Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,442
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Sayın gezmen,orbay74,mayıstosböce ve buralpdi teşekkür ederim.Hoş bulduk :smiley:
Arkadaşlarla tanışıklığımız arttıkça ortak noktalarımızın da çoğalacağına inanıyorum.
Selamlar.

Etiketler

gezmen' Alıntı:
Hayırlı olsun Hocam; hoşgeldiniz. :smiley:

Cavid Sezen
Not: Kendinize özgü bir başlık açarsanız, yazışma açısından rahatlık olur... ;)

Cavid hocam,şöyle biraz bakındım ama kendime özgü bir başlık açmak için mevcut duruma uygun bir bölüm bulamadım, bilemiyorum, belki bir gezi yaptığımda yada arabaya bazı düzenlemeler yaptığımda olabilir diye düşünüyorum.
selamlar hocam.

TA2RX' Alıntı:
Hoşgeldiniz. Burada L300'den camper yapanlar da var. Yalnız değilsiniz.
Evet, Cavit hocam ve bir arkadaşın daha (okcular diye hatırlıyorum) mini camper L300 sahibi olduklarını gördüm, benim araçta henüz bir değişiklik yok,minibüs.
Teşekkür ederim, ta2rx 73s de ta3dg

17 Ağustosda 81.sayfada tanışma bölümünde ilk mesajdan sonra bugüne kadar hoşgeldin dileklerinizi de üzerime alınıp "hoşbuldum"diyorum.Başlangıç için Cavid Hocam ile yakın mesafeden kaynaklı tanışma ve görüşmemiz oldu.Hayallerimi ve planlarımı paylaşıp görüşlerini aldım,kendisine ilgisinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

armes' Alıntı:
Başlangıç için Cavid Hocam ile yakın mesafeden kaynaklı tanışma ve görüşmemiz oldu.Hayallerimi ve planlarımı paylaşıp görüşlerini aldım,kendisine ilgisinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

Rica ederim Arif Bey; yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.. :smiley:

Selamlar
Cavid Sezen

3 aydır gezide olduğumuzdan gezenbilire pek bakma fırsatım olmadı. Bu zamanda aramıza katılan tüm arkadaşlar HOŞGELDİNİZ aramıza.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan ricam,profillerine nereden katıldıklarını da yazarlarsa,yakın olanlar ile tanışma fırsatımız olur,veya yakınlarınından geçen arkadaşlarımız uğrayıp tanışma fırsatı yakalarlar. Saygı ve sevgilerimle...

3 aydır gezide olduğumuzdan gezenbilire pek bakma fırsatım olmadı. Bu zamanda aramıza katılan tüm arkadaşlar HOŞGELDİNİZ aramıza.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan ricam,profillerine nereden katıldıklarını da yazarlarsa,yakın olanlar ile tanışma fırsatımız olur,veya yakınlarınından geçen arkadaşlarımız uğrayıp tanışma fırsatı yakalarlar.
Saygı ve sevgilerimle...
Hoşbulduk sn.dalgıç,
Haklısınız; Profil bilgilerine detaylar eklendi.

selamlar ben İstanbulda yaşıyorum 45 yaşındayım bir suredir karavanlara cok ilgi duyuyorum ve yavaş yavaş bende başlayacagım. inşallah başarabilirim.benim istedigim arac 2007 fiat ducato veya 2004 mersedes siprinterdi nasıl olacak bilmiyorum ama kararlıyım .araclar hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.ben kendim yapmayı duşunuyorun mazemeleri nerden temin edebilirim.bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekur ederim.

Sn. Turan bey.
Hoş geldınız. Bizler de sizin gıbı karavancılaga gonül verenlerdenız . Hele bır başlayın tüm arkadaşlar yardımcı olabılmek için yarışırlar adeta. Araç konusuna gelınce, Sıprınter hakkında bılgı verebılırım. Alternatıf olarak dukato olduguna gore mercedes 313 serısı düşünuyor olmalısınız . Arac süspansıon ve motor gucu olarak çök uygun bır arac uzun surelı konaklamalar olarak tatıl anlayışından ziyade az konaklayıp daha fazla hareket halınde olanlar için oldukca ideal (konforundan dolayı) . Buna karşın dukato karavan yapımında iç olçulerı bakımından sıze daha fazlam ımkan saglayabılır . (genışlik olarak) Bunun yanında kişi adeti ve iç mekanda olması gereken gereçler de etken olarak kabul dilip bır seçime varabılırsınız. Hayırlısı . Kolay gelsın.
Selamlar

selamlar Mehmet bey ilginize teşekurler.mersedes 213 cdi olarak duşunuyorum işin icine maddiyat girdiginde 7-8 bin lira giriyor, sanırım bu miktarla bir cok eksikleri temin ederim diye duşunuyorum, 2007 dukato,ya gelince daha yeni kasa olması beni cezbediyor dukatonun guzel görunumude söz konusu.Bu araclardan birine kararımı verecegim, yapımına gelice yatak,wc,banyo,mutfak, oturma gurubu,ısıtıcı,yaşam akuleri,vs gibi gereclere ortalama nekadar masraf gider.birde proje den hic haberim yok nasıl bir yol izlenmesi gerekir? ilginize teşekur ederim.

Turan bey İstanbul'dasınız proje ve malzeme konusunu düşünmeyin elimizin altında hepsinin adresleri var hatta hazır örnekler var siz yapmak istediğinize karar verin alternatifleri ile birlikte size gereken malzemelerin adreslerini veririz.
gerekirse telefonlada arayabilirsiniz elimizden gelen tüm yardımı yaparız,bu arada hangi yakadasınız o na göre yönlendiririz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR