Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,688
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

orbay74' Alıntı:
Semıh bey.
Hoş geldınız . Aşılama tutmuş gıbı goruluyor, eh iflah olan olmadı daha haberınız olsun. ;D
Selamlar.

Evet abi,iyi aşı yapıyorsunuz :D Enduro motor için de öyle derler abi,başladın mı bırakamassın ömür boyu,dizlerin tuttuğu,gidonu çevirdiğin sürece devam. Aleyküm selam,İnşallah canlı canlı görüşüp tanışmak dileği ile,

Etiketler

bütün arkadaşlarıma merhaba diyorum.hoşgeldiniz.
arkamızda uzun bir kış ayı bıraktık gibi..ama böylesi havalar bizleri durdurmamalı değilmi?
ne şekilde, hangi imkanlarla seyehatlerimizi gerçekleştirmiş olsakta, kamp ve karavan serüveni işte başlamak için bizleri bekliyor.
gönlünüzce yaşam dilerim ve tekrar hoş geldiniz..sevgiyle kalın...

Tüm karavancı arkadaşlara, ağabeylere ve kardeşlerime Merhaba,
Ben Mustafa Kazan, 46 yaşındayım, evli ve bir kız çocuğu babasıyım.

Serbest olarak bilgisayar (pek iş çıkmasada) teknik servis işleri yapmaktayım. 3 sene öncesi profesyonel anlamda ciddi olarak bir web tabanlı işler geliştirmek için şirket kurup iflas ettikten sonra halen devam etmekte olan borçları aileden gelen az bir kira geliri ve bazen serbest bazen tam zamanlı işler yaparak bitirmeye çalışıyorum. (lakin bu yaşta tam zamanlı bir iş bulmak biraz zor oluyor..)
Herneyse bundan 30 sene önce denizci büyüğümüz Sadun Boro ağabeyimizin "Kismet" teknesi ile yaptığı bir dünya turunun anlatıldığı kitabı okuduğumdan beri (zehirlenme anım)bende bir gün fırsatını bulduğumda böyle bir seyahat yapabilmek aşkıyla çok hayaller kurdum. Bu yüzden ingilizcemi ilerletmeye çalıştım, coğrafya, haritalar, denizcilik, kültürler vs. her konuda o zamanın koşullarında araştırmalar yaptım. Halen daha bu konuyla ilgili bir malzeme bilgi gördüğümde inceler, okur, seyrederim.
Ne yazikki belli bir yaşa geldiğimizde gençliğin verdiği o enerji ve yorulmak bilmez çalışmalarımızın sonucu olarak bir gün kesin yapacağına inandığın hayallerin yerinde yavaş yavaş kara bulutlar dolaşmaya başlıyor. En büyük sorun ekonomik sonrasında yaşa bağlı olarak "acabalar" kafanda dolaşmaya başlıyor. Genede şu anda ekonomik yönden sorunum kalmasa bir yelkenli ile dünya turuna çıkmaya cesaret ederim.
Şartlar şu anda ve gelecekte böyle bir tur durumu olmayacağı artık belli olduğu için alternatifler yollar ararken şu kamp karavan işi nasıl oluyor diyerek araştırmaya başladım. Sonra sayın Cem bey arkadaşımızın (orsaalabanda) "http://www.karavanatolia.com" sitesine sonra "gezenbilir.com" sitesine gelip üye oldum.

Sitede (orbay74) mehmet ağabeyimizin 25 sayfalık alkovenli karavan yapım serüvenini aralıksız okuyup, , karavancılıkta merak ettiğim aklıma takılan bir sorunun cevabını, karavancı arkadaşların deneyim ve tecrübelerini, burdaki dostluğu, arkadaşlığı, dayanışmayı ve samimiyeti de bu güne kadar hiç bir forumda görmediğimin de altını çizerek ve yakın bir zamanda bende bir karavancı olup aranızda katılmayı ve sizin gibi değerli insanları şahsen de tanıma fırsatını bulmayı umut ederek (zehirlendim bende artık.. :smiley: ) herkese tekrar Merhaba diyorum.
Yollarınız ve gönülleriniz bol ve güzel olsun.

Mustafa Bey, hoşgeldiniz!... :smiley:
Umarım, yelkenli tur hayalinizin ardından gelen karavan hayaliniz, gerçek olur; zaten karavan da yelkenlinin karada gidenidir... :D

Esen kalın
Cavid Sezen

Teşekkkür ederim Cavid bey, hoşbulduk.
İnşaallah, bu sefer gerçekleşir.
Saygı ve selamlarımla.
Mustafa Kazan

Merhaba Mustafa bey kardeşim.
Kim bılır bır zamanlar cesur ve serkeş gezgınlık ruhu bır uslanmaya başlayınca , hele de bu gunu sorunlarla zorunlu olarak yarınlara savsaklamaya başlayıp da nazire olarak geçmiş gunlere dönup bakmaya ınsanın cesaretı kırıldıgında , kalanları toparlamak gerektıgı gelıyor akla. Hem siz ılk de degılsınız. En başa kendımı koyup ardına da bır cogumuzu eklersek yanlış olmaz kı zaten. Yazdıklarınızı okurken sankı duygularınızın damlacıklarını da gorur gıbı oldum. Karavancılık mı.? "Tam yerındesınız" dersem iddıalı oldugum anlaşılmasın. Sayfalarımı okumuşsunuz . Gercekten çok memnun oldum. Aralarda da okudugunuz gıbı agırlaşan yorgunluk ve bezgınlık sonucunda pek fazla resımleyemez oldum . Yıne dusunuyorum bırara resımler koyarak yaptılarımdan bahsedecegım.
Acizane derim ki ; Gelmişsiniz madem sakın gıtmeyın . Gerçekleşir ya da gercekleşmez (yıne de bır yolu bulunur) burada paylaşmak da cok guzel Ben yıllardır gezemıyorum , ama gezıyormuş gıbı oldugum çok zamanlarım da oldu.
İyi de yazıyorsunuz , kalın buralarda
Selamlar.

Sayın (orbay74)
Mehmet bey ağabeyim,
Hoşbulduk, sıcak ve içten karşılamanız için teşekkür ederim.
Yüreğimdeki duyguları çok güzel yazmışsınız. İçtenliğinizi ne güzel dile getirmişsiniz.
Sizin gibi güzel insanların bulunduğu ortamdan ayrılmak ne mümkün..
İnşaallah beraberliğimiz deneyim, tecrübeleriniz ve tavsiyeleriniz ile benim de bir karavan sahibi olmamla devam edecek.
Saygı ve hürmetlerimle esenlikler dilerim.
Mustafa Kazan

Semih bey hoşgeldiniz.
Mustafa bey hoşgeldiniz.
hayallerinizin gerçekleşmesi dileğimdir.

Aramıza yeni katılan karavan sevdalısı tüm dostlar ve karavancılar hoş geldiniz her şey gönlünüzce olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR