Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,415
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Tüm arkadaşlara merhaba,
Ben Arif MESCE(armes)
51 yaşında evli,üniversiteli 2 oğlu,8 aydır emekli olan Manisa'da oturan Bursa doğumlu yaklaşık 2-3 yıldır siteyi takip eden karavan(camper) meraklısıyım.Hobimi gerçekleştirmek için emekliliği bekledim,o da gerçekleşince hayali sonuçlandırmak daha da ciddiyet kazandı.Bugüne kadar ilgili sitelerden ,özellikle de gezenbilir.com dan ve sizlerin değerli görüş ve deneyimlerinizden bilgi sahibi olmaya çalıştım.
Hedefim 2007(ötv nedeniyle) PSA grubu ducato-boxer-jumper 15 m3 bir aracı bu amaçla 2012 yılında kullanıma hazırlamak için girişimlere başladım.Tabi öncelikle 2.el aracı bulmak ardından da dönüşüm çalışmaları için hız kazanmak.
Bu aşamalarda sizlerin de görüşlerini ve desteğini almak ,deneyimlerinizden yararlanmak için belki de zaman zaman rahatsız edeceğim.Desteklerinizi esirgemeyeceğinize inanarak şimdiden teşekkürlerimi iletirim.

Etiketler

Arif Bey Hoşgeldiniz,
Hayallerinizi gerçekleştirecek olmanız mutluluk verici,
Umarım tez zamanda karavanınızla gezmeye başlarsınız.

Selamlar,

Hoşgeldiniz. Forum'daki bilgiler ansiklopedi gibi. Şimdiden okumaya başlarsanız çok faydasını göreceksiniz. Ben aracımı almadazdan önce 2-3 ay yalnız okudum. Hala da okuyorum. İnanın çok şey öğreneceksiniz.

Şafak, Halil ve Arif Beyler hoşgeldiniz; umarım aradığınız herşeyi burada bulursunuz.. :smiley:

Halil Bey, bir süredir yazıyordu zaten;
Şafak gibi genç karavancılar taze kan olur;
Arif Beyle de epeyce uzağız birbirimize... :D

Cavid Sezen

Herkeze merhaba,
Gezmeyi,doğada olmayı,balık tutmayı,kara avcılığı yapmayı sevdiğim için bir arazi taşıtım var ve birde çekme karavanım vardı.Bu yüzden Gezenbilir forumlarını uzun süreden beri okuyup yararlanıyor,artık neredeyse hergün bir göz atmadımmı ertesi gün girmek ihtiyacı hissediyorum ve bu siteyi okumayı seviyorum.
İsmim Hakan Yaşgül İstanbul'da oturuyorum ısıtma ve klima taahhüt ve teknik bakımları yapan bir işyerim var ,aynı zamanda konu ile ilgili bir firmanın bölge servisliğini yapıyoruz. Çekme karavanımızı ilk başlarda Yeşilköy Çiroz kamping'de konaklıyarak daha sonraları çeşitli yerlerde
kalarak kullandık.Ama kısa süreli seyehat zorlukları,sezon dışı park sorunları vb.şeyler yüzünden sattık.Eşim ve 11 yaşındaki kızımla daha çok gezip,değişik yerlerde konaklayarak kalmak istediğimizden artık bir motokaravan şart oldu gibi.
Eski karavanımız.
[attachment=2]
Bu karavanın alkovan veya campermi olacağı henüz kesin değil ama Türkiye şartlarında temiz bir alkovanın zorluğu ve yeni nesil 17 m3 ün cazibesi bizi forumlarıda okudukça kendine daha fazla çekmeye başladı.
Başınızı ağrıtmadan siz karavancıların arasına girmekten,ilerde gezilerinize katılmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim.Saygı ve selamlarımla./ Hakan Yaşgül /1964 - İst.

IMG_0155.JPG

IMG_0157.JPG

Sayın "haki3" (Hakan Yaşgül) hoşgeldiniz; umarım, motokaravanınıza en kısa sürede kavuşursunuz.

Cavid Sezen

Merhaba HOŞBULDUK arkadaşlar,
Cavid bey, mademki yakınız en kısa zamanda tanışmak umuduyla...Şu aşamada hedefi gerçekleştirmek için yardıma -desteğe fazlasıyla gereksinim var.

armes' Alıntı:
Cavid bey, mademki yakınız en kısa zamanda tanışmak umuduyla...Şu aşamada hedefi gerçekleştirmek için yardıma -desteğe fazlasıyla gereksinim var.

Ben de tanışmak isterim.. :smiley:

Cavid Sezen

Cavid bey merhaba,
E-mail adresimden haberleşerek görüşebiliriz.
mesce.arif@gmail.com

Merhaba,Ben Uğur (ugurtac)
Forumu epeydir takip ediyorum. Gerçekten herkes gayet seviyeli şekilde bilgilerini paylaşmak için elinden geleni yapıyor. Parayla pulla satın alınamayacak bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için herkese teşekkür ederim. İnşallah bende bazı konularda bilgimi kullanıp paylaşma fırsatı bulabilirim. Bende karavan dünyasının kapısını aralamış durumdayım. Hattan çıkma 98 model bir magirus minibüs alarak ekonomik olarak çok fazla zorlanmadan içini yapıp yollara çıkabilirim diye tahmin ediyorum. yapım aşamasında forumdan epey yararlanacağım herhalde . şimdiden teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.