Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,936
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

hoşgeldinizkaçmodel araç aynısıbende düşünüyorum kararsızkaldın pejo j9 mu toyotamı.benzinlimi dizelmi parçaları kolay bulunuyormu.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.
Sayın "yaybek" karavancı yusuf usta,
Kendi karavanını kendi yapan ve yapanların yoldaşı ve yardımcısı olarak bir gün bizlere de yardımcı olmanızı, yol göstermenizi temenni ederek hoşbulduk diyorum.
Sağlıcakla kalın.

phaonn' Alıntı:
Sayın "yaybek" karavancı yusuf usta,Kendi karavanını kendi yapan ve yapanların yoldaşı ve yardımcısı olarak bir gün bizlere de yardımcı olmanızı, yol göstermenizi temenni ederek hoşbulduk diyorum.Sağlıcakla kalın.

Mustafa bey merhaba yazdıklarınızdan gururum okşanmadı desem yalan olur fakat ben artık karavancı değilim :-\ sadece olurda ilerde şartlar olgunlaşırsa karavan sahibi olmak isteyen biriyim ;) yardım konusunda ise elimizden geleni yapmaya çalışırız siz yeterki niyetine girin ;D

yaybek' Alıntı:
Mustafa bey merhaba yazdıklarınızdan gururum okşanmadı desem yalan olur fakat ben artık karavancı değilim :-\ sadece olurda ilerde şartlar olgunlaşırsa karavan sahibi olmak isteyen biriyim ;) yardım konusunda ise elimizden geleni yapmaya çalışırız siz yeterki niyetine girin ;D

Yusuf Usta, çok teşekkür ederim.

Karavanınızı ev almak için sattığınızı biliyorum. "Karavancı" olarak size deneyiminizi, tecrübelerinizi ve gönlünüzü karavancı olmak ve kendi karavanını yapmak isteyenlere adamış olduğunuz için dedim.
"Duygusal!" açıdan problemlerimi bende çözdüğümde, (inşaallah uzun sürmez..) kafamda oluşmaya başlayan proje için şahsen görüş, fikirlerinizi ve yardımlarınızı almak isteyeceğim yegane insanlardan birisiniz. Forumda kendi karavanlarını yapan çoğu kişinin sayfalarını heyecanla okudum ve okumaya devam ediyorum.(şu anda Ümit Tiryaki beyin "centilmen" 7 sayfasınıdayım)
Sizin yardımlarınızın ve mesajlarınızın olmadığı bir tek bölüm bile yok. Zaten söylediğiniz gibi şu anda karavanınız olmadığı halde her karavan yapan arkadaşa kendi karavanınızı yapıyormuşcasına heyecanla titizlikle inceliyor ve tecrübelerinizle yol gösteriyorsunuz.
İyiki varsınız.

Değerli Gezenbilir Ailesi,

Adım Metin Özpoyraz (gezenbilir ismim poyrazm), Adana'da hekim olarak çalışmaktayım. Diğer başlıklarda özellikle yurtdışı gezilerimi sizlerle paylaşmıştım. Son 10 yıldır tüm gezilerimi Suzuki vitara(lar) ve en son da Suzuki grand vitara (2005'den bu yana) ile yaptım. Artık yaş itibarı ile (52) off road'dan karavan ailesine geçiş planları çerçevesinde (ki bu kararımda forumun çok önemli katkısı var) 2011 model bir T5 (camlı van) ile işe başlamayı planlamaktayım. ÖTV, ruhsat değişikliği, trafikte kontrol vb. sorunları aşmak için ilk aşamada sadece arkadaki üçlü koltuğu Ankara'da Erdal Otodöşemede bir nevi iki kişilik çekyat şekline dönüştürmeyi düşünmekteyim. Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.

poyrazm doktorum ben yerinizde olsam yüksek tavan carevelle düşünürüm karavan için mükemmel duruyor sıfırı olmasa bile carevelle hem konfor hemde yaşam alanı için ideal.Hayırlısı olsun acizane fikrimi söylemek istedim.Saygılar selamlar.

Kararınız ve yeni yol(culuğ)unuz hayırlı olsun. Araçlardan anlamam ama VW'in bir kısım 4x4'leri olduğunu biliyorum. Offroad'culuktan gelen birisi olarak bence önce onlara bakın. Her iki dünyanın en güzel taraflarına ulaşmanız daha kolay olur belki.

poyrazm' Alıntı:
2011 model bir T5 (camlı van) ile işe başlamayı planlamaktayım. ÖTV, ruhsat değişikliği, trafikte kontrol vb. sorunları aşmak için ilk aşamada sadece arkadaki üçlü koltuğu Ankara'da Erdal Otodöşemede bir nevi iki kişilik çekyat şekline dönüştürmeyi düşünmekteyim. Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.

Metin bey, fikriniz güzel, araç lüks kullanımı rahat, otomobili aratmaz fakat içinde ayakta elbise değişiminde sıkıntı yaratıyor.

Merhabalar,
Tekne ve karavan hayalleri kurup, Ege'de bir sahil kasabası ararken buldum Sizleri..
Bir reklam firmasının mali işler sorumlusuyum.
8 ay önce sigarayı bıraktım. (Benim için çok önemli, 22 yıl içtim o yüzden yazıyorum:smiley:))
Üsküdar'da oturuyorum, 10 yaşında bir oğlum var, fırsat buldukça yelken ile ilgileniyorum.
Ofiste düzgün bir foto bulamadığım için bu ucubeyi !! koydum şimdilik...
En kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle,
Murat

ZMURATA' Alıntı:
Tekne ve karavan hayalleri kurup, Ege'de bir sahil kasabası ararken buldum Sizleri..

8 ay önce sigarayı bıraktım. (Benim için çok önemli, 22 yıl içtim o yüzden yazıyorum:smiley:))

Hoşgeldiniz!... :smiley:

Karavan/tekne/Kıyı Ege kasabası, çok yakışır birbirlerine; gerçekleşmesi dileğimle sürdürün hayallerinizi...

Sigarayı bırakma için kutlarım, en zor dönemi atlatmışsınız.

Cavid Sezen

Sayın Semih SAĞLAMER, (ssem), Mustafa KAZAN (Phaonn), Metin ÖZPOYRAZ (poyrazm), Muray (ZMURATA). arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz mutluluk verdiniz herkesin dileğinin en kısa zamanda gerçekleşmesi dileğimle.

Herkese merhaba,

İsmim Ömer Boyraz. İstanbul'da yaşıyorum, bir denizcilik firmasında çalışıyorum. Evli ve bir kız çocuk babasıyım.

Gezenbilir'e üye olalı çok oluyor, ilk etapta off road bölümünde baya takıldım, ama maalesef bu hobime ayıracak zaman bulamadığım için (haftasonlarını eşim ve çocuğumla ortak aktiviteler ile geçirmek istiyorum) kendime bir off road aracı alamadım. Karavanlara da çoktan beridir ilgim var ama eşimi ikna edemiyordum. Sonunda ettim ve şimdi eldeki imkanlarla ne yapabilirim, nasıl bir camper sahibi olabilirim, 2. bir aracın masraflaırnı kaldırabilir miyim, camper ile şehiriçinde işlerimi görebilir miyim diye düşünüp duruyorum. Nerdeyse tüm konuları inceledim ve karar vermemde çok yardımları olacağı kesin. Bu kadar paylaşmayı seven insanı bir arada bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Umarım bir camper sahibi olarak aranıza ve kamplara katılma imkanı bulabilirim.

Selamlar,
Ömer Boyraz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR