. Discovery'm disinda 6 yildir yazlari firsat buldukca rugar sorfu, 3 yildir da kaya tirmanisi ile ugrasiyorum bos vakitlerimde.
Bilgi ve tecrubelerini paylasan herkese tesekkurler.

Herkese selamlar ben giresunda yaşıyorum 29 yaşındayım kendime ait iş yerim var 90 model niva aldım yakında kısmet olursa toplamaya başliyacağım tekrardan herkese selam görüşmek dileğiyle saygılar...

Mrhb arkadaşlar
Adım:yasin
1984 lüyüm
kayseriliyim
almimünyum ve kompozit panel işinde çalışıyorum
ankarada oturuyorum işim geregi şehir dışı veya yurtdışında çalışıyorum.
1 Ay önce 1990 model pajero 2.5 aldım ve ilk işim bu siteye üye olmak oldu
umarım en yakın zamanda ankarada düzenliceginiz geziye katılmak istiyorum...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz

manyofobi' Alıntı:
estagfurullah usta
memnun oldum nasılsın dedim

Teşekkürler Ankara cevresinde off road la ugraşan cok degerli kardeşlerimiz var onlar sana yol gösteriçi olurlar Düzenlenen aktivitelerine katılırsın form içinde duyuruları oluyor

Selam herkese blogda yeniyim , yakinda araniza katilacagim insallah.ismim Taner . Antalyada seyahat acentesinde operasyon bolumunde calismaktayim.off road hastaligi son 1,2 senedir basladi binek aracimi sattim ve insallah hafta sonu 92 range rover um olacak bu arada ufak tefek eksikleri var aracin Antalta da tavsiye edebileceginiz servis yada tamirci var mi ? Simdiden tesekkurler .bundan sonra blogda daha cok vakit gecirmeye baslicaz saniri

Arkadaşlar Merhaba,

Bende yeni Nissan X Trail aracımı nihayet alabildim.Aracı alırken amacım offroad değildi.Ama sitenize üye olduktan sonra neden olmasın dedim.Tabi zor parkurlara girmem mümkün olmayacaktır. :smiley:

mrb ben simge.
tanıtım kısmını yeni gördüm kusura bakmayın.
aslen boluluyum ama işim gereği antepte yaşıyorum.
özel bi şirkette dış ticaret uzm yardımcısıyım.
gezi en büyük ilgi alanlarımdan birisi ve bu yüzden burdayım.
mitsubishi pajero sahibiyim.
herkese iyi forumlar. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR