KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Hoşbulduk Araç Türkiye Kızılay Derneğinden çıkma 1991 model 2200 cc 73 hp hidrolik direksiyon çift klima tam 4x4 özellikleri olan bi araç 2H 4H 4L yakıt tüketimi şehir içi 33 krş şehir dışı 29 krş tek kusuru jantları 14 inc biraz küçük kalıyor arazi performansına gelince inanılmaz gören şaşırıyor parça konusuna gelince hem mazda e2200 hem kia parçaları uyumlu şu ana kadar sıkıntı yaşamadım
Cevabınız için teşekürler.bir iki yerde gördüm merak ettim.sizde işin içine dahil olunca biraz sorayımdedim.Umarım ileride gaaliyet ve fotoğraflerı paylaşırız.İyi günler ve gezmeler dilerim.
Cevabınız için teşekürler.bir iki yerde gördüm merak ettim.sizde işin içine dahil olunca biraz sorayımdedim.Umarım ileride gaaliyet ve fotoğraflerı paylaşırız.İyi günler ve gezmeler dilerim.
Sn. Ali Pehlivan bey, hoş geldiniz. ZJ Orbisiniz mutasiyona uğramamış ,aksine evrim geçirmiştir. Yeşilinizi iyi günlerde , severek ve aylenizle mutluluk duyarak kullanmanızı cani gönülden dilerim. Bu Sizlerin hakkıdır diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
Bahaddin Çelik (bettino)
Merhaba arkadaşlar ben İstanbuldan ismail.Forumu uzunsüredir takip ediyorum ve çok faydalı bilgiler aldım.4x4 bir araç almayı düşünüyorum ve sizlerin değerli bilgilerinizden istifade ediyorum.Yaklaşık 5-6 ay sonra Grand Chorekee 2.7 crd yada 3.1 dizel almayı pilanlıyorum.Daha sonra tekrar görüşmek üzere selamlar,saygılar.
kardeşim hosgeldn.. bende tarsusluyum baba tarafı da sılıfkeden bızde de yorukluk var.. halıyle dag doga sempatızanlıgı ve offroad tutkusu da beraberınde gelıyor... bır kurtarma tımı projesınde aktıf olarak yer almak ısterım.. su anda sanlıurfada mecburı hızmetımı yapmaktayım.. dr um.. en kısa zamanda bızım oralardan bır yerlere gelmek ıstıyorum.. 6 ay sonra mecburı hızmetım bıtecek ve tayın ıstıcem.. kurtarma tımı projesyle ılgılı gelısmelerden bızı de haberdar edersen memnun olurum.. ayrıca tarsusta offroad konusunda cok tecrubelı arkadaslar da var.. bırlıkte guzel bır ekıp kurulabılır...
saygılarımla
hoşgördük kardeşim , memnun oldum tanıştığımıza , şu an şehir dışındayım , mersine döndüğümde çevremizde kimler var tanışmak istiyorum , işallah seninde tain işin olur bekleriz mersine
Ben off road ile yaklaşık 7 yıl önce tanıştım.17 yaşındayım ama off road ın içine girmek ise dayımın almış olduğu 2.5 düz dizel defenderle nasip oldu.Buda dayımın düldülü...