Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 635,442
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Yalçın Bey, Ege'nin başkentinden foruma, aramıza hoşgeldiniz. Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle... :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

dalgıç' Alıntı:
Yalçın kardeş aramıza hoş geldin.Karavanının olmaması sorun değil. İçinde gezme-görme ve doğa sevgisi olması bile burda dostluklar kurmanız için yeterli. İzmir'de olan arkadaşlarımız hayalinin gerçekleşmesine yardımcı olacaklardır.Gerçi burada tüm Türkiye hatta avrupada olan dostlarımızdan her konuda yardım alacağımızın garantiside benden.
Sevgi ve gaygılarımla

Üstadım sıcak ve içten karşılamanız için teşekkür ediyorum.

gezmen' Alıntı:
Yalçın Bey, Ege'nin başkentinden foruma, aramıza hoşgeldiniz. Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle... :smiley:

Cavid Sezen

Hoşbulduk Cavid bey, dileklerinizi canı gönülden kabul ediyorum. Saygılar...

Hoşgeldiniz Zanzibar, tasarımın çok güzel. Başlığı karavan bölümünde açabilirdiniz Garaj bölümünü neden tercih ettiniz?

güngör' Alıntı:
Hoşgeldiniz Zanzibar, tasarımın çok güzel. Başlığı karavan bölümünde açabilirdiniz Garaj bölümünü neden tercih ettiniz?

Hoşbulduk üstadım. Uygun bölüme taşımanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Zanzibar' Alıntı:
Hoşbulduk üstadım. Uygun bölüme taşımanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Ben sadece Karavan Bölümünde yetkiliyim, diğer bölüm için bölüm moderatörü arkadaşlardan yardım isterim.

Hoş geldiniz. Ben de önce bir kaç ay yalnız okudum, okudum, hala da okuyorum. Bir taraftan da araç aramaya devam ettim. Bir araç buldum. Bütçemi fazla aştım :smiley: Bu yüzden DIY kısmında sürat düşürmek zorunda kaldım. Ama sonucun iyi olacağını ümid ediyorum. Araç edininceye kadar diğerlerinin yaptıklarını inceleyin, notlar alın. (Ama aracı edininceye kadar kesin çizimlere / planlara başlamayın. Sonra benim gibi bütün hesaplarınız şaşar :smiley: ). Bazıları burasını bir ansiklopediye benzetiyor. Hakikaten bir ansiklopedi oluşturacak kadar çok bilgi var. Tek sorunu biraz dağınık olması. Dolayısıyla aradığınız spesifik bir bilgi ise yerini bulmak biraz zaman alıyor. Ama ihtiyaç duyduğunuz hemen her türlü bilgiyi hemen her zaman mutlaka buluyorsunuz. Uzun sözün kısası: Keyfini çıkarın.

Sevgiyle,
BKA

Yalçın kardeş aramıza hoşgeldin abi söylemezsem çatlarım valla bıyıklarınında maaşallahı var nazarr değmesin

yaybek' Alıntı:
Yalçın bey aramıza hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda hayalinize kavuşursunuz.

Hoşbulduk Yusuf bey. Dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Saygılar...

TA2RX' Alıntı:
Hoş geldiniz. Ben de önce bir kaç ay yalnız okudum, okudum, hala da okuyorum. Bir taraftan da araç aramaya devam ettim. Bir araç buldum. Bütçemi fazla aştım :smiley: Bu yüzden DIY kısmında sürat düşürmek zorunda kaldım. Ama sonucun iyi olacağını ümid ediyorum. Araç edininceye kadar diğerlerinin yaptıklarını inceleyin, notlar alın. (Ama aracı edininceye kadar kesin çizimlere / planlara başlamayın. Sonra benim gibi bütün hesaplarınız şaşar :smiley: ). Bazıları burasını bir ansiklopediye benzetiyor. Hakikaten bir ansiklopedi oluşturacak kadar çok bilgi var. Tek sorunu biraz dağınık olması. Dolayısıyla aradığınız spesifik bir bilgi ise yerini bulmak biraz zaman alıyor. Ama ihtiyaç duyduğunuz hemen her türlü bilgiyi hemen her zaman mutlaka buluyorsunuz. Uzun sözün kısası: Keyfini çıkarın.

Sevgiyle,
BKA

Hoşbulduk Bekir bey. Başlayıp da biterebilirsem karavanımı çekebileceğim külüstür 1600 motor, 90 hp bir 4 çekerim mevcut. Yine de önerileriniz aklımın bir köşesinde duracak.
Saygılar...

orbay74' Alıntı:
Yalçın bey
Hoş geldınız , katılınızdan İzmır lı olarak memnunıyet duydum .

Hoşbulduk Mehmet bey. Yüz yüze tanışabilmek dileklerimle...

dopamin' Alıntı:
Yalçın kardeş aramıza hoşgeldin abi söylemezsem çatlarım valla bıyıklarınında maaşallahı var nazarr değmesin

Hoşbulduk Mehmet kardeş. Teşekkür ederim :smiley:
Saygılar...

Hoşbulduk Bekir bey. Başlayıp da biterebilirsem karavanımı çekebileceğim külüstür 1600 motor, 90 hp bir 4 çekerim mevcut. Yine de önerileriniz aklımın bir köşesinde duracak

Hmmm. Sanırım siz çekme karavan yapacaksınız. Biz kafayı hep motokaravanlara taktığımız için otomatik olarak herkesi de öyle sanıyoruz :smiley: Burada binek araçları dahi motokaravana dönüştüren arkadaşlarımız var. Mesajları ve fotoğrafları inceledikçe belki sizin de kanınıza girer ve mevcut "külüstür"ünüzü motokaravana dönüştürme aşkı aşılarlar, kimbilir? ;D ;D ;D

Sevgiyle,
BKA

TA2RX' Alıntı:
Hmmm. Sanırım siz çekme karavan yapacaksınız. Biz kafayı hep motokaravanlara taktığımız için otomatik olarak herkesi de öyle sanıyoruz :smiley: Burada binek araçları dahi motokaravana dönüştüren arkadaşlarımız var. Mesajları ve fotoğrafları inceledikçe belki sizin de kanınıza girer ve mevcut "külüstür"ünüzü motokaravana dönüştürme aşkı aşılarlar, kimbilir? ;D ;D ;D

Sevgiyle,
BKA

Bekir bey, yok kanıma girmeyecek :smiley: Kanımda olan çekme karavan.

Merhaba arkadaşlar ismim Halil Çetiner Ankarada ikamet etmekteyim. 47 yaşındayım resmi kurumda çalışıyorum kısmet olursa emekliliğime iki sene kaldı. Her zaman karavanlara ilgi duyduğum içinde internette gezerken 2008 yılında tesadüfen bu siteyi buldum, üç yıldırda hemen hemen hergün sizleri sessiz sedadız izledim sizler bir konuda zora düşünce bende zora düştüm sizler çözüm bulunca bende sevindim yaptığınız gezileri okudukça hanımla bizde gezmiş gibi olduk halada sizleri izlemekten zevk alıyoruz hepinize sağlıklı günler dilerim herşey gönlünüzce olsun selam ve sevgilerle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR