Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 633,936
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Aka' Alıntı:
Merhabalar, eşim 1 hafta önce forum üyesi olmuş fakat kendini tanıtmamış, şimdi o görevi ben üstleniyorum, biz Muğladan yazıyoruz , eşim Nur ve ben Kemal, karavan yapma amaçlı bir araç aldık, forumunuzdan oldukça faydalanarak bunu karavan şekline dönüştürmeye çalışıyoruz, şu an plan aşamasındayız, foruma emeği geçen tüm üyelere teşekkür ederiz.
Aracımız iveco 15,6 m3 panelvan, herkeze kolay gele.

Hoşgeldiniz...
Plan, proje, malzeme seçimi/temini vb. konularında sorularınız olursa konuya vakıf tüm arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Kolay gelsin...

Etiketler

Nur Hanım Kemal Bey aramıza hoşgeldiniz.... Ve size kolay gelsin ...Umarız kısa surede hayalinizdeki karavana kavvusursunuz ...yollarda karşılaşmak dileği ile...

İlknur Mahir

Nur hanım Kemal bey hoşgeldiniz.Karavan yapım aşamasında kolaylıklar diliyorum.

Nur hanım, Kemal ve Hasan bey aramıza hoş geldiniz.
Kemal bey İveco aracınızı umarım gönlünüze göre karavana dönüştürürsünüz.
Bizde kamp için genelde Muğla cıvarını ve en çokta Akyakayı tercih ediyoruz. Daha önceleri çadır kurardık inşallah bu sene İveco camperimizle geleceğiz. Görüşebilmek dileği ile.

nur hanım ve kemal bey saygıyla salamlar aramıza hoşgeldiniz dileyile ben ankaradan sesleniyorum benimde karavanım ıveco araba konusuda fikir alışveri yapabiliriz görüşmek dileyile balı dogan

Doğan bey merhabalar,

Biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Bu aralar çok yoğunuz o nedenle hemen cevaplayamadık. İveco dizayn hakkında biz de fikir edinmek istiyoruz. Karavanı kendimiz yapacağız. Ancak bütün mesele planını oluşturmakta. Bizim araca uygun plan bulamadık. Siz nasıl yaptınız acaba.Tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz. İyi akşamlar..

Bizi yürekten bir merhaba ile karşılayan, cesaretlendiren bütün arkadaşlara teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yollara çıktığımızda, tek tek herkesle bir yerlerde karşılaşıp, yakından tanışma olanağına sahip olacağımızı umuyoruz. Şimdilik, araştırma aşamasındayız.Bunun için bol bol okuyoruz.Bu sayede bir çok şey öğrendik.
Bülent usta, dediğimiz gibi, ivecoya uygun ya da gönlümüze uygun planı henüz bulamadık.
Taiga, çok sorularımız olduğu kesin. Özellikle de, mutfak, banyo büyüklüğü, banyonun kullanım ve yalıtım sorunları, kullanım kolaylığı sağlayan püf noktaları gibi.
Ümit bey, umarız, geldiğinizde görüşme olanağı buluruz.

5 Yıldır 12 m3 Ducato Camper sahibiyim . 51 yaşında emekliyim evli ve bir çocuğum var . Mersin'de yaşıyorum. UKKF üyesiyim . Antalya Kamp ve Karavan Derneğine kayıtlıyım. Kamp ve Karavancıların bütünleşmesini memnuniyetle karşılıyorum.
Forum dostlarına sevgilerimi Sunarım.

Hüseyin IŞIL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR