Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,712
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

ta2mzı' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ismim Halil Çetiner Ankarada ikamet etmekteyim. 47 yaşındayım resmi kurumda çalışıyorum kısmet olursa emekliliğime iki sene kaldı..

Gönlünüze göre karavan sahibi olmanız dileğiyle, Gezi fotoraflarınızı görmek dileğiyle.

Etiketler

Halil bey aramıza hoş geldiniz. Desenize su yüzüne vuranlardansınız. Bu forumu sessiz ve derinden takip eden çooook arkadaşımız var. Bir yere kadar dayanılıyor,sonra atıyorlar kendilerini aramıza. Emekliliğe kadar burada prof. olursunuz merak etmeyin. Bence emekliliği görmeden karavanınızı kapıda görürsünüz gibi geliyor ya.. hadi hayırlısı diyelim. Secgi ve saygılarımla...

Virüs, Halil Beye de bulaşmış; hoşgeldinizi unutmayayım bu arada!... :D

Cavid Sezen

HALİL.bey ankaradan selamlar aramıza hoşgediniz yeniyi karavan sizin olması dileyile görşmek üzere saygılar. balı dogan.

Yalçın bey ve Halil bey dostlar arasına hoş geldiniz. Ankaradan selamlar.

Aslında belki hoşgeldiniz demek de yanlış. Halil bey zaten 3 senedir buradaymış. Belki pek çoğumuzdan eski. Benden eski olduğu kesin :smiley: Yalnızca yeni yeni ses veriyor. Hoş ses verdiniz desek? ;D ;D ;D

Merhaba Halil bey,

siz benden çok eskisiniz, lakin ben, karavan termin konusunda sizden hızlı oldum sanırım :smiley:
inşallah sizde bir karavan sahibi olursunuz,

çünki; her gördüğünüz güzel bir görsel güzellik, o an sizin evinizdeki pencerenin, manzaranızı olabiliyor,

Abdi bey çok hoş buldum sizin gezi anılarınızı zevkle okudum merak ettiğim karavanınızın içini hiç fotoğraflamadınız her halde yada benim gözümden kaçtı görüşmek üzere.

Yusuf kardeşim teşekür ederim galiba en çok sizin panelvan alıpda karavana çevirmek için ne zorluklar çektiğinizi hatırlıyorum bende sizinle beraber sıkıntılı günler geçirmiştim işler yoluna girincede zevkle sizi takip etmiştim darıısı ikincisine.

Ümit bey sağ olun aslında sizin karavanınız yapılırken hanımla çok istedik gelip görmeyi ama kısmet olmadı hatta geçen haftada bir telefon edelim müsait iseler tanışalım dedik ama yine olmadı görüşmek üzere.

Bekir bey teşekkürler sizde amatörsünüz Ankaraya yolunuz düşerse beklerim sizinle iki taraflı ortak yönümüz var hem karavan hem telsizler.

ta2mzı' Alıntı:
Yusuf kardeşim teşekür ederim galiba en çok sizin panelvan alıpda karavana çevirmek için ne zorluklar çektiğinizi hatırlıyorum bende sizinle beraber sıkıntılı günler geçirmiştim işler yoluna girincede zevkle sizi takip etmiştim darıısı ikincisine.

Halil bey bizim karavan süreci gerçekten çok sancılı geçti ama bir o kadarda keyifli oldu,yapım aşamasında neredeyse forumda yapılan tek araç olması nedeniyle ilgi,alaka,yoğunluk çok fazlaydı bu kadar ilgi alaka çok hoşuma gidiyordu ve arkadaşların yardımıyle mutlu sona ulaştık Allah tüm karavan sahibi olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR