Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,688
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Sayın Mustafa Kemal Güner ve Azmi Timur Gencali dostlar arasına hoş geldiniz.

Etiketler

herkeze merhaba, ve aramıza katılan tüm yeni arkadaşlarda hoşgeldiniz diyorum.

Mesaj sayımı 20 adete ulaşamadığından dolayı, sorumu burada sormak istiyorum.

Bu hafta sonu arkadaşımın karavanını almaya gideceğiz. Karavan 740 kg ( 750 kg altı olduğunda) ruhsat gerekmiyecek, ancak Plaka olayını nasıl olacak onu öğrenmek istiyorum
1) aracımın arkasındaki plakayı çıkartıp, karavanamı takmam gerek?
2) bu iş için aracımın plakasından yeni birtane extramı çıkarmam gerek?
3) Eğer 2. sorumdakini uygulamam gerek ise!! 1. sorumdaki ile geçici olarak taşınım sırasında ne gibi cezaya maruz kalırım.

Teşekkür ederim

Ferhat, karavanı kantara çıkartıp tartmadan 740kg olduğuna inanma, 6 sene karavan çekdim başıma hiç gelmedi ama kimsenin başına gelmeyecek anlamına gelmez, çevirmede şüpelenip kantara götürme hakları var...Sen yinede eşşeği sağlam kazığa bağla ya kantara çıkar 740kg'ı gör yada yüksekse bile 750kg'ın altında bir kantar fişi iste bu fişi çerçevele karavana as, soran olursa gösterir belki işi idare edebilirsin...
Diğer sorun plaka idi, kendi aracının plakasını sökmeye gerek yok, ama trafik karavan için extra plaka basma izni vermez, ya plaka kayıp müracatı yapıp alacaksın veya oto sanayilerde gençlere kenarları kesilmiş plaka basanlar varya onlara bir tane bastırabilirsin, veya bilgisayardan tıpkı plakaya benzer çıktı alıp bir kartonun üstüne yapıştırıp karavana takabilirsin..Ben hep kayıp müracatı ile plaka bastırdım...

atiladi' Alıntı:
Ferhat, karavanı kantara çıkartıp tartmadan 740kg olduğuna inanma, 6 sene karavan çekdim başıma hiç gelmedi ama kimsenin başına gelmeyecek anlamına gelmez, çevirmede şüpelenip kantara götürme hakları var...Sen yinede eşşeği sağlam kazığa bağla ya kantara çıkar 740kg'ı gör yada yüksekse bile 750kg'ın altında bir kantar fişi iste bu fişi çerçevele karavana as, soran olursa gösterir belki işi idare edebilirsin...
Diğer sorun plaka idi, kendi aracının plakasını sökmeye gerek yok, ama trafik karavan için extra plaka basma izni vermez, ya plaka kayıp müracatı yapıp alacaksın veya oto sanayilerde gençlere kenarları kesilmiş plaka basanlar varya onlara bir tane bastırabilirsin, veya bilgisayardan tıpkı plakaya benzer çıktı alıp bir kartonun üstüne yapıştırıp karavana takabilirsin..Ben hep kayıp müracatı ile plaka bastırdım...

Teşekkürler atilla abi :smiley:

Tüm büyüklerime ve değerli doğa dostlarıma segi ve sayğılarımı iletmek isterim.
Dğerli arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama şu katılmış olduğum 2 süre içinde o kadar mutluyumki kendimi bir ailenin içinde buldum bunu kelimelere dökmek çok zorrr ama şunu bilmenizi isterimki burdan bu siteyi kuran değerli dostumuzuda burdan kutluyorum çok güzel bir dünya kurmuş sanal alemde demeden geçemiyeceğim
Arkadaşlar ve Abilerim ben Ant oturmaktayım hava limanında görev yapmakta olup eşim ve ben bu açmış olduğu8nuz bu doga dünyasında bizlerede yer varmı diye sizlerden müsade almak istedim bizleride aranıza alcak olursanız çok mutlu oluruz.Şu an ben ciddi derecede KARAVAN DÜNYASINA MERAK saldım ama henüz bir karavanım yok ancak burda sizlerden alcağım paylaşımla düşüncelerinizi payşalarak karar verme :D konusu netleşecek sizlerin görüşlerinize ciddi şekilde ihtiyacım var nedersiniz bu konuda fikirlerinizi paylşırmısınız Şimdiden herkeze teşekkü eder tüm büyüklerime saygı ve sivgilerimi sunarım
DENİZ ERGELEN 05445931560

Resim 224.jpg

Deniz bey aramıza hoş geldiniz sizi aramızda görmek bizide çok sevindirdi ;) benze siz virüsü kapmışsınız tedavisi karavan sahibi olmak yoksa içten içe yiyip bitirir insanı.
Bence forumdaki yazıları çokca zaman ayırıp okuyun size en yakın modeli kendiniz belirleyeceksiniz zaten bizde elimizden geldiğince fikir verir yardımcı oluruz.

Deniz bey ve saygıdeğer eşi dostlar arasına hoş geldiniz.

yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.bütün iyi dilekleriniz ,arzularınızın gerçekleşmesi dileği ile.

Ilk defa karavanda kalıyorum ve gerçekten güzelmiş. Çok güzel bir yaşam tarzı hissediyorum ve inanın dünyanın en zengin insanı olsam lüks karavanlar ile dünya'yı gezerim. Fakat elimdeki imkan buna müsait değil:smiley: olsun işim gereği karavanla tanıştım ve anlatılanlar gibi güzelmiş. Yağmur yağınca o su damlalarının sesini duymak daha güzel oluyor:smiley:

Çok Değerli aiblerim ve arkadaşlarım çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmm
Herşeyden önce burda gerçek dostluklar ve güzel arkadaşlar bulacağıma eminim daha ilk satlarımda Güngör beyi biraz üzdüm işin gerçeği sizlerin sayesinde doğru sayfayı buldum.Ancak şimdiden tüm abilerimden ve arakdaşlarımdan özür diliyorum neden diye bir soru gelecek olursa lütfen yanlış anlamayın meslegim otomasyon teknisyeni ve karşımda 21 adet normal bilgisayar ve 4 ana komanda bilgisayarı ve yaklaşık 420 adet kamera dan saniyelik vakit bulursam sizlerle birlikte olmaya çalışıyorum bu sebepten dolayı türkçe eksikliklikleri ve yanlış sayfalarda olursam lütfen kızmayın.evde zaten bilgisayardan uzak duruyorum sizde hak verirseniz değilmi. Yusuf Beyyyyyy ama dün akşam Yusuf beye ÇOK teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm kensi ile 40 dk konuştuk cok güzeldi harika bir arkadaş sizleri tanıdığıma çok mutluyum evet banada bir viriüs girdi ama ciddi şekildeeeeeeeeee işim gereği çok yoğun bir sezon geçiriyoruz tüm hava limanın daimi aydınlatma,ısıtma,soğutam gibi vb bir çok kalem bunun yanında değim gibi 420 adet kamera kontrolleri iş gereği zor ama zevkli tabiki ne olursa olsun sizlerin yanında olmak daha büyük bir zevk olmaz tabiki ben amacım burda büküylerimden hayat teçrübesi arkadaşlarımdan hayat konusunda deneyimler vb neyse lafı uzatmayım hemen bir sorum olacak siz beni kabul edermisiniz diye sormadan geçmek istemiyorum en kısa sürede bir karavan yaptırıp sizler olmak için can atıyorum arakdaşlar ve abilerim.

Deniz hocam sizi hemen kabul edemeyiz önce bir sınavdan geçmelisiniz ;D aramıza tekrar hoş geldiniz umarım en kısa zamanda bir karavan alıp hayalinize kavuşursunuz...

hoyrat58sivaslı' Alıntı:
Ilk defa karavanda kalıyorum ve gerçekten güzelmiş. Çok güzel bir yaşam tarzı hissediyorum ve inanın dünyanın en zengin insanı olsam lüks karavanlar ile dünya'yı gezerim. Fakat elimdeki imkan buna müsait değil:smiley: olsun işim gereği karavanla tanıştım ve anlatılanlar gibi güzelmiş. Yağmur yağınca o su damlalarının sesini duymak daha güzel oluyor:smiley:

sayın hoyrat58sivaslı sizde aramıza hoş geldiniz ilk karavan deneyiminizde memnun kalmanıza sevindim umarım sürekliliği olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR