dalgıç' Alıntı:Yalçın kardeş aramıza hoş geldin.Karavanının olmaması sorun değil. İçinde gezme-görme ve doğa sevgisi olması bile burda dostluklar kurmanız için yeterli. İzmir'de olan arkadaşlarımız hayalinin gerçekleşmesine yardımcı olacaklardır.Gerçi burada tüm Türkiye hatta avrupada olan dostlarımızdan her konuda yardım alacağımızın garantiside benden.
Sevgi ve gaygılarımla
gezmen' Alıntı:Yalçın Bey, Ege'nin başkentinden foruma, aramıza hoşgeldiniz. Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle...
Cavid Sezen
güngör' Alıntı:Hoşgeldiniz Zanzibar, tasarımın çok güzel. Başlığı karavan bölümünde açabilirdiniz Garaj bölümünü neden tercih ettiniz?
Zanzibar' Alıntı:Hoşbulduk üstadım. Uygun bölüme taşımanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.
mayıstosböce' Alıntı:Hoşgeldiniz,taşınan bölümün linki verilirse kolaylık olurdu.
güngör' Alıntı:Ben sadece Karavan Bölümünde yetkiliyim, diğer bölüm için bölüm moderatörü arkadaşlardan yardım isterim.
yaybek' Alıntı:Yalçın bey aramıza hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda hayalinize kavuşursunuz.
TA2RX' Alıntı:Hoş geldiniz. Ben de önce bir kaç ay yalnız okudum, okudum, hala da okuyorum. Bir taraftan da araç aramaya devam ettim. Bir araç buldum. Bütçemi fazla aştım Bu yüzden DIY kısmında sürat düşürmek zorunda kaldım. Ama sonucun iyi olacağını ümid ediyorum. Araç edininceye kadar diğerlerinin yaptıklarını inceleyin, notlar alın. (Ama aracı edininceye kadar kesin çizimlere / planlara başlamayın. Sonra benim gibi bütün hesaplarınız şaşar ). Bazıları burasını bir ansiklopediye benzetiyor. Hakikaten bir ansiklopedi oluşturacak kadar çok bilgi var. Tek sorunu biraz dağınık olması. Dolayısıyla aradığınız spesifik bir bilgi ise yerini bulmak biraz zaman alıyor. Ama ihtiyaç duyduğunuz hemen her türlü bilgiyi hemen her zaman mutlaka buluyorsunuz. Uzun sözün kısası: Keyfini çıkarın.
Sevgiyle,
BKA
orbay74' Alıntı:Yalçın bey
Hoş geldınız , katılınızdan İzmır lı olarak memnunıyet duydum .
dopamin' Alıntı:Yalçın kardeş aramıza hoşgeldin abi söylemezsem çatlarım valla bıyıklarınında maaşallahı var nazarr değmesin
Hoşbulduk Bekir bey. Başlayıp da biterebilirsem karavanımı çekebileceğim külüstür 1600 motor, 90 hp bir 4 çekerim mevcut. Yine de önerileriniz aklımın bir köşesinde duracak
TA2RX' Alıntı:Hmmm. Sanırım siz çekme karavan yapacaksınız. Biz kafayı hep motokaravanlara taktığımız için otomatik olarak herkesi de öyle sanıyoruz Burada binek araçları dahi motokaravana dönüştüren arkadaşlarımız var. Mesajları ve fotoğrafları inceledikçe belki sizin de kanınıza girer ve mevcut "külüstür"ünüzü motokaravana dönüştürme aşkı aşılarlar, kimbilir? ;D ;D ;D
Sevgiyle,
BKA