Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 633,862

Etiketler

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

İlknur hanım bir hoşgeldinzde benden size.. Dostlar arasındasınız.
Bende 2010 yılında sizin gibi geldim siteye nasıl yapılırı araştırırken İveco yüksek tavan bir panelvan aldım, sitede yazılanlar, dostlar ve Ankarada bulduğum ustam ile beraber motokaravana dönüştürebildim çok şükür.
Benim karavanım sayfasında yapım aşamasını okuyabilirsiniz. Diyeceğim odur ki zorlukları olsada zevkli bir süreç ve inanın herşey yaptıkça kolaylaşıyor.

Sevgili Üstadlar ve Arkadaşlar ;

Bende aranıza katılabilmek için bir adım attım ve 2001 model Mercedes Sprinter 413 CDI 4x4 Panel Van aldım (10,5 m3 ). Kaç günlerdir değerli birikimlerinizi açmış olduğunuz başlıklardan okumaktayım, gerçekten olağanüstü yararlı oldu, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Halen Sprinter' in mekanik bakımlarını yaptırmaktayım, muhtemelen bu hafta sonu bitecek, gelecek hafta kaporta ve boya bakımları yapılacak ve iç dizaynına başlamak için hazır olacak, uzun yıllardır Land Rover araçlarla uğraşınca mekanik, kaporta, boya ve elektirk işleri benim için çok zor olmadı. ( Land Rover Defender adamı ya hasta eder, yada Usta eder)

Bu arada heyecanla konuya dalınca kendimi tanıtmayı unuttum, 53 yaşındayım halen Ankara da Ayaş ilçesinin bir köyünde yaşamaktayım ve iş hayatıma yönetici olarak devam etmekteyim. Karavanın iç dizaynına başladığımda bölümde bir başlık açacağım, şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim,

Selam ve Sevgilerimle,
Mustafa Kemal GÜNER

Mustafa kemal bey hoş geldiniz,sizin aracın aynısından Ankara'da Yakup abi aldı ve karavana çevirdi kendisi eski karavancıdır aynı şehirde olmanız ve aracınızın aynı olması yapım aşamasında bilgi paylaşımı açısından faydalı olacaktır görüşmenizi öneririm.

Forum'a yeni katılan, tüm karavancı ve karavanacılığa gönül veren arkadaşlara... Hoşgeldiniz..

yaybek' Alıntı:
Mustafa kemal bey hoş geldiniz,sizin aracın aynısından Ankara'da Yakup abi aldı ve karavana çevirdi kendisi eski karavancıdır aynı şehirde olmanız ve aracınızın aynı olması yapım aşamasında bilgi paylaşımı açısından faydalı olacaktır görüşmenizi öneririm.

Yusuf bey teşekkür ederim, Yakup beyin iletişim bilgilerini verebilirseniz kendisini ararım,

Sevgiler

Sayın Güner hoşgeldiniz,aracınız da hayırlı oldun.Olabildiği kadar çok karavan iç tasarımına bakın,eğer görebiliyorsanız canlı olarak görün.İnsanların kendine göre bir tarzı var bu yüzden kendi yaşam alanınızı iyi belirleyin.

mayıstosböce' Alıntı:
Sayın Güner hoşgeldiniz,aracınız da hayırlı oldun.Olabildiği kadar çok karavan iç tasarımına bakın,eğer görebiliyorsanız canlı olarak görün.İnsanların kendine göre bir tarzı var bu yüzden kendi yaşam alanınızı iyi belirleyin.

Bülent bey teşekkür ederim , günlerdir internet ortamında araştırma yapıyorum , uzun yıllardır Defender da araç üstü çadır kullanarak seyehat ettim, söylemiş olduğum gibi karavan başka bir dünya on sefer düşünüp bir kez yapmalıyım, bu hafta sonu Ankara da karavan görmek için dolaşacağım :smiley:

Selam, Sevgiler

Yeni katılan herkese hoş geldin diyorum.

Mustafa bey hoş geldiniz. Araç üstü çadır konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Bende bu konuda ön hazırlık çalışmalarına başladığım için aktaracağınız tecrübeler benim için çok önemli olacak.

Selamlar.

Sayın Mustafa Kemal Güner öncelikle hoş geldiniz diyorum.
Sizi başka forum sayfalarından tanıyorum ve sizin Karavan dünyasına adım atmanızı diğer karavan sever arkadaşlar için bir şans olarak görüyorum.
Ne demek istediğimi zaman içersinde diğer arkadaşlar anlıyacaktır,selamlar.

Slm. Azmi Timur Gencali. 37 yaşındayım.Evli ve 2 kız çocuğu sahibiyim.Sinop-Ayancık'ta yaşamaktayım.Esnafım.Hobilerim doğa sporları(offroad),deniz işleri(balık vs.)sayılabilir.Tüm arkadaşlara selamlar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,737
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR