Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Tüm Gezen Bilir Ailesine merhaba. ismim Ahmet Bolgi, Ankarada yaşamaktayım, bir kamu yayın kuruluşunda 24 yıldır çalışıyorum. Gazi Ünv. Teknik Eğitim Fakiltesi Elektronik öğretmenliği mezunuyum.
42 yaşında sigara ile olan kopmazmış gibi görünen bağımı koparıp ( günde 3 paket ) atladım bir bisiklete. önceleri mahalle arası derken baktım şehri geziyorum, yetmedi gökova yı gezeyim dedim, tadı damağımda kaldı izmir- fethiye arasını da pedallamak nasip oldu, üstüne bide kapadokya ekledim, çadırın tadını sefaletini, uyku tulumunun sıcaklığını , çocukluğumun yıldızlarını görünce hele hayatta neler kaçırdığım suratıma şamar gibi indi. 2 teker sevdası motosikletide soktu hayatıma ufaktan ufaktan bir cbf 150 alıp dolaşmaya başladım bisikletide boşlamadan.
her yaz devremülk ardından bol yıldızlı otel şeklinde yaptığımız tatiller bana kabak tadı veriyordu ama hane halkına gel bunu anlat. bu yıl rotası belli ama detay planı yapılmamış bir tatil organize ettim hanımıda ikna ederek çıktık yola. eğirdir- olimpos-kaş-fethiye-dalyan-ekincik konaklamalı 1840km, yol 2 tekne turu ve 1 de jeep safari denen tur ile bitirdik tatili. konaklama otel-bungalov-pansiyon üçlemesinde yapıldı. çok keyif aldık ve fırsatını buldukça da " aslında bu tür tatiller için en uygunu KARAVAN" fikrini empozeye başladım. ben binmem diyen hanım şimdi neden olmasına döndü.
45 yaşından sonra karavancı olunurmu bakacağız artık duruma. hepimize iyi forumlar dilerim.