Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,241

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

adım Nevzat ADIGÜZEL
Bursa da yaşıyorum aslen Manisa -Demirci lıyım. Bursa nın Karacabey ilçesi devlet hastanesinde dişhekimi olarak görev yapıyorum.En büyük hobim gezmek ve fotograf çekmek. Ayrıca sıkı bir klasik vw havasoğutmalı hayranıyım.daha önce vw bus t2 1978,vw t3 westfalia araçlarım oldu .vw t2 ile çok uzaklara gidemedim en uzun bozcaada:smiley: t3 ü zorlayıp 2 yıl evvel bosna hersek dubrovnik i kapsayan balkan gezisi yaptım. ancak daha uzun menzilli geziler yapabilmek amacıyla t3 ün yeterli olmadığı kanısıyla bu sene 2007 model bir t5 aldım ve alır almaz içi yapılı olmamasına ragmen Almanya gezisi yaptım.bu gezi esnasında içine reimo firmasından donanım aldım şu anda 5 yaşı beklemekteyim seneye nisan gibi doluyor dolar dolmaz aracımın içini düzenleyip sizlerle birlikte uzun uzun sohbetler ve geziler yaparız inşallah.telefonum 0 532 462 4579 yolu Bursa balıkesir tarafına düşenleri beklerim hastanemiz Karacabey girişinde nestle fabrikası yanında bir çay içer sohbet ederiz.burda sizler sayesinde karavancılığa dair çok şey öğreneceğime eminim herkese selamlar.

IMG_4822.jpg

IMG_5696.JPG

IMG_9642.jpg

Nevzat bey,aramıza hoş geldleiniz. Hele böyle yakınlardan birileri katılınca dahada çok seviniyorum. En azından müsait zamanlarda görüşüp tanışmak ve sohbet etme fırsatı yakalarız diye düşünüyorum.
Bende ERDEK' de ikamet ediyorum. Çok yakın olduğumuz için görüşebileceğizi sanırım. Zamanınız olduğunda ERDEK'e beklerim. Yemeğimiz yenir-çayımız,kahvemiz içilir.
Ben genelde yazları ERDEK'de değil karavanımızla havaların soğumasına kadar gezilerde oluyorum. Fakat bu sene seçimde oy kullanma zorunluğumuz nedeni ile 12 hazirana kadar zorunlu olarak ERDEK deyiz.Zamanınız olursa seçim öncesi tanışmak isteriz.
Telefonum 0535 729 3774 gelmeden haberdar ederseniz buralarda olmaya özen gösteririm. Sevgi ve saygılarımla Abdi Uçar

Yakından katılan arkadaşımızı görünce heyecanlandım ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza HOŞ GELDİNİZ bile diyemedim. Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar DOSTLAR SOFRA'sına hoş geldiniz. Saygı ve sevgilerimle

Yeni katılan arkadaşlarımızın tümü, hoş geldi, sefa geldi... :smiley:

nevzat' Alıntı:
adım Nevzat ADIGÜZEL
Bursa da yaşıyorum aslen Manisa -Demirci lıyım. Bursa nın Karacabey ilçesi devlet hastanesinde dişhekimi olarak görev yapıyorum.En büyük hobim gezmek ve fotograf çekmek.

En az üç ortak nokta; Manisa, Karacabey ve gezi&fotoğraf...

Cavid Sezen

Hoşgeldiniz. Yeni aracınız hayırlı olsun. Burada pek çok VW sevdalısı var. Yalnız kalmayacağınız kesin.

Sevgiyle,
BKA

ARAMIZA YENİ KATILAN TÜM ARKADAŞLARA HOŞGELİNİZ DER SAYGIYLA SELAMLARIM BEN ANKARADA YAŞIYORUM ANKARAYA YOLU DÜŞEN ARKADAŞLARLA TANIŞMAK İSTERİM DİYER KAMP ALANLARINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE BALI DOGAN 5357269375

Aslan bey sizinle tanışmak zevkti.Umarım aracınızı kısa sürede tamamlayıp yollardfa olursunuz.

Herkese merhabalar !

Adım Yalçın. Camiaya İzmir'den dahil oluyorum.
20 yılı aşkın bir süredir profesyonel olarak grafik tasarımı ile hayatımı kazanıyorum.

Şimdilik karavanım olmasa da tasarımını çizdiğim, dolayısıyla DIY olarak inşaa etmeyece çalışacağım, geleceğin karavancı adayıyım.
En azından bu doğrultuda hayellerim mevcut. Umarım hayata geçirmeyi başarırım.
Proieye baharda başlamayı düşünürken, bazı nedenlerden dolayı yaklaşık 1 yıl kaymış bulunuyor.
Tasarıma ait çizimlerimi uygun bölüme ekleyeceğim. Bu konuda deneyimleriniz, tecrübeleriniz ve önerileriniz ile beni yönlendirmenizi rica edeceğim.
Hayata geçiremeyecek olursam, hayali benimkiyle kesişen dostlara kaynak olmasını dilerim.

Saygılarımla...

Yalçın kardeş aramıza hoş geldin.Karavanının olmaması sorun değil. İçinde gezme-görme ve doğa sevgisi olması bile burda dostluklar kurmanız için yeterli. İzmir'de olan arkadaşlarımız hayalinin gerçekleşmesine yardımcı olacaklardır.Gerçi burada tüm Türkiye hatta avrupada olan dostlarımızdan her konuda yardım alacağımızın garantiside benden.
Sevgi ve gaygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR