Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,491
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

aslanaybars' Alıntı:
noyan abi selam bende devrekten fatih ;)seni eskiden tanırdım fakat yas farkından dolayı sen belki tanımazsın ;) ben krizantem tekelin karsısında fatih tekel ;D saygılarımla arada burayada ugra cayımı içmeye ;D

söz pazar günü oradayım uğrarım.

Etiketler

Selamlar ben Berk istanbuldan 1970 model Ford F250 Heavy Duty araca sahibim. 25 yaşındayım. Avukatım.

İstanbul Göztepede oturuyorum.

Merhaba ben Ziya Akalın. 53 yaşındayım.Evli ve 2 çocuk babasıyım. Fizik Mühendisi ve aynı zamanda Endüstri Mühendisiyim. Bu sene emekli oldum. 1993 ten beri Lada Niva kullanıyorum.Çocuklarım; Efe 12, Defne 10 yaşındalar. Eşim Bilkentte öğretim görevlisi.Emekli olsam bile çalışmak kanımıza işlemiş, bir fabrikada yöneticilik yapıyorum. Tüm arkadaşlara iyi günler dilerim. Saygılarımla

hepinize merhabalar vede hoş geldiniz çamurunuz bol deponuz dolu gönlünüz hoş olsun :smiley:)

CmL-S' Alıntı:
Merhabalar abilerim ablalarım ve kardeşlerim. Sitenizi takip etmeme rağmen daha yeni üye olabildiğim için hepinizden af diliyorum. Öncelikle kendimi tanıtıyım ben Cemal Sobutay 25 yaşındayım Ankaralı olmama ragmen Kıbrısta Lefkosada yasıyorum ve Kıbrısta bir gazetede grafikerim. Bende aynen sizler gibi bir off road ve doğa hayranıyım.Burada hem sizinle tanışmak ve konuşmak hemde danışmak isterim.

Saygılar dilerim.

Buda benim 1995 Jeep Wrangler YJ 4.0L Unlimited

cemal bey hoşgeldiniz ama aracınız çok güzel ama lastikler için aynı şeyi düşünmüyorum....keyifli paylaşımlar dilerim.

Merhaba Izmirden Bahadir Tiryaki 50 yasinda halen aktif olarak off road yapabiliyorum. Sitenizi uzun zamandir takip ediyorum ama ancak uye olmaya vakit bulabildim.
2000 model V 6 3000cc duz vites bir Galloper kullaniyorum.Bilgisayar bilgim zayiftir resim yuklemek gibi zor isleri beceremem ve hatta bu kadar yazmak bile marifet benim icin.
Herkese kirimsiz surusler dilerim.

Beylikdüzünden herkese merhaba,

bu foruma üye olarak bi yerlerden başlama problemini haletmiş oluyorum :smiley:

inşallah araç alımınıda halledebilirsem aranıza tam olarak katılmış olacağım.

Herkese selamlar,

Ben Hasan istanbuldda yaşıyorum 31 yaşındayım.. off road aracım yok ama hayellerim var :smiley: bir gün kısmet olursa bende alacam inşallah..
ama aracım yok diye düzenlediğiniz off road gezilerine katılamam diye düşünmüyorum şimdiden söyliyeyim olan gezilere kaynak yapacam, olmadı aracımlda (polo) gelebildiğim yere kadar gelecem peşinizden ;D ;D

Aracınız görüntü olarak temiz görünüyor ama Allah Aşkına o lastikler, o jantlar olmuş mu hiç ? Bu arabaya şahin jantı :smiley:
Aramıza hoş geldiniz.
C.C.
CmL-S' Alıntı:
Merhabalar abilerim ablalarım ve kardeşlerim. Sitenizi takip etmeme rağmen daha yeni üye olabildiğim için hepinizden af diliyorum. Öncelikle kendimi tanıtıyım ben Cemal Sobutay 25 yaşındayım Ankaralı olmama ragmen Kıbrısta Lefkosada yasıyorum ve Kıbrısta bir gazetede grafikerim. Bende aynen sizler gibi bir off road ve doğa hayranıyım.Burada hem sizinle tanışmak ve konuşmak hemde danışmak isterim.

Saygılar dilerim.

Buda benim 1995 Jeep Wrangler YJ 4.0L Unlimited

Aramıza katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz

Merhaba arkadaşlar Ordu Off Road spor kulübünde bu spora başladım. Genelde çevre illerde yapılan organizasyonlara kulüp halinde katılıoruz.Sivas sinop karabük samsun giresun kayseri gibi illerde düzenlenen organizasyonlarla epey bi arkadaşlarla tanıştım.eğlenceli bir uğraş zevk alarak ilgileniyorum. Ordu da TOSFED il temsilciliğini yürütüyorum.Yine ordu merkezde Kendime ait Kuyumcu mağazası işletmekteyim.kullandığım Araç ufak çaplı bir arazi aracıdır, Suzukı vitara 1.6 ...hepinize selamlar orduya hangi arkadaşımın yolu düşse lütfen bu numarayı arasın ,0 532 632 84 00 başımızın üzerinde yeri vardır gelen Gezenbilircinin ve bu camiadan her bir kişinin selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR