dergelen' Alıntı:Arakadaşlar önümüzdeki hafta Yusuf Bey ant geliyor birlikte kahve içeceğiz buyrun beklerim sizleride
dergelen' Alıntı:sLM yusuf arkadaşım bu gün ege karavanı aradım kendisinden bir fiyat isteminde bulundum kapı,pençere yani dış konumu tamamen bitmiş ama içi elenmemiş sekilde istedim pencereler avrupa,kapı kendisinin imalatı olmak şartı ile kısa şahse 35.000 tl verdi içini ben kendim yaptıracam dedim sence bu fiyat nasıl
gurcata' Alıntı:Tüm doğa severlere Antalya'dan sevgi ve saygılarımla,beni de listeye eklerseniz sevinirim. Serdar Uğur ORHAN (Uğur ismimi kullanırım) Konyaaltı - Antalya İveco motokaravan
Sevgili dostum Enver abi hoşbulduk,bir düzeltme yapayım Antalya Kamp ve Karavan Derneğinin eski başkanı ve UKKF'nin eski Yönetim Kurulu Üyesi,şimdi de her iki sivil toplum örgütüne sarsılmaz bağlarla bağlı yeni neferiyim.Forumların birleştirilmesi kararına inanılmaz sevindim.Türkiye'mizde hala emekleme döneminde olan karavancılığın yaygınlaştırılması,tanınması ve camianın büyümesi adına birleşmekten,birlikten güç doğacağına inanıyorum.Bu kararı alan dostlarımı en içten duygularla kutluyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum,saygılarımla.enverdede' Alıntı:Serdar Uğur Orhan,UKKF eski Antalya temsilcisi.Forum birleşim kararının semeresi,Hoşgeldiniz aramıza.
Enver Öztürk