Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,936

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

ilknur-mahir ailesine son teşekkürllerim sunar görüşmek umuduyla saygılarımı sunarım

Arakadaşlar önümüzdeki hafta Yusuf Bey ant geliyor birlikte kahve içeceğiz buyrun beklerim sizleride

Karavan dünyasına yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyor, herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.

sLM yusuf arkadaşım bu gün ege karavanı aradım kendisinden bir fiyat isteminde bulundum kapı,pençere yani dış konumu tamamen bitmiş ama içi elenmemiş sekilde istedim pencereler avrupa,kapı kendisinin imalatı olmak şartı ile kısa şahse 35.000 tl verdi içini ben kendim yaptıracam dedim sence bu fiyat nasıl

SLM üMİT BEY diyer sayfada yanılmıyorsam karava yapmı için bir fot albümü yüklemişsiniz anacak ben onalara erişemedim ve bakamadım rica etsem dergelen@hotmail.com yollarmısınız teşekkür ederim

Yusuf arakadaşım birde şu bilgileri verdi kendisi unutmadan çok değerli bir abimiz sanırım cidden açıık açık her soruma cevap verdi.
Örnek : kendisi bu aracın ön kısımları ile üst kısımlarını avrupadan getirilmiş bir malzeme ile kapatıyormuş ama netice itibari ile bir yatı düşünürsek bu imalatçılar ciddi yatlar yapmakatalar bunu göz önüne alacak olursak bu üst ön kısmı dışardan getirmenin hiç gereği olmadığına inanmaktayım sen nedersin.

dergelen' Alıntı:
sLM yusuf arkadaşım bu gün ege karavanı aradım kendisinden bir fiyat isteminde bulundum kapı,pençere yani dış konumu tamamen bitmiş ama içi elenmemiş sekilde istedim pencereler avrupa,kapı kendisinin imalatı olmak şartı ile kısa şahse 35.000 tl verdi içini ben kendim yaptıracam dedim sence bu fiyat nasıl

Deniz hocam bu bahsettiğiniz alkovenli kasamı eğer öyle ise o fiyata artı olarak aracı eklemek lazım yanında birde iç yapımı ve tscil işleri sizin fiyat minimum 75.000 lira gibi.bence acele etmeyin hele forumu çokca takip edin size en iyi hizmet verecek karavan daha iyi şekillenecek kafanızda ve bunun sonucunda ister yaptırırsınız ister temiz ikinci ellere bakarsınız.

Mehmet bey ile bende birkaç kere telefonla görüşdüm çok alçakgönüllü hiç sıkılmadan sizi dinleyen ve çözüm üretmeye çalışan gayretli bir işletmeci,karavan kültürü memleketimizde çok yerleşmediğinden bazı parçalar mecburen yurt dışından geliyor sebebi kalıp yapımının çok pahalı oluşu,yapılan kalıp ile çokca ürün basılsa masrafı çıkartır ama sınırlı sayıda yapılan karavan bu durumu kurtarmıyor.

Gezenbilir ailesine yeni katılan tüm doğasever dostlar, hoşgeldiniz. Hayallerinizin tümüne en kısa zamanda ulaşmanız dileğiyle.

Tüm doğa severlere Antalya'dan sevgi ve saygılarımla,beni de listeye eklerseniz sevinirim. Serdar Uğur ORHAN (Uğur ismimi kullanırım) Konyaaltı - Antalya İveco motokaravan

gurcata' Alıntı:
Tüm doğa severlere Antalya'dan sevgi ve saygılarımla,beni de listeye eklerseniz sevinirim. Serdar Uğur ORHAN (Uğur ismimi kullanırım) Konyaaltı - Antalya İveco motokaravan

Serdar Uğur Orhan,UKKF eski Antalya temsilcisi.Forum birleşim kararının semeresi,Hoşgeldiniz aramıza.

Enver Öztürk

enverdede' Alıntı:
Serdar Uğur Orhan,UKKF eski Antalya temsilcisi.Forum birleşim kararının semeresi,Hoşgeldiniz aramıza.

Enver Öztürk
Sevgili dostum Enver abi hoşbulduk,bir düzeltme yapayım Antalya Kamp ve Karavan Derneğinin eski başkanı ve UKKF'nin eski Yönetim Kurulu Üyesi,şimdi de her iki sivil toplum örgütüne sarsılmaz bağlarla bağlı yeni neferiyim.Forumların birleştirilmesi kararına inanılmaz sevindim.Türkiye'mizde hala emekleme döneminde olan karavancılığın yaygınlaştırılması,tanınması ve camianın büyümesi adına birleşmekten,birlikten güç doğacağına inanıyorum.Bu kararı alan dostlarımı en içten duygularla kutluyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum,saygılarımla.

Uğur bey samimi ve sıcak mesajınıza en içten dileklerimle katılıyorum.Hoş geldiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR