Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,415
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Bekir bey teşekkürler sizde amatörsünüz Ankaraya yolunuz düşerse beklerim sizinle iki taraflı ortak yönümüz var hem karavan hem telsizler.

Teşekkürler. Burada başka amatör arkadaşlarımız da var. Ayın 18'i Cumartesi günü koltuk bakmak için önce Seyfettin bey'le (Airboat) Ostim'e gideceğiz. Sonra vakit kalırsa Rıfat Tülün'ü ziyaret edip pratik fikirlerle dolu aracını inceleyeceğiz. Daha fazlasına vaktimiz olur mu emin değilim. Bir başka vakit inşallah diyelim.

Sevgiyle,
BKA

Etiketler

ta2mzı' Alıntı:
Ümit bey sağ olun aslında sizin karavanınız yapılırken hanımla çok istedik gelip görmeyi ama kısmet olmadı hatta geçen haftada bir telefon edelim müsait iseler tanışalım dedik ama yine olmadı görüşmek üzere.

Ne demek Halil bey her zaman bekleriz yapım aşamasında olmadı ise sonrasında olur. Yazınızı eşimede okudum çok seviniriz, tanışır bilişiriz, çayımız kahvemiz içilir.Bir alo demeniz yeter. Kapımız sizlere ve tüm dostlara her zaman açık. Rifat kardeşimlede yine böyle bir yazışma sonrası ailece tanıştık dost olduk. Hikmet kardeşimlede öyle. Forumumuzun bir özelliğide budur diye düşünüyorum.
Not: Ayın 17 si itibari ile kısmet ise izne çıkıyorum. Rotamız Gökova/ Akyaka orman kampı. Karavanımız ile ilk defa uzun süreli kamp yapacağız. Hazırlıklarımızı yaptık malzemeleri yükledik bile.:smiley:

Ferhat bey temmenniniz için teşşekkürler biliyorum bu kısmet işi biraz bende sizin kadar hızlı olmayı isterdim saygılar.

Ümit bey samimiyetiniz için teşekkür ederim ileriki zamanlarda görüşürüz eşim ve ben ilk tatilinizin güzel geçmesini dileriz kazasız belasız gidip gelin.

Bekir bey biz bu gün rifat beyin ve hikmet beyin karavanlarını görmeye gittik ikside çok hoş olmuş vakit ayırın sizinde görmeniz gerekir diye düşünüyorum değişik bir dizaynı var

Adı Soyadı: Semih SAĞLAMER
Şehir/Konum: Amasya/Merzifon
İlgi alanları :Enduro Motorsiklet,Kanıma Girdiniz (kamp aracı) (inşallah)
Evlilik,Çoluk,çoçuk: Evliyim 2 Kızım var biri 11 diğeri 3 yaşında

Evet Yukarda az çok bahsetmeye çalıştım, Amasya ilinin Merzifon ilçesinde ikamet ediyorum. Hayatımızı idame etmek için kamu'da çalışıyor ama her fırsatta dağlardan aşağıya inmiyorum.Uzun Yıllar Enduro Motorsiklet ile gitmediğimiz,yer yayla,dağ kalmadı,Motorumuzda kısıtlı imkanlar ile çadırımızı,yiyeceğimizi,içeceğimizi her şeyimizi gram gram hesaplayarak taşırdık.Artık çoçuklar büyüdü,Baba hep sen geziyorsun biz ne yapalım deyince ? iş bitti tabi.Uzun zamandır Gezenbilir Karavan bölümünü takip ediyordum (artık herhalde su yüzüne çıkma vakti geldi. Yaklaşık 6 aydır aracımı aldım,uğraştık,uğraştım didindim belli bir hale getirdik. Artık ilerki zamanlarda aracımı da tanıtırım. Aracım derken sakın yanlış anlaşılmasın,siz üstadların yaptığı gibi ne camper,ne her özelliği barınıran bir karavan ufak tefek eklemeler ile çoluk çoçuk kamp'a gideceğimiz bir araç ,şimdilik söyleyeceklerim bu kadar,görüşmek üzere gezenbilir karavan ailesinde ufak'ta bizim için bir yer açarsanız çok mutlu olurum.
Saygılarımla,

Semih sağlamer

Semih Bey, hoşgeldiniz; sıkı bir endurocu-kampçı-karavancı geldi demek!... :smiley:

Cavid Sezen

Semıh bey.
Hoş geldınız . Aşılama tutmuş gıbı goruluyor, eh iflah olan olmadı daha haberınız olsun. ;D
Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.