Çok teşekkür ederim Bülent Bey,hoşbulduk.mayıstosböce' Alıntı:Uğur bey samimi ve sıcak mesajınıza en içten dileklerimle katılıyorum.Hoş geldiniz.
Cavit Bey çok teşekkür ederim,hoşbulduk.gezmen' Alıntı:Enver Beye katılıyor, iyi bir ivme yakalanacağına inanıyorum; işte deneyimli bir karavancı ve örgütçü Uğur Bey de aramızda, hoşgeldiniz Uğur Bey!...
Cavid Sezen
Çok teşekkür ederim,hoşbulduk,uzun zaman oldu görüşmeyeli,en kısa zamanda bir kampta buluşmak üzere.teos' Alıntı:Uğur dostum,
Hoşgeldin, sefa getirdin diyorum.
Çok teşekkür ederim,bundan sonra bu nadide foruma elimden geldiğince katılmcı olacağım.güngör' Alıntı:Hoşgeldin Uğur bey, görüşmeyeli uzun zaman oldu özledik.
Hoşbulduk Cem bey,teşekkür ederim.orsaalabanda' Alıntı:Liste güncellenmiştir...
Ahmet abi'nin ilk sıradaki yerini vermesi sonucu Hüseyin abi ön saflara kaynak yapmış bulunuyor.
Uğur bey, hoşgeldiniz, safalar getirdiniz..
Hüseyin abi,bu güzel sözlerden dolayı çok teşekkür ederim.RÜZGAR' Alıntı:01 no lu forma ile kaleye geçtiğime göre kamp-karavan takımının gol yeme olasıllığı sıfır.
Hiç kimse bu takıma gol atmaya çalışmasın...Hüsrana uğrar...
Camiamızın Akdeniz'deki haklı gururu Uğur kardeşimi yeniden görmek ne güzel.
O dinamizmini yansıtan bandanalı avatarında pek yakışmış doğrusu.
Ulsal değerlerimizin güney kıyılarımızdaki yılmaz bekçisi, iyi insan, usta balıkçı Uğur'a ve saygıdeğer eşine hoşgeldiniz diyorum.
Rüzgar
Uğur hoşgeldin,İçime hoş bir ferahlık getirdin,Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim. Şuleye selamlar.gurcata' Alıntı:Tüm doğa severlere Antalya'dan sevgi ve saygılarımla,beni de listeye eklerseniz sevinirim. Serdar Uğur ORHAN (Uğur ismimi kullanırım) Konyaaltı - Antalya İveco motokaravan
Ooo Nihat hocam,hoşbulduk,teşekkür ederim.zaloğlu' Alıntı:Uğur hoşgeldin,İçime hoş bir ferahlık getirdin,Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim. Şuleye selamlar.
Hoş bulduk Haldun bey,en kısa zamanda tanışmak üzere,saygılar.hiç' Alıntı:Bir gün tanışmak ümidiyle hoşgeldiniz Uğur bey.